Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Bronx-PG nasloni se.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi da ne listam nazad i ne trazim recite mi mislite li da je 2.0 moto preslab za A6 (model koji me zanima je 2005god)??? I koja je razlika u cijeni odrzavanja A6 i A4??? Unaprijed hvala i prastajte...![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Za nase uslove i potrebe nije mali motor. 170hp.bas sam prosle nedelje vozio model 2010g sa manuelnim mjenjacem i bas me auto lijepo iznenadilo. Ide lijepo, trosi malo, a kao prvo ne deru te na registraciju.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Taj auto i motor ja mjerkam vec neko vrijeme, vozim A4 1.9 tdi(130ks), tako da koliko vidim performanse su im na istom nivou (po papirima barem jer nisam ga vozio na duze). Taj 2005 god ima motor od 140 konja, koliko sam citao na net, motor ima problem sa pumpom od ulja (natezac lanca, lancanik, osovinica koja pokrece pumpu) i vrlo cesto zamajac. Vrlo rijetko se desava da ima problem sa diznama ili pumpom od goriva. Meni licno se auto dopada, velik, komforan, ali te stvari koje sam procitao me odvracu (bar za sad) od zamjene. Srecno sa trgovinom.
dobar, fino ukombinovana potrosnja/performanse i registracija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Osim sto se nas narod pripalio pa ga prodaje za 14 hiljada po autodileru, a godiste 2005. Suludo je dati toliko para za auto staro skoro deset godina. Da se ogradim, auto je dobro, vozio bih ga i ja, ali toliko para za to godiste je po meni mnogo.
Prodaju ga oni i nize, ima ih za po 11000 Eura, cak i manje ako su sa opremom siromasniji (ili imaju neku skrivenu boljku).
ja imam 3000e u dzepu i gledam auto od 8-9000e i vise.... zar nije praksa kod nas takva da zelimo skupo i lux auto i da nam je odrzavanje bezplatno,potrosnja mala i djelovi na trafici....
Jes nego je registracija problem![]()
Svaki Audi je precijenjen auto.
Da nisi u kakve dugove upa'?![]()
Do guse :-)
Sent from my Samsung Galaxy Duos
"Do guse u go*nima, al se ipak pliva"
Moj ujak vozi a8 4.2 benzin 2008g i radi mi iskljucivo kupuje benzin... ceka da sad malo spane cijena kupuje neki novi motor 6.0 ili 6.2 koji na pola snage trosi 9-10 ali kad se upreeekad pocne da nazdravlja 12 toro brace ima da popije polijepo
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
fin audi al su ga kod nas pojedinci precijenili...a i taj motor ima dovoljno snage za nase puteve
Koji motor sa koliko snage je dovoljan kod nas?
Nije 140 ks dovoljno, na tu tezinu auta. Recimo, da je nekih 170ks optimalno.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks