koliko to imas masti u pilecem fileu?skoro i da nema.
vitamini u biljkama?pa mislis da ce sportista,tj covjek koji je aktivan koji ima 3,4 teska treninga nedeljno da nadomjesti svoju potrebu za vitaminima/mineralima tako sto ce jesti grasak,kikiriki,pasulj?daj ne pricaj svasta.O daa,itekako se moze meso rokat cio dan..naravno uz to idu salatice,ali nije primarni cilj,svrha tih salatica vita/minerali

nego nesto totalno drugo.daljee..
znam i ja da ima vegana bildera..prvo koliko ih to ima?drugo opet ti ulazis u profi vode

trece mislis da rade oni to jer ne mogu da podnesu jer jedu meso zivotinja i blabla te veganske price? ee moj ti,koliko tu stvari igra ulogu,a prije svih NOVAC

ako si se bas posvetio tim molekulima,nemoj sad da ih nonstop spominjes kad ni ti ne znas.ali kad vec oces,ajde mi nadji dje u ovom wheyu,tj nadji koliko ima leucina,glutamina,tirozina,arginina,glicina,itditd .
a posto to neces nac ni na jednom od ovih proteina dje je vecina iz izvora tipa grasak,pasulj.ti fino uzmes jednu mjericu tog proteina i jednu mjericu ovoga sto si dao za primjer gold standarda,odes u centar sa ekotoksioloska ispitivanja(onamo ti je kod kurznog dje roksped),platis i onda MOZDA shvatis o cemu pricam..kad si vec usao u ovu pricu o molekulima i ak-ma
bolje da se mi drzimo brosajnsa,nego da izmisljamo toplu vodu

Bookmarks