E nista onda
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Zeznu me to sto je pocelo 20 minuta ranije (trebalo je u 15:30), a htjela sam da snimim
Edit: Cauchy, naravno da ne moze, niti ce ikad moci.
Sent from my 9790
E nista onda
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Jel imas bar taj drugi dio snimljen ? Ja imam nesto malo pocetka pa bi mogli izmontirati bar dio?
Ovdje valjda izbacaju ovi sa Atlasa, vidim Sukoviceve emisije imaju dako bude i ovo: https://www.youtube.com/user/atlastvmontenegro/videos
Snimio sam ja, samo mi je muka da prebacim, dako odrade ovi sa atlasa da se ne mucim
Zamisli oni su napravili soliter da mu 9 rihtera ne moze nista,a kod nas...jos nismo napravili soliter..
ne mogu da vjerujem da je morao i pred njima da pomene tabloid (aludirajuci na Vijesti), milo mi je sto ga iskulirase iako su ukapirali o cemu se radi
She is only here to annoy herself!
O kojem klipu pricaju oko 11min?
I am so post-rock I shit sad birds.
Odlicni su bili na Anteni M !:encouragement:
Ja pričam odavno ovo što Popaj priča.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Iznenadio me Pojaj vrlo pozitivno rekao sve isto sto bih i ja,medjutim taj njihov glas razuma ce biti odmah zamracen ali raduje me to koliko pozitivnih komentara ima i ako je Popaj rekao da ne voli da bude zrtva oni to stvarno jesu jer su im vrata svuda zatvorena jer je doba politike i religije jos u punom jeku,a mogli su da budu i nesto drugo i da sa tom inteligencijom zive kao lordovi.
Taman se raspricaju, onda Sukovic pocne da melje svoje. Kako me nervira.
Las Vegas Wedding ChapelTwo souls with but a single thought,
Two heart that beat as one.
predosadna emisija..
nista novo ni zanimljivo cuo nisam osim ovoga u vezi slucajeva pravde i farme za purasevica, tj detalja..
Mislim da je ovo prvo u pitanju, da ga zbog njihove opšte poznate zajebancije i neozbiljnosti, niko ne shvata za ozbiljno kad priča na neke ozbiljne teme. U principu, svi dok slušaju, vjerovatno čekaju da nešto smiješno izvali neko od njih, ne obraćajući pažnju da suštinu priče.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks