Originally Posted by
Billy Hills
Kako biraš ove utakmice, analiziraš li kakve podatke prije utakmice ili za vrijeme utakmice, ili prosto odigraš na sreću ono što je u ponudi u tom momentu?
Pitam zato što sam ja svojevremeno na William Hill pokušao da igram "No goal in injury time", dakle ne zadnjih desetak minuta kao ti, nego samo zaustavno vrijeme (naravno, uz mnogo manje kvote, oko 1.10), i nema šanse da sam mogao proći više od desetak, najviše petnaestak utakmica (čini mi se da mi je "rekord" bio 17 utakmica) da ne naletim na neku "minu" i izgubim ono što sam do tada dobio. Zato me baš interesuje kako ti biraš utakmice ako uspijevaš da ih nađeš ovoliko gdje nema gola ne u zaustavnom vremenu, nego u zadnjih 10 minuta?
Pogledaj statistiku; evo uzeo sam lige koje si ti igrao na ovim tiketima, Francusku 1 i Brazil (vidim da imaš Paulista, ali ovo je prvo kolo, pa sam pogledao tabele od prošle sezone); bukvalno nema nijednog jedinog tima koji nije dao gol u zadnjih deset minuta utakmice, tako da ako ti uspijevaš da nađeš tačno one gdje nema gola, svaka tebi čast, ali ja isto sumnjam da je to profitabilno na duže staze...
ne gledam ja statistiku, vise idem nekim "razumom" tj gledam rezultat koji je u tom trenutku. i sto je po meni bitnije broj utakmica, znaci na tiket ne stavljam preko 5 utakmica to je neki plafon i gledam da je kvota oko 4.
ulozi su manji oko 5 eura maksimalno 20, i to ako se malo para nabaci na racun a nije se prenjelo na karticu.
ovo su bili dobitni tiketi od juce bilo ih je jos ali i dosta izgubljenih posebno jer ja znam da igram i na kornere i sl. sto se tice ovo zadnjih 10 minuta utakmice, od 3 tiketa dodju 2, eto juce npr igrao sam 9 takvih doslo je 6 da ne odigram jos jedno 4-5 tiketa na fikseve i sl bolja bi mi i zarada bila.
da se vratim na pocetak, gledam vecinom kad je pao zadnji gol. ako je oko 75 80 minuta obavezno igram. jos gledam rezultat ako je 3:1 3:0 ili sigurno vodstvo i tu igram, racunam da nece vise ni jedni ni drugi zapinjati toliko kad je vec sve rijeseno.
izbjegavam ako neka ekipa ima crveni karton,nerjesen rezultat dje ima favorita, ili ekipe poput Reala, Barse i sl. koji u svakom momentu mogu dati gol.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks