Na jedan tiket za 80e Milan izgubi (poslije vođstva od 2:0), a na drugi Lille za 90e. Pa strašni
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Sto mislite sjutra vezati Inter i Arsenal sa malo jacim ulogom?
Ja mislim da bi realno trebalo da dodje... Taman da bude vadilica za Milana i Lila od veceras. :-)
Ja za Inter ne znam, a za Arsenal sam siguran.
Javljam sjutra rukomet, danas pogodih sve 4 utakmice, uzeh pare pa se hvalim.![]()
Gol na Lil, mislio sam prije meca da ce bit 2:2...A ovaj hokej sam prepisao sa dvoznaka, s tim sto su ga oni odigrali na 1.93 kvotu, a ja na 2.35...znaci, ima i vecih kvota nego sto oni nadju, jer u medjuvremenu porastu kako sam i rekao ranije
![]()
Edit: ovo su 2 tiketa, kako mi se spojise ovako djeluje kao jedan
Last edited by Nino_pg; 12-01-14 at 22:14.
Nisam 100% naravno ali evo pojedinacno da ti sve obrazlozimMau bolji igrac od Ebdena, dobro poceo sezonu a Ebdena lagano dobili i Nisikori i Beneto i ovo bi bas trebalo da dodje malo lakse. Dzumhur je prvi Bosanac koji je na Gren Slem upao i u dosta je dobroj formi a igrao je sa Hajekom i jedva izgubio, cak mislim da je servirao za pobjedu u trecem setu. Ova podloga vise Dzumhuru odgovara i trebalo bi i on da dobije. Falkoni fino igra, nije nesto strasna ali dovoljno dobra da dobije Gariges jer je ova u katastrofalnoj formi. Ova Puig je najrizicnija pa ako oces sigurnije mozda bi nju trebao da sklonis. Po meni je bolja od Tatisvili ali nije bas dobro pocela ovu sezonu . Riske je u boljoj formi od Vesnine ali se Vesninoj nikad ne zna i zbog toga mi nije bas,bas sigurno ali nekih 80% jeste. Riske je jedva izgubila od Zakopalove i Ivanovic ove godine , odlicno igra i trebalo bi da dobije. Napisacu u narednih pola sata neka tri,cetiri bas sigurna pa ko vidi odlicno
![]()
ti si igrao over 5.5 a oni over 5 sto nije isto.. tesko da ce se desiti da kvota raste kad oni izbace analizu jer ce stotine ljudi igrati u istoj kladionici isti tip..
to ti je isto, u oba slucaja mora past 6 golova da tip prodje.
Mora ali pare nazad na Over 5 ako dođe tačno 5.
Bijo si poziw koi se neodbija
kad igras over 5 i padne 5 golova dobijah pare nazad tj. kvota je jedan.. to je razlika i zbog toga kvote nisu iste..
to nisam znao jer ne igram to, nisam primjetio da ima ta igra na bet365
Igra se i to vrlo često. Ja najčešće igram nju kad sam ubijeđen da poluvrijeme neće bit 0-0 tj. da će 100% pas' jedan gol a vjerujem da bi mogo i drugi. Onda šibam Over 1 HT. Ako dođe samo 1 pare nazad, ako dođe 2 dobar si.
Kvote su drastično manje nego na puni Over 1.5, ali je i rizik mnogo manji.
Bijo si poziw koi se neodbija
Stosur - Zakopalova(+3.5) H2 1.72
Igrale su prije dva,tri dana u polufinalu Hobarta i Zakopalova je dobila 6/3 6/2. Stosur ove sezone ima tri pobjede i cetiri poraza a jedino je lakse dobila Bojanu Jovanovski. Mucila se i sa Mladenovic i sa Brengl a na Hopman Kupu je izgubila sva tri meca.
Zakopalova ima pet pobjeda i dva poraza ove sezone. U Hobartu je dobila cetiri meca u dva seta i u finalu izgubila lagano od Muguruze koja je svakoga na tom turniru (osim Flipkens) prelako dobila.
Nocas ce sigurno bit' drugaciji mec od toga u Hobartu i mislim da nema sanse da Zakopalova dobije tako lagano ali da dobije svakako moze,vjerovatno u neka tri seta. Osvojila je sedam gemova vise u tom mecu,bas tesko da ce nocas da izgubi cetiri razlike.
Pironkova - Soler Espinoza(-4.5) H1 1.83
Pironkova je cesto igrala dobro samo u dijelu sezone koji se igrao na travi a evo ove godine je pocela titulom u Sidneju. Igrala je tri meca u kvalifikacijama i jos pet u glavnom zrijebu i izgubila je samo set od Per i taj brejku. Dobila je Erani,Kvitovu i Kerber bez neke prevelike muke i tesko da ce Espinoza nocas bolje da prodje. Ona je izgubila posljednja dva meca od Mladenovic i Kabeza Kandele ali u tri tijesna seta. Iako ni one nisu lose,nisu ni blizu protivnicama koje je dobila Pironkova.
Desavalo se da teniserka osvoji turnir pa da na sljedecem u startu kiksa,ali s obzirom na to da je u pitanju Australian Open mislim da Pironkovoj ne smije da fali motivacije. Posljednji mec su igrale 2012. na US Openu i Pironkova je dobila 6/1 6/7 6/3.
Karlovic - Dodig - Vise od 42.5 gema 1.61
Njih dvojica su igrali tri puta i sva tri meca je dobio Dodig. Jednom su igrali na Australian Openu i to 2011. i tad je bilo 6/4 3/6 6/7 6/4 6/4 . Nocas da bi ovo proslo ce bit' dovoljno da bude makar cetiri seta jer ce vjerovatno svaki da bude uzbudjiv i uz minimum dva taj brejka. Posljednji mec koji su igrali dobio je Dodig 7/6 6/7 6/3 u Zagrebu a prije toga u Bratislavi 7/5 7/6. Karlovic bolje servira,Dodig bolji iz polja i skoro je sigurno da ide ovo u cetiri ili pet setova ali je kvota veca za ovo pa je uzeh.
Nemam vremena da detaljnije pisem pa cu ovo malo krace ostalo. Moguce je da se Juznji namuci sa Strafom i ja cu da odigram dvojku na neki tiket i H2 na 5.5. Juznji ne igra na nekom strasnom nivou a Njemac je dosta dobar i mozda je najsigurnije vise od 3.5 seta.
Dzonson i Manarino,Falja i Kukuskin,Tijem i Souza i Robredo i Rosol bi trebalo da odu u cetiri ili pet setova.
Grot i Pospisil vise gemova,vjerovatno ide tu pet setova. Veseli moze da namuci Andersona,tu je fina kvota na vise od 3.5 seta.
Bagdatis i Istomin vise gemova,vjerovatno i tu pet setova.
Kod zena jos Flipkens bi trebalo da dobije. Makarova i Venus Vilijams vjerovatno u tri seta ali ja igram vise gemova. Anja Konjuh moze da namuci Li Na i ja igram H2 na nju,6.5 je granica.
Pozdravljam vas do sjutra i srecno!
Igrao sam u Premier hp1 (3), i došlo je tačno 3 razlike. Ajde neka me neko obraduje, jesam li dobio pare?
Jbg brate....
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Udine - GG
Arsenal - 2
Brest - poluvrijeme ili kraj X
Viljareal - GG
Inter - 1
kvota 12 meridian
Villareal GG 1.66
Arsenal 2 1.53
Inter 1 1.44
Lens +0.5 1.4
Sampdoria +0.5 1.45
Hrvatska -5 1.44
Kvota 10.82
od mene danas
Arsenal 2-2 moze i dupla pobjeda
sampdorija 2+pp
Viljareal 2+pp
Inter 1 1.45
Arsenal 2 1.60
Sampdoria 1X 1.35
kvota je 3.13e u Lob.Srecno svima![]()
Ne zalijecite se na Arsenal, Villa je dobila prvi mec 1-3, a kuci ih nijesu dobili od 2004te...Stvarno ne razumijem tikete 3 utakmice 3 kvota..i kad dodje opsti delirijum na forum..
Prvi:
Arsenal - GG3+
Inter - 1-1
Sociedad - X2
Drugi:
Sociedad - 2
Achanas - 2
Brest - 1
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks