Juce me zove jedna drugarica da se vidimo, ona tek polozila, sijede su mi izasle u par krivina a na stari kod volija se i popela na trotoar i udarila u onaj cok. Sad odgovorno tvrdim i stojim iza ovoga - zenama treba da se zabrani da voze.
But if you never try, you'll never know..
Kako god. Imala je vise rjesenja da ne udari, nego da udari, bio sam pored nje pa sam vidio citavu njenu situaciju i 'reakciju', moram reci da je krajnje zalosna.
Znam i ja zena koje voze dobro i taman sto kazes bolje od nekih muskaraca, ali posto ih je malo takvih treba da se zabrani to)
But if you never try, you'll never know..
Interesantno je kako, kad muskarac skrivi nezgodu, nadju se razlozi tipa: prebrzo je vozio, proklizao, izletio mu je drugi auto, nije ga vidio, zaspao... Za zene postoji samo jedan: zensko za volanom.
Kolega je totalno u pravu. Od deset zena vozaca koje znam samo jedna umije da namjesti polozaj za voznju normalan a kamoli sta drugo...
Žene vozači se dijele u 2 kategorije: one koje voze bolje od pojedinih muškaraca i one koje uopšte ne umiju da voze (čitaj amateri) srednja klasa žena vozača NE POSTOJI.
Generalno su uzas, ali ima ih da voze muski...evo mi jedna tu pored, vozi kao profi i cesto joj dajem da me vozi...dok npr bivsa mi je bila najveci antitalenat za voznju ever seen. Ono je show.
znam zensku 1997god vozila je hondu crx nije joj moga ni jedan nabrijani vozac muskarac prismrdjet da je prati....
Ima ih koje znaju da voze. Ali je vecina losa i losija od lose:-P
Sent from my Nexus 4
C, c, c... Po ovome bi se reklo da su muškarci rođeni s volanomVoljela bih da izađe zvanična statistika o tome ko više prekršaja i udesa skrivi - muškarci ili žene. Šteta što imam samo usmenu potvrdu o tome, jbg. Mada je u neku ruku dovoljno da se vidi crna hronika, iako nije baš neki relevantan izvor, pa da se vidi ko sigurnije vozi.
A u najgorem slučaju, vezano za tu brzinu koju navedoste, a koju ne bih dublje da komentarišem, radije bih pustila da me vozi žena brzinom od 25km/h nego muškarac koji vozi 70-80 na istom putu. Bar znam da mi glava nije u torbi. Ne može biti veće ***** ulupljen branik ili slomljen far od nabijenih suvozačevih vrata do mjenjača.
moraću se složiti sa momcima da su žene baš lošiji vozači, generalno, iako stoji da ima žena koje su u vožnji fenomenalne, mada, ipak, treba momcima priznati da su boljih refleksa, snalažljiviji, imaju bolju percepciju, međutim, moram i ovo reći, kad je muškarac loš vozač, teško da ima ijedna žena koja je toliko loša! Valjda zato što se žena ne busa da je dobra iako je loša, no je svakako pažljiva, a muškarac loš vozač voli da se puva i misli da umije
Inače, nijesu baš ovi dokazi oko broja udesa koji prave žene, ili muškarci, relevantni kad znamo da je mnogo, mnogo više vozača muškaraca, čak i mnogo više vremena pojedinačno provode za volanom. Tako da je normalno da će mnogo više udesa napraviti muškarci.
Još da dodam da sam strašni protivnik vožnje sa telefonom u ruci a to je bukvalno prešlo sve mjere, stekla sam utisak da muškarci pogotovo i ne uzimaju telefon u ruke dok ne uđu u auto, to je postala uzročno-posledična radnja, izgleda, i za to bih uzimaa dozvole, međutim kad vidim ženu da jednom rukom vozi i to skreće na raskrsnicama, preživim ozbiljan stres! One jednostavno nemaju koordinaciju da obavljaju te dvije ranje istovremeno, što ne znači da muškarci imaju, samo se bolje snalaze u vožnji jednom rukom...
STOP telefoniranju u toku vožnje!!!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Eto, glas razuma.
Da ne budem shvaćen pogrešno, prosto mislim da većina muškaraca ima bolji osjećaj za mehaniku, kinetiku, zakone fizike, prosto proizilazi iz toga što ih auta, vožnja bilo što vezano za to zanima. Otud bolje reagovanje, kvalitetnije i brže.
Žene imaju neke druge prednosti, da ne ostanem dužan tom polu eto reći ću osjećaju za estetiku, recimo.
Ne mislim da su žene loši vozači jer su glupe i jer ne umiju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja ne mogu da se složim s ovom konstatacijom. Jes da odosmo sad u off teme al moram napisat. Postoji i "legalan" i siguran način telefoniranja u toku vožnje. Kod mene u autu ima ugađen telefon koji radi preko zvučnika, ruke su na volan i menjač a sve preko govora funkcioniše.
Ja smatram da je ovo siguran način vožnje, a i telefoniranja u toku vožnje. Jedina mana je što putnici u autu slušaju što ti razgovaraš![]()
Imam isti ovaj uređaj i mogu reći da radi odlično.
Ali problem kod današnjih vozača nije samo razgovor na telefonu u toku vožnje nego Viber i WhatsApp i ostale aplikacije za dopisivanje.
Znate koliko ljudi vidim da pišu na telefon u toku vožnje kad vozim bulevarom...
This time next year we'll be millionaires
Problem je sto dok pricas...pogotovo ako se uneses...nisi koncentrisan na voznju nego na pricu...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
al najjace kad vidim ispred sebe da se prestrojava bez zmigavca il da mi je na po trake (ne umije drzati putanju) a onda prodjem pored i bude ZENSKO jos prica na telefon!! u zatvor bih takve slao!! curke!
Da ali ce mnogo teze primijetit da si pricao, a onda treba i zabranit pricanje sa ljudima u auto jer je isto.
rm -rf /
Opasnije je pricati sa suvozacem i ostalim saputnicima nego pricati na telefon.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks