Steta sto nas posrani biskop ne daje takve starije hit projekcije ponovo..Najveca greota ne gledat LOTR u bioskop.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Trebalo bi to da imaš u knjižari Narodna knjiga.
*masija*
Preporucujem svakome da cita ako ikako moze na engleskom. Prevodi, pogotovo ranija izdanja, su krs. Sto rece Dzo, kad se sjetim "divljilenda".
Sto se tice ekranizacije Silmariliona - sam koncept djela je zbirka predanja (koja su poput ostalih mitologija prezivjele mnoge transformacije u putovanju s koljena na koljeno), tako da je izuzetno tesko prenijeti to na platno jer postoji dosta rupa, nedorecenosti, prostora za interpretaciju...Tu su i Nezavrsene price i Narn i Chin Hurin (Prica o djeci Hurinovoj). Mada, volio bih da vidim makar pokusaj toga, ili dobru strategiju na tu tematiku, poput BME
Da se vratimo na temu - kad ce treci dio Hobita?![]()
Last edited by Lucianeddu; 09-01-14 at 20:52.
U gradsku ti je 9 eura a u NK ti je 4.5 eura je su sva Tolkinova djela snizena na 50 posto....
Ja sam prvi dio LOTR gledao u biskopu i to u sred NIKSICA!!! :d
Ekranizacija je ustvari uvijek bila melem za takva djela kojima fali dorada i 'fina ruka', s obzirom da na realizaciji radi toliko ljudi koji na kraju dođu do savršenog rješenja koje u većini slučajeva originalnom djelu daju novu dimenziju.
Mada bi svakako bio ogroman projekat u pitanju i teško da će se neko time pozabavit.
Last edited by [kinetic]; 09-01-14 at 21:07.
Znaci u gradsku imaju i The Silmarillion i Hobbit jer mi Gospodar prstenova ne treba sve tri sam procita
Sve to sto kazes ima itekako smisla, samo koji dio izbaciti pri ekranizaciji? Jer ako se krene u prenosenje svega sto je Tolkin napisao, trajace kao Friends ta serija
Mada ovo je sve prazna prica, i kad bi neko bio zainteresovan za taj projekat tome se protive naslednici JRR-a![]()
E vala cu poc ovih dana do gradske da kupim to fala vi
Last edited by Don Vito; 09-01-14 at 21:33. Reason: daas
Imaju te knjige svuda po gradu otkad ih je stampala nasa stamparija 'Podgoricka knjiga' ili kako li se vec zvase. Ja imam LOTR njihov, a vidio sam u knjizare da su Hobit i Silmarilion na istu foru, bas prave komplet sa ovima, debeli omot i Silmarilion je ljubicasti, Hobit cini mi se zeleni a lotr plavo crveno i zuto. Dobar je prevod. Vidio sam je poslednji put u Mamut u centar (ali u Mamut u Deltu nema nikako).
Previse je ovo offaKad ce ovaj Dallas buyers club kod nas, ako nije vec stigao? I sto bi sa buntom protiv Cineplexxa, to se nekako ugasilo?
ja bojkotujem, a i moje drustvo![]()
(nečitko)
Vi bojkotujete, a sinoć u 8 čini mi se nikad veća gužva, red na karte, red na kokice - a još sve 3 kase rade... Ja se taman ponadao da će se smanjiti gužve![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kakve to veze ima?![]()
(nečitko)
Ima li guzve jos uvijek na ovaj Wolf of the Wall Street kasnu projekciju
Podgorica Podgoricanima!
ljudi dodjoh na odmor doma sad za ove blagdane, i reko ajde idem u kino , jer idem eo 20 godina bez prestanka svudje po svijetu, i scah pobit po naroda, to nemas para za grad, nemas kod koga doma, i ne znas sto ces sa sobom i dodju da se ispricaju u sred filma wtfffffffffffff
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ljudi koji ometaju gledanje filma u bioskopskoj sali zasluzuju
![]()
Man Killed Over Sending Text Messages During Movie Previews
http://www.dailytech.com/Man+Killed+...ticle34131.htm
ovo mi je tajo, tako se gleda film, i ja od sad nosim utoku u bioskop
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ovo je extrem, ali bih volio da vidim naslov u Vijestima "Mandjupi dobili po prknu u Cineplexxu jer su se cijeli film dovikivali, gadjali i cackali telefone"![]()
(nečitko)
moram da pohvalim momke koji su sinoc umirili prerasle tinejdzere (njih OSMORO, cijeli red :nightmare, kojima se fukalo za film, nego su dosli da se dovikuju i izigravaju mudovine pred svojim praznoglavim curicama. Inace mi je malo falilo da izadjem sa projekcije posle samo par minuta. Treba li i reci da je sestoro od osmoro izaslo prije kraja filma?
jos jednom![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks