Page 561 of 666 FirstFirst ... 61461511551557558559560561562563564565571611661 ... LastLast
Results 14,001 to 14,025 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Svaki put kad vidim nekog maloumnjaka fasciniranog četnicima i njihovim antifašizmom sjetim se bivšeg kolege koji mi je objašnjavao kako su četnici pobijedili u II svjetskom ratu i pred sami kraj rata Tito ih je nekako zajebao i ispalo je da su pobijedili partizani.
    Da pojasnim četnici koji su fascinirani četništvom i svim vrijednostima koje ono nosi, klanjem po kućama i sl, mi manje smetaju od ovih koji su kao neki antifašistički četnici, tradicionalisti, branioci porodičnih vrijednosti itd.

Brate ako si četnik reci četnik sam i svaka ti čast ali nemoj mi prosipat priču Radoša Bajića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Uzgred, a vezano za fotografiju sa uličnim "herojem" .
    Koliko čovjek treba biti mentalno ograničen pa vjerovati da je čovjek na pijacu donio svega dvije ribe. Daleko vjerovatnije je da je fotografisan kad je bio pri kraju da proda ono što je donio.
    Tog nesretnika bi prije svega trebalo pitati đe je tu ribu ulovio (koliko ja znam na jezeru je trenutno najstrožiji zabran za izlov krapa a čini mi se da je krap u gajbi) i kako je moguće da je promakao inspekcijama ovakav idiot koji ribu prodaje ne samo van prodajnog prostora, već direktno sa prolaza po kom se noću (a nekad i danju) kreću gradske džukele, a ljudi bacaju đubre i opuške?
    Kako se u Crnoj Gori sva izopačenja lako predstavljaju ko prave vrijednosti.
    - Malo mi je za nepovjerovat što iščitah! Zar treba napominjat da NUŽDA NE PITA - kada čovjek ne može naći zaposlenje. Čovjek da ne mora sigurno da ništa ne bi prodavao - onako kako prodaje, već bi lijepo otvorio ribarnicu, uzgajalište, pa se lijepo bakćao oko svežnjeva - a ne sitniša. A još da mu neko uskrati i pravo da prodaje na ulici, pa đe će onda socijalno ugroženi... ko će ih prehranit, obuć, djecu njihovu školovat.....?
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    - Malo mi je za nepovjerovat što iščitah! Zar treba napominjat da NUŽDA NE PITA - kada čovjek ne može naći zapošljenje. Čovjek da ne mora sigurno da ništa ne bi prodavao - onako kako prodaje, već bi lijepo otvorio ribarnicu, uzgajalište, pa se lijepo bakćao oko svežnjeva - a ne sitniša. A još da mu neko uskrati i pravo da prodaje na ulici, pa đe će onda socijalno ugroženi... ko će ih prehranit, obuć, djecu njihovu školovat.....?
    Ma šta kažeš? Nužda ne pita, je li?? Znači ako je čovjek u nuždi treba krasti, a uzgred se može i trovati narod? Je'l to logika? Bravo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ma šta kažeš? Nužda ne pita, je li?? Znači ako je čovjek u nuždi treba krasti, a uzgred se može i trovati narod? Je'l to logika? Bravo...
    - Kada smo kod lucidnosti.... ne viđeh niti jedan kriminalan čin, niti da je čovjek nekoga ugrozio.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

prodavanje hrane u nehigijenskim uslovima bi moralo biti kaznjivo jer je to direktno ugrozavanje zdravlja ljudi, ono ne mora da znaci da ce se neko otrovati od toga ali isto ne mora da znaci da ce se neko sje*ati od droge...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    148 Posts

Nikola Pekovic

Najbolji kosarkas Crne Gore, medju najboljima ako ne i najbolji centar Evrope.
    Momak je skoro potpisao ugovor vrijedan 60 miliona dolara.
    Nikad nije krio da je Srbin, po raspadu SCG izabrao je da igra za Crnu Goru.
    Ovi misevi sto ga ne vole mogu samo da ga mrze.

Sad pocinje AO pa mozete gledati jos jednog maestralnog sportistu, porjeklom iz Crne Gore
    kako dominira....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    prodavanje hrane u nehigijenskim uslovima bi moralo biti kaznjivo jer je to direktno ugrozavanje zdravlja ljudi, ono ne mora da znaci da ce se neko otrovati od toga ali isto ne mora da znaci da ce se neko sje*ati od droge...
    - Apsolutno, ali analogni izvod navedenog u našim uslovima bi glasio... erozija jednakosti. Ili laički rečeno, neće siromaštvo nestati ako se siromašnima ukinu ekskluzivna prava da se među sobom prehranjuju. Tako da ja nemam ništa protiv čovjeka koji prodaje ribu na ulici, tim više što nije posegnuo za alternativnim rješenjima, jer i pored sve muke i dalje časno zarađuje za život.

Thanks Thanks Given 
    238
    Thanks Thanks Received 
    167
    Thanked in
    120 Posts

Inspekcija? E bolje njima da se bavite nego tetovažama i dizanjem prstiju.
    Ko prolazi pored pjace, svaki dan može vidjeti kako se i šta prodaje pored pjace na parkiralištu. A ne vidjeh inspekciju da ih tjera.
    E to je za novine a ne tetovaže, i nad time treba čovjek da se zgrozi i zabrine...

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Limun View Post
    Nikola Pekovic

Sad pocinje AO pa mozete gledati jos jednog maestralnog sportistu, porjeklom iz Crne Gore
    kako dominira....

Nije svaki Srbin cetniik iako bi ti to volio, a nije ni svaki koji zaradi 60miliona nesto posebno, cak naprotiv u nasem dobu i prostoru velika lova je cesce znak loseg nego dobrog covjeka nazalost. A kad je vec tako kvalitetan igrac a pritom i srbin u dusi zasto onda nije posao da igra za njihovu reprezentaciju ? jel i tu lova nad srcem prevagnula ?

Quote Originally Posted by MontSAT View Post
    Inspekcija? E bolje njima da se bavite nego tetovažama i dizanjem prstiju.
    Ko prolazi pored pjace, svaki dan može vidjeti kako se i šta prodaje pored pjace na parkiralištu. A ne vidjeh inspekciju da ih tjera.
    E to je za novine a ne tetovaže, i nad time treba čovjek da se zgrozi i zabrine...
    Mozemo se mi baviti i jednim i drugim, ne znam zasto bi jedno drugo iskljucivalo, mada sumnjam da bi se ti tako zustro bavio inspekcijom na ovoj temi kao sto se zustro bavis odbranom cetnika.

Dakle evo opet kome nije jasno: nije problem sto neki tamo sportista velica cetnistvo i privatno i javno, problem je kad to radi neko ko nosi crnogorski grb na dresu i predstavlja ovu zemlju ostatku planete.
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    9,169
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Nikola Pekovic

kako dominira....

Limune,zbog takvih USKIH i STUPIDNIH mishljenja,pretvarate i sportistu koji je najcijenjeniji trenutno na Balkanu velikim Srbinom,a njemu samom je to ponajmanje cilj,no neka vas,komplexi koji su neizljechivi i dalje traju kod vas...ne pratite sport kao sport,kao shto ga svako normalni prati,no u svemu trazite politiku velikosrpstva koja je otrovala Balkan i unishtila ga da mu pomoci nema !
    ...

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,636
    Thanked in
    2,736 Posts

Koje dubokoumne misli...
    Znači sistem skreni pažnju narodu je za nas izmišljen.

Ne sređuje se društvo od sredine, već od vrha ili dna...

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,928 Posts

Ja imam istetoviranog Hitlera pa me to, jel'te ne čini boljim ili lošijim čovjekom. To je moja stvar.

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,078
    Thanked in
    2,321 Posts

Čini...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ja imam istetoviranog Hitlera pa me to, jel'te ne čini boljim ili lošijim čovjekom. To je moja stvar.
    Samo što ti nisi Nikola Peković, sportista, rolemodel i ne predstavljaš državu Crnu Goru. I nije riječ o tetovaži, već o propagiranju ideologija zla.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Limune,zbog takvih USKIH i STUPIDNIH mishljenja,pretvarate i sportistu koji je najcijenjeniji trenutno na Balkanu velikim Srbinom,a njemu samom je to ponajmanje cilj,no neka vas,komplexi koji su neizljechivi i dalje traju kod vas...ne pratite sport kao sport,kao shto ga svako normalni prati,no u svemu trazite politiku velikosrpstva koja je otrovala Balkan i unishtila ga da mu pomoci nema !
    Zbog ovakvih kao sto je @Limun sam prije par mjeseci odlucio da ne pisem na jednom od mojih omiljenih tema(Tenis) jer sam automatski anti-srbin ako ne navijam za djokovica,a navijac sam nadala prije nego li se djokovic pojavio medju 50 ili 100 najboljih igraca svijeta.Definitivno imaju problem ljudi u glavi.
    Nego da ne skrecem s teme,imas +rep za ovo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Crnogorci su gradili tudje gradove, drzave, podizali tudje sportove, industrije, kulturu, zanemarivali PG i bjezali/otjerani od CG...
    "Sede beogradjanin, podgoricanin i sarajlija na Savi i pecaju. Upecali zlatnu ribicu i ona im rece:
    - Pustite me ispunicu svakome po jednu zelju!
    Slozili se da moze!
    Prvi ce podgoricanin:
    - Pa ja bi voleo kad bi kod nas dolje u Podgoricu bilo ovako lepih devojaka, dobrih splavova, diskoteka i kafica kao u Beogradu.
    Ribica mu ispuni zelju, i ovaj se vrati svom rodnom kraju.
    Sledeci ce sarajlija:
    - Ja bi ti voleo kad bi kod nas u Sarajevu bilo ovako dobrih univerziteta, shoping centrova i tako, kad bi Sarajevo bilo veliki grad. Kao Beograd.
    Ribica mu ispuni zelju, Sarajevo postade metropola, i on se vrati u svoj rodni grad.
    Poslednji je beogradjanin, upita ga ribica:
    - A ti, sta cutis, koja je tvoja zelja?
    - Brate ribice, jedno pitanje pre nego sto trazim zelju. Reci mi ovo, ova dvojica, oni su se vratili kucama?
    - Jesu!
    - I nece se vise vracati?
    - Nece!
    - Nista, daj meni onda jedan produzeni i jednu coca-colu!"
    E, pa... oplemenite PG/CG i bice sve ok..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 12-01-14 at 15:50.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Ako ste mislili da je moglo proći bez Medovog komentara, zeznuli ste se - ovog puta u dubokoumnoj tviter konverzaciji sa poslanikom Slavenom Radunovićem:

Medo kao Aleksa Šantić :lolblue:

Zatim, Medo,ovog puta - kao Crnogorac, opet ima insjaderske informacije:
    Last edited by johnny bravo; 12-01-14 at 16:01.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Stvarno jest, ako ga dakako ne budes otvoreno demostrirao svim i svatkome. Cuj, u USA ima odlicno pravilo za konzumiranje pica na ulici - mozes pit sve sto zelis dok ti boca bude sakrivana u brown-bag-u. U isti trenutak kad je budes demonstrirao publici zavrsit ces na zadnjem sajedistu police vehicle-a

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Ovo je tuzno ko predvodi opoziciju ljudi.Ne glasam,jesam protiv ove vlasti ali ovakve nesposobnjakovice i budale majka radjale nije.medojevic mi se zgadio od kako je zapoceo saradnju sa zukorlicem,a za ovoga radunovica nisam znao da ima tviter,e kuku nama s njima

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Stvarno jest, ako ga dakako ne budes otvoreno demostrirao svim i svatkome. Cuj, u USA ima odlicno pravilo za konzumiranje pica na ulici - mozes pit sve sto zelis dok ti boca bude sakrivana u brown-bag-u. U isti trenutak kad je budes demonstrirao publici zavrsit ces na zadnjem sajedistu police vehicle-a
    Upravo tako.
    Sjećam se da je jedno vrijeme Milanu Guroviću (košarkašu sa tetovažom Draže Mihailovića) bio zabranjen ulazak u Hrvatsku i BiH i da je, kasnije, na utakmicama, da bi mu bilo dozvoljeno da igra, morao da je krije steznicima.
    Last edited by johnny bravo; 12-01-14 at 16:24.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikola Pekovic

kako dominira....
    Kakav je ovo naslov - "Novak vlada Australijom"? I zašto Danas širi dezinformacije? Đoković, fakat, jeste po treći put pobedio na nekom tamo turniru, ali Australija ima legalno izabranu vladu. Doduše, možda samo privremenu, jer kako je nam je (dobro) krenulo nije daleko dan kada će biti lansirana krilatica - "Gde su Novakove pobede, tamo su srpske zemlje".

Sve novinčine (i još gore televizije) histerično skandiraju: Novak pobedio ovde, Novak trijumfovao onamo, Novak porazio ovog, Novak pokorio onog. Lepo je onomad rekao Kokan Mladenović: spali smo tako nisko da se cela nacija drži za jedan reket da se ne bi podavila u zapušenoj septičkoj jami. Inače, u momentima kada se ne upušta u populizam tipa "ovo je zajednička pobeda svih nas", Novak je meni simpatična faca. Ali mi je sabornost u Novaku muka duhu. U tom smislu: jebo vas Novak sve na kamari.

- S. Basara -

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne postoji boljeg nacina da upoznas "LJUDE", ako ne nacnes nacijonalne, vjerske i idioloske podjele, pod hitno mrznja i predrasude isplivaju na povrsinu,
    umjesto bogastva u razlikama ,
    izbija zelja da se homogenizujemo, jer su nam uvijek drugi krivi za nasu bijedu i duhovnu i svjetovnu, pa se ljudi cude sto Milo nize pobjede,
    kad se kitimo sa Pekovicem,
    koji nije ni kriv ni duzan, sto se rodio medju nama , kojima se supe nebi pomijesale.
    Ako vam je samo nacijonalna pripadnost kvalitet ili nakit,
    bolje da vas p... nije radjala.
    Last edited by milovan; 12-01-14 at 22:09.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Upravo tako.
    Sjećam se da je jedno vrijeme Milanu Guroviću (košarkašu sa tetovažom Draže Mihailovića) bio zabranjen ulazak u Hrvatsku i BiH i da je, kasnije, na utakmicama, da bi mu bilo dozvoljeno da igra, morao da je krije steznicima.
    Za pare će sakriti, a za napaljenu djecurliju ( ili one koji podjetinili) ce otkriti, a opet će za pare ko zna sta istetovirati...., Te moralne gromade to mogu biti samo u vrlo primitivnim sredinama i onima kojima je to jedina vrijednost sto imaju.

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Upravo tako, s' tim da je, meni lično, i isticanje nekih legalnih posebnosti kič.

P.S: da ne bude zabune, u mom postu sam bio ironičan na ono da se nečije neprimjereno ponašanje opravdava zato jer je ta osoba dobar sportista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Pa nista, vidjeti koliko nije igrao za Crnu Goru. Ako se sve uklopi, da igra na svjetskom u Spaniji sledece godine
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Page 561 of 666 FirstFirst ... 61461511551557558559560561562563564565571611661 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)