Lezeci u tolose kod fakulteta ( blok ) tacnije, isti kao onaj kod delte... Znaci san.
Spreman sam da dam zivot da ugradnja i konacna cijena onog kosta vise nego klasicni...
Sent from my iPad using Tapatalk
evo vam 4kom na jedno...sajam degenrika...
1. kaci i mjesto za invalide, a i mjesto iza...
2. parkiran na mjestu za invalide
3. parkiran na 2 mjesta, uredno po sredini..
4. opet na mjesto za invalide
![]()
Lezeci u tolose kod fakulteta ( blok ) tacnije, isti kao onaj kod delte... Znaci san.
Spreman sam da dam zivot da ugradnja i konacna cijena onog kosta vise nego klasicni...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Prosao jutros preko njega...cekamo snijeg i cistace.
Još kada bi našao neki grad na planeti gdje ti je u najprometnijoj ulici napravljeno mijesto gdje možeš da se zaustaviš na 10 minuta možda bi i bio u pravu .
Može li da se stane tih 5-10 minuta ispred Maxima (kod onog izlaza iz podzemne garaže) ili na parking preko puta T-COM -a(mislim na veliki parking između zgrada) ? No' mi moramo direktno sa ulaza da kročimo u auto pa makar i blokirali semafor. Da radim u komunalnoj policiji dežurao bih tamo cijelo radno vrijeme i imao najbolji učinak u komunalnoj policiji.
I ja sam se gomilu puta zaustavio malo dalje od semafora (kod taksista) pa i pored toga što uvjek ostavim upaljeno auto i otvorena vrata ne bih psovao pauka JER JE ON U PRAVU
Last edited by Rakun; 19-01-14 at 15:12.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ima primjera gradova na svijetu, gdje u najprometnijijoj ulici građanima se obezbijedi parking i prilaz sa te ulice. Čak štaviše, sam siguran da većina svjestkih glavnih gradova nema problema sa ovim sa čime mi ovdje raspravljamo i sa čime ima problem grad Podgorica.
Koliko ja znam ulica kod Maxima i ulica kod T-COm -a su kao sestre (ili braća) blizankinje. Šta bi dobio time što bi poslao ljude sa parkiraju u ulicu ISTOG kapaciteta osim što bi bi ljudi morali više da idu pješke i pređu dva pješačka prelaza praveći gužvu i onda bi kod Maxima bila još veća gužva...
Hahahaha ima li sto ljepse nego kad ti izleti iz neke sporedne ulice sa dujom koja je full okiceta badnjacima, cak ni on ne vidi nista od njih.
But if you never try, you'll never know..
Navedi neki glavni grad koji u špicu u centru grada ima dovoljno mjesta za zaustavljanje tj. da ima neko slobodno mijesto za provremeno zaustavljanje.
Daj makar neku fotografiju staru maksimum 3 godine sa vaskolikog Googlea gdje se u špicu vidi slobodno mjesto za parkiranje ili zaustavljanje.
Naravno, ne mislim na prijestolnice tipa Katmandu
Last edited by Rakun; 20-01-14 at 16:02.
Ulica JESTE istog kapaciteta (4 trake) ali ispred samog Maksima postoji dvadesetak metara proširenja. Takođe postoje 2 parkinga između zgrada preko puta T-COMa (kod nekadašnjeg Omni Auta) i Maksima (iza Popovića), ti parkinzi ne mogu da posluže za parkiranje ali mogu za zaustavljanje ali 100 m je mnogo koraka.
Ponavljam i kada je meni nekoliko puta trebalo na kratko do T-COMa parkirao sam se ispred Vektre kod taksista (nikad kod semafora), ali ne bih pljuvao na Pauk službu da su mi digli auto pa nek je 100x upaljen i otvorenih vrata.
PS.
Kad smo već kod deginerika s'osobitim zadovoljstvom bih podigao one koji se uglave na ulazu u onaj Parking na kraju Hercegovačke ali ih iz meni nepoznatog razloga pauk ne dira. Da su tranje pa i da razumijem da nemaju za parking ali su tamo uvjek dobra kola.
Takođe bih dobio poluciju kada bih digao one sa dobrim kolima koji misle da su božanstva pošto imaju dobar auto sa olinjalim gumama i 5l goriva koji se parkiraju u vrh Hercegovačke NA ULICI dok popiju kavu
Last edited by Rakun; 20-01-14 at 16:15.
evo primjer zene kao vozaca kojeg sam posmatrao 5-6 min i reko ajde da snimam i na kraju me udari![]()
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Ahahahahaa, kapitalni primjer zene vozaca!
A je li moguce da ovakve debiluse postoje!!!! Aj sad neka neko navrne na mene pa kaze da ih diskriminisem! Ja se stvarno ne javljam na te teme o zenama u saobracaju. Ali, odje sam morao. Kakva patka, druze!
kad jedan koji je ovakvima dao dozvolu ode u zatvor ovo se vise nece desavat
She is only here to annoy herself!
takve su ili profesionalni vozaci (taksisti i slicno) ili imaju gomilu kilometara iza sebe, a to je rijetkost
She is only here to annoy herself!
To sto ima gomilu km iza sebe ne mora da znaci da zna da vozi. Koliko primjera muskaraca ima da ima km iza sebe a opet recimo ne zna ocijenit parkiranje, ali su u manjem broju od zena... Ali, jos nijednog do sad nisam vidio da napravi ovako nesto kao ova plovka u snimku gore. Pa jebote! Ono dijete ne bi izvelo.
Amin!
Za ovo niko nije kriv do nspektor MUP-a, koji je dao zeleno svijetlo da se ovo nađe na ulicama i u manjoj mjeri, auto-škola.
Jedan rođak mi je baš prije par mjeseci polagao vozački i pričao kako su ga učili parkiranje na poligonu. Instruktor mu zada referentnu tačku (krov od neke zgrade) i onda on treba da ide do te tačke dokle ga ne izgubi iz vida i onda stane, smota volan do kraja i ulazi perfektno između štapova. Na drugoj garaži je referentna tačka ulegnuće na asfaltu (kad osjeti da je točkovima naišao na ulegnuće - ukoči i motaj, ista procedura). I kako on da uopšte stekne osjećaj za manevrisanje i prostor i da nauči parkiranje, koji je kritičan element u vožnji (posebno u PG, gdje često zatreba i natprosječni skill), kad se tokom obuke nije parkirao ni na jednom drugom parkingu osim poligona. A i tamo uz pomoć krova od zgrade, ulegnuća na asfaltu i sl.
Last edited by johnny bravo; 20-01-14 at 16:45.
In vino veritas
Ne tvrdim da su muskarci bolji vozaci Ja prvi, svaki dan nesto novo naucim u saobracaju. ali ovaj slucaj je definitivno za odstranjivanje i to trajno iz saobracaja.
@Efo_king, kakva je šteta na autu? Šta ti je rekla nesrećnica, uopšte?![]()
In vino veritas
To se tako svugdje radi i mislim da to nije neki ozbiljniji problem u obuci, vec ti treba i osjecaja malo... Nije isti Moj polozaj na tu referentnu tacku, sa Mojom visinom i polozajem kao i nekoga ko je nizi 10cm i ima neki drugi polozaj sjedenja.
Samim tim ta referentna tacka skoro da ne moze biti ista za dvije razlicite osobe...
Last edited by MimiR'; 20-01-14 at 17:15.
Hahahahaha volio bih da vidim snimak dje ulazi u garaze na polaganje.
But if you never try, you'll never know..
Ova nema osjecaj za prostor i ne zna dje da smotA
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks