Zar ne ide šlepom do Sofije?
Vjerujem ti ja da sve radis legalno, ali vjeruj i ti meni![]()
Who let the dogs out
Zar ne ide šlepom do Sofije?
Ne isplati se slepom,doce autom koje ce vuci auto prikolicu
Đe kupit u Pg akumulator ?
Castellana, imas popust ako stari doneses 20% cini Mi se.
Ljudi sto moze bit nece auto jutros da mi vergla, nego se samo cuje kako zuji onaj alternator ili sto li vec.?
riknuo anlaser, ili cetkice ili automat
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da dodam laguna 1.8 1996 benz...vazi hvala na info, popodne cu do majstora pa javljam
![]()
Ostadoh bez auta, HITNO mi treba neki rent a car za oko 30e dan...Putujem za BG nocas, samo da nije neko malo auto tipa panda i sl
Automat alansera ti je to... 99%
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Majstor će ti već reći ali ako bude zupčanik obavezno ponesi stari dio i obradi pažnju da bude identičan sa novim, položaj propelera, dužina smog dijela sve sve do detalja...
i usput promijeni četkice, 2e su, a neđe će ti riknut pa ćeš opet ruke plaćat da iz zamijeniš, lakše sad o jednom trošku![]()
Koliko vam otprilike traju akumulatori? I koji koristite?
Pozz. Na peugeot 206 - 2001 godiste, kad palim klimu cuje se da se upali ali ne izduvava. Zna li ko o cemu je problem?
Klapne.
Jos nijesam cuo da se neko na Banner zalio...
Baš imam sreće sa njima onda, dva za sada u 9 godina.
Doduše imaju i sreće mojih par drugova..
Sinoć je izdušio na drugo auto, kupljen u Castelanu u Oktobru (nije bilo Tople od 35Ah).
Prespojili kablovima i uplaio kao mina. Možda je od zime ali ne sluti na radost.
Garancija je 2 god u svakom slucaju...
imao sam ga prije 7-8 god na starog citroena samo što je garancija istekla on je izdušio, nisam ni znao da mora da se tretiraju ćelije... možda su odtad saznali znanje
na audi je sada whitehorse 55ah još u garanciji, a na reno njihov neki fabrički...
Realno, više pažnje treba obratiti da struja u autu bude u redu, da puni pravilno i da nema skrivenih pražnjenja kad je auto ugašeno. Ispoštovati preporuku proizvođača što se tiče veličine akomulatora i mislim da će i ovi od kojih bježe svi izdurati 4-5 god uz pravilno održavanje ukoliko im je potrebno.
Takođe obratiti pažnju kod ovih "suvih" varta, bosch itd izabrati pravu varijantu za svoja auto, black, blue ili silver jer može se uštediti i tu nekih 10% i sa akcijom staro za novo ispane pristojna cijena za dobar akomulator.
Last edited by radza-madza; 22-01-14 at 13:47.
Samo Bosh...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Bosch, Varta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks