Page 128 of 998 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... LastLast
Results 3,176 to 3,200 of 24940

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Juce me zove jedna drugarica da se vidimo, ona tek polozila, sijede su mi izasle u par krivina a na stari kod volija se i popela na trotoar i udarila u onaj cok. Sad odgovorno tvrdim i stojim iza ovoga - zenama treba da se zabrani da voze.
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by LUKA! View Post
    Juce me zove jedna drugarica da se vidimo, ona tek polozila, sijede su mi izasle u par krivina a na stari kod volija se i popela na trotoar i udarila u onaj cok. Sad odgovorno tvrdim i stojim iza ovoga - zenama treba da se zabrani da voze.
    Ne mora da znaci, ja imam jednu drugaricu koja bolje vozi od vecine muskaraca koje znam.A i ona je skorije pocela.Nema tremu ni malo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Prednjim. Po sredini

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
    pa ako je udario tom silinom kojom kazes,kako je nastavio dalje da vozi?!

Thanks Thanks Given 
    710
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    162 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Ne mora da znaci, ja imam jednu drugaricu koja bolje vozi od vecine muskaraca koje znam.A i ona je skorije pocela.Nema tremu ni malo.
    Kako god. Imala je vise rjesenja da ne udari, nego da udari, bio sam pored nje pa sam vidio citavu njenu situaciju i 'reakciju', moram reci da je krajnje zalosna.

Znam i ja zena koje voze dobro i taman sto kazes bolje od nekih muskaraca, ali posto ih je malo takvih treba da se zabrani to)
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Ovo mi je najjača priča.
    Ima i muškaraca koji kuvaju da im nijedna žena prismrđet ne može pa to ne znači da većina muških dobro kuva.

Pravilo i izuzeci.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    pa ako je udario tom silinom kojom kazes,kako je nastavio dalje da vozi?!
    Auto se ugasilo, verglao je dugo upali ga i gas. Vjerovatno pijan kao dupe i kad je krenuo kao traktor da vozi tako se culo

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesantno je kako, kad muskarac skrivi nezgodu, nadju se razlozi tipa: prebrzo je vozio, proklizao, izletio mu je drugi auto, nije ga vidio, zaspao... Za zene postoji samo jedan: zensko za volanom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ovo mi je najjača priča.
    Ima i muškaraca koji kuvaju da im nijedna žena prismrđet ne može pa to ne znači da većina muških dobro kuva.

Pravilo i izuzeci.
    Normalno da je izuzetak, zbog toga sam bio i sokiran kad sam vidio kako barata sa volanom i menjacem.

Quote Originally Posted by Cousteau View Post
    Je li udata?

Nisam ženjen.
    Ahaha nije nije..U najbolje je godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kolega je totalno u pravu. Od deset zena vozaca koje znam samo jedna umije da namjesti polozaj za voznju normalan a kamoli sta drugo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Interesantno je kako, kad muskarac skrivi nezgodu, nadju se razlozi tipa: prebrzo je vozio, proklizao, izletio mu je drugi auto, nije ga vidio, zaspao... Za zene postoji samo jedan: zensko za volanom.
    Još interesantnije je kako, pored 25 km/h maksimalno, vezanog pojasa, pogleda fokusiranog isključivo naprijed i poštovanja svakog saobraćajnog propisa opet napravite ******.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Žene vozači se dijele u 2 kategorije: one koje voze bolje od pojedinih muškaraca i one koje uopšte ne umiju da voze (čitaj amateri) srednja klasa žena vozača NE POSTOJI.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Generalno su uzas, ali ima ih da voze muski...evo mi jedna tu pored, vozi kao profi i cesto joj dajem da me vozi...dok npr bivsa mi je bila najveci antitalenat za voznju ever seen. Ono je show.

Thanks Thanks Given 
    820
    Thanks Thanks Received 
    716
    Thanked in
    538 Posts

znam zensku 1997god vozila je hondu crx nije joj moga ni jedan nabrijani vozac muskarac prismrdjet da je prati....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima ih koje znaju da voze. Ali je vecina losa i losija od lose:-P

Sent from my Nexus 4

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

C, c, c... Po ovome bi se reklo da su muškarci rođeni s volanom Voljela bih da izađe zvanična statistika o tome ko više prekršaja i udesa skrivi - muškarci ili žene. Šteta što imam samo usmenu potvrdu o tome, jbg. Mada je u neku ruku dovoljno da se vidi crna hronika, iako nije baš neki relevantan izvor, pa da se vidi ko sigurnije vozi.

A u najgorem slučaju, vezano za tu brzinu koju navedoste, a koju ne bih dublje da komentarišem, radije bih pustila da me vozi žena brzinom od 25km/h nego muškarac koji vozi 70-80 na istom putu. Bar znam da mi glava nije u torbi. Ne može biti veće ***** ulupljen branik ili slomljen far od nabijenih suvozačevih vrata do mjenjača.

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    C, c, c... Po ovome bi se reklo da su muškarci rođeni s volanom Voljela bih da izađe zvanična statistika o tome ko više prekršaja i udesa skrivi - muškarci ili žene. Šteta što imam samo usmenu potvrdu o tome, jbg. Mada je u neku ruku dovoljno da se vidi crna hronika, iako nije baš neki relevantan izvor, pa da se vidi ko sigurnije vozi.

A u najgorem slučaju, vezano za tu brzinu koju navedoste, a koju ne bih dublje da komentarišem, radije bih pustila da me vozi žena brzinom od 25km/h nego muškarac koji vozi 70-80 na istom putu. Bar znam da mi glava nije u torbi. Ne može biti veće ***** ulupljen branik ili slomljen far od nabijenih suvozačevih vrata do mjenjača.
    moraću se složiti sa momcima da su žene baš lošiji vozači, generalno, iako stoji da ima žena koje su u vožnji fenomenalne, mada, ipak, treba momcima priznati da su boljih refleksa, snalažljiviji, imaju bolju percepciju, međutim, moram i ovo reći, kad je muškarac loš vozač, teško da ima ijedna žena koja je toliko loša! Valjda zato što se žena ne busa da je dobra iako je loša, no je svakako pažljiva, a muškarac loš vozač voli da se puva i misli da umije

Inače, nijesu baš ovi dokazi oko broja udesa koji prave žene, ili muškarci, relevantni kad znamo da je mnogo, mnogo više vozača muškaraca, čak i mnogo više vremena pojedinačno provode za volanom. Tako da je normalno da će mnogo više udesa napraviti muškarci.

Još da dodam da sam strašni protivnik vožnje sa telefonom u ruci a to je bukvalno prešlo sve mjere, stekla sam utisak da muškarci pogotovo i ne uzimaju telefon u ruke dok ne uđu u auto, to je postala uzročno-posledična radnja, izgleda, i za to bih uzimaa dozvole, međutim kad vidim ženu da jednom rukom vozi i to skreće na raskrsnicama, preživim ozbiljan stres! One jednostavno nemaju koordinaciju da obavljaju te dvije ranje istovremeno, što ne znači da muškarci imaju, samo se bolje snalaze u vožnji jednom rukom...

STOP telefoniranju u toku vožnje!!!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Eto, glas razuma.
    Da ne budem shvaćen pogrešno, prosto mislim da većina muškaraca ima bolji osjećaj za mehaniku, kinetiku, zakone fizike, prosto proizilazi iz toga što ih auta, vožnja bilo što vezano za to zanima. Otud bolje reagovanje, kvalitetnije i brže.
    Žene imaju neke druge prednosti, da ne ostanem dužan tom polu eto reći ću osjećaju za estetiku, recimo.

Ne mislim da su žene loši vozači jer su glupe i jer ne umiju.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    STOP telefoniranju u toku vožnje!!!
    Ja ne mogu da se složim s ovom konstatacijom. Jes da odosmo sad u off teme al moram napisat. Postoji i "legalan" i siguran način telefoniranja u toku vožnje. Kod mene u autu ima ugađen telefon koji radi preko zvučnika, ruke su na volan i menjač a sve preko govora funkcioniše.

Ja smatram da je ovo siguran način vožnje, a i telefoniranja u toku vožnje. Jedina mana je što putnici u autu slušaju što ti razgovaraš

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Imam isti ovaj uređaj i mogu reći da radi odlično.

Ali problem kod današnjih vozača nije samo razgovor na telefonu u toku vožnje nego Viber i WhatsApp i ostale aplikacije za dopisivanje.
    Znate koliko ljudi vidim da pišu na telefon u toku vožnje kad vozim bulevarom...
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Problem je sto dok pricas...pogotovo ako se uneses...nisi koncentrisan na voznju nego na pricu...

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,434
    Thanked in
    1,345 Posts

al najjace kad vidim ispred sebe da se prestrojava bez zmigavca il da mi je na po trake (ne umije drzati putanju) a onda prodjem pored i bude ZENSKO jos prica na telefon!! u zatvor bih takve slao!! curke!

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,434
    Thanked in
    1,345 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    Ja ne mogu da se složim s ovom konstatacijom. Jes da odosmo sad u off teme al moram napisat. Postoji i "legalan" i siguran način telefoniranja u toku vožnje. Kod mene u autu ima ugađen telefon koji radi preko zvučnika, ruke su na volan i menjač a sve preko govora funkcioniše.

Ja smatram da je ovo siguran način vožnje, a i telefoniranja u toku vožnje. Jedina mana je što putnici u autu slušaju što ti razgovaraš
    DOKAZANO je da i na ovaj nacin, 40% imas slabije reflekse dok pricas, i koliko znam po nasem zakonu LAGANO mogu kaznu da ti pisu iako pricas preko ovog cuda

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Da ali ce mnogo teze primijetit da si pricao, a onda treba i zabranit pricanje sa ljudima u auto jer je isto.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Opasnije je pricati sa suvozacem i ostalim saputnicima nego pricati na telefon.

Page 128 of 998 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131132138178228628 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)