Jedno par puta me zajebo Inter ove godine za pare i to kad sam samo njega cekao.. Nesto imam osjecaj da ce i veceras.. Nego se nadam da me osjecaj vara.. :-)
odvratni francuzi... BRest promasi prazan gol... kroz noge covjeku prodje lopta... m..... je mogao da je ubaci .... uuhhh
Jedno par puta me zajebo Inter ove godine za pare i to kad sam samo njega cekao.. Nesto imam osjecaj da ce i veceras.. Nego se nadam da me osjecaj vara.. :-)
Posra se Viljareal na ove
cekam ih na tiket od subote popodne.
3.65 kvota na x.
poklon za braniti se, ali ne...
Ekipa shansu nije imala tj. nije htjela da stvori u drugom poluvremenu a mi se nerviramo radi stoke ...sve to treba u zatvor na duzi vremenski period,pihhhhhhhhhhh
...
I da znaš tačan rezultat opet bi zajebali nešto kakvi su..
BV uskoro ću i ja počet da koristim to, bićemo nerazdvojni..
skoro kao na slici
NY Knicks-3.5 / 1.90
Who let the dogs out
Preko telefona napravih sliku, pa opraštajte.
Bate, ja sam predlagao ovdje hiljadu puta, nekad manje uapješno, nekad više. Uglavnom, ima ovdje par starijih forumaša koji znaju kako ko igra i kako ja igram. A predlagao sam svašta i prolazio svašta, pa i prelaze iz 2-1/1-2.
Već navedoh da nemam potrebu da se dokazujem nekome kačenjem tiketa, prdnjavinom i ostalim glupostima kao pojedini. Sa pojedincima sam u komunikaciji preko poruka i fino prolazimo.
Bez obaveze predlaganja ovdje.
Jesi me ispratio Barcelonu i Notts County?
Arsenal?
Lens?
Ovo su moja zadnja tri predloga.
Eto, ne znam šta dalje.
Ja sam te ispratio nocas za lens ali sam ja retard i stavljam intera. Inace tebi svaka casti i ocekujem i dalje po nesto od tebe...
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Ja odigrah lens, arsena 2-2 sampdorija 1-1 i inter posrani
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
A ja da ne igram sve u isto vrijeme necu intera 2+ da stavim, nego sampdoriju piii
Inter i Milan zasluzuju ruku pd ruku u drugu ligu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Dje je Zaradona da baci nesto p1+ posto vidim da ima ovih engleza dosta
A ja redovno dobijam, ali rijetko mi sta odje prolazi kad okacim. Mozda zato sto od 6-7 tiketa prodje 1.
Evo nocas pogodih inter, arsenal i viljareal 2+ 1p. Vala cu se potrudit da izbacim nesto $utra ili za vikend.
evo jedan singl od mene Kyrgios N. - Becker 1
@1.85 je kvota
Last edited by IJa; 14-01-14 at 01:55.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Iceland 2 1.75 ovo mi je najsigurnije,ostale cu izbaciti za nekih 2-3 sata
Ja cu ovo za sad :
Birmingham - pp1+
Bournemouth - pp1+
Mk Dons - pp1+
Peterborough - pp1+
Sheffield Wed - pp1+
Watford - pp1+
Gateshead - pp1+
Welling - pp1+
Kvota oko 13
Mozda izbacit jednu ili dvije i to je to![]()
PSZ 2-2
Almerija 1-1
Lazio 2+pp
22 kvota u sporting
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks