jes da odosmo u off, ali ni meni se to ne bi svidjelo.
ali kako da razumijes lopova koji ode da opljacka prodavnicu pogrrebne opreme?
sve je kod nas nerezonski![]()
Znam ja da su fizički odvojene, ali opet...
Ne postoji nikakav pravilnik dje što možeš da otvoriš, i kojom djelatnošću da se baviš ...što je bez veze..
Meni je presmiješno da je u prizemlju stambene zgrade u kojoj živi 10-15 porodica, otvoreno pogrebno preduzeće... Svaki dan djeca prolaze tuda i treba da gledaju u kovčege koji su izloženi...Meni je to malo morbidno...Možda su neki ravnodušni, ali meni ne bi bilo svejedno da živim u toj zgradi...
jes da odosmo u off, ali ni meni se to ne bi svidjelo.
ali kako da razumijes lopova koji ode da opljacka prodavnicu pogrrebne opreme?
sve je kod nas nerezonski![]()
Who let the dogs out
Juče ispred T-coma. Još bahato vozilom diplomatskih tablica. Ovo samo u Podgoricu može svako da stane đe mu volja i nikom ništa. Pogotovo ispred ovo zgrade i sa ove i sa strane bulevara đe je vazda 5-10 auta parkirano bez problema a vozači razgledaju telefone...
![]()
Last edited by Director; 15-01-14 at 08:35.
Treba da vidis kakvo je tu stanje u 16h kada cekaju zaposlene. Jedno 5 auta redovno a pored znak za zabranjeno zaustavljanje I parkiranje
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Tu bih svima fuknuo kevu...
Cekaju li se ovo besplatne namirnice, da i ja dodjem ?
But if you never try, you'll never know..
Ovo treba poslat u Vijesti da se malo dofate i te teme. Zanima me razlog zbog kojeg tolerišu ovo maltletiranje svakodnevno.
Ao ljudi, pa kiša pada, đe bi bi stali da pokupite nekog?
Nakaradni arhitekta i opština koji su dozvolili da na 15 zgrada ima 20 parking mjesta.
Svejedno to traje 10 minuta sve zajedno
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Arhitekta i opština PG su krivi.
Ja postavih pitanje, đe da stane neko ako trebaš nekog da pokupiš u tom dijelu, svuda su ulice, niđe prilaza..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Slazem se sa Bugijem, dje da stanes da bi pokupio nekog ko izlazi iz t-coma??
Siguran sam da ima jos 50 slucajeva u kojima su zgrade poperene na sred ulice ili na 2 metra od iste i okruzene bulevarima i cudima i svudje zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, a mjesta kapi.
(svakodnevno gledam na moskovsku ulicu i bas na ovaj problem i ocajno je ali...kad je drzava tako napravila, mi cemo da kusamo)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dje da stanes? Ispred Vektre je mnooogo manje saobracaja. Kod Alpe bara je mnogo manje saobracaja.
Ali tu ljudi ne stanu da bi pokupili nekog, vec da idu u T com za ugovore, telefone...da srču grkaču i td.
Ima parking tamo pored telenora. Zamisli kako je sjebano onima iz pravca tolosa sto hoce da skrenu tu desno kada ovi zauzmu komplet traku. U 16h je istina da cekaju zaposlene ali zar ti zaposleni ne mogu izac na vrijeme pa da ih odma pokupe I voze nego redovno ih cekaju po 5 ako ne I vise minuta. Nije tu dzabe onoliki znak ZABRANJENO ZAUSTAVLJANJE I PARKIRANJE. Jer blokiraju saobracaj.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Parkiraj se ti kod telenor posle 7.30
Pa posle 50 metara je autobusko stajaliste i taksisti koji isto blokiraju traku pa eto ne mrdaju odatle evo 10 godina da ja znam.
Parkiram se svako jutro oko 8h I isparkiram oko 16h :-D a da je guzva jes. Slazem se u potpunosti sa bugijem da su krivi arhitekte a prije svega opstina sto je ovako nesto dozvolila. Nema dovoljno mjesta ni za stanare zgrada a ne jos kad dodju zaposleni u zgrade tuda.
17 Al-Isra, 37:
Nemam naviku da slikavam svako malo pa sam danas propustio lika koji me je zagradio na parkingu kod AND1 i posao nedje.
Skoro 10min sam sjedio u autu, upalio muziku i igram se sa telefonom i reko da se ne nerviram ali mi se isto islo doma.
ZNaci brat je sa Polom uspio da zagradi 2 auta a na parkingu je bilo par slobodnih mjesta. 3 ili 4.
Ja se peo na trotoar i provlacio i u milemetar na kraju izasao. Bas ono kul situacija u 5 popodne![]()
Jesi ga fuknuo?
Gospodja se adekvatno parkirala i dobrih 20-ak minuta je bio totalni haos. Na kraju ulazi u kola, vjerovatno psuje i cudi se zasto joj narod svira.
![]()
nemoguce da je zena ovo uradila....
Ladno je zatvorila ulaz/izlaz sa parkinga,ulaz/izlaz iz garaze i ulaz/izlaz za isporuku robe u maxi
I na kraj ce bit da smo se urotili protiv zena...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks