U zatvor vjerovatno mora, ali sto se nas tice momak je totalno slobodan.
Cuo sam da mu ne gine zatvor, znas li sto o tome?
U zatvor vjerovatno mora, ali sto se nas tice momak je totalno slobodan.
Poučan video
Desila se strasna nesreca na Zutu gredu..Neko je prije pola sata,sat, sletio sa puta na bivsu nudisticku plazu. Jos nije bila ni policija stigla kad sam ja tuda prosao, bilo je masu kola, svi su gledali odozgo i molili se Bogu da je taj neko prezivio.
VujkePG = Bronx-PG...?
#fakenews
ja sam naisao kasnije kad je policija vec bila tu..pricalo se da je prezivio vozac....prizor je jeziv bio....mislim da je ogromnom brzinom dosao uz brdo posto je dzip bio bas bas daleko od mjesta izletanja
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Kako možeš UZ brdo da izletiš onamo na +20 stepeni i suv asfalt?
Računao sam da je preticao preko pune niz brdo pa otud moj post "iz revolta".
Bijo si poziw koi se neodbija
uzbrdo je isao i u brzu lijevu krivinu jedno 50ak metara pred kraj tri trake samo je produzio pravo....kolko sam uspio da vidim nema tragova kocenja....kao sto rekoh brzina mora da je bila ogromna jer je bas bas daleko sletio a bankinu je sabio na zemlju i produzio preko nje
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Darko007; 09-01-14 at 21:35.
Nisam citao komentare, tek sad vidim ovo... Sad sam mu dao + a ovi iz vijesti samo nek su zdravo... Vijesti su im tipa "doslo je do udesa istraga je u toku", "citajte opsirnije u stampanom izdanju"...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
Fabia u sto marki.
Bijo si poziw koi se neodbija
Jok ti si.
Bar su u Vijesti objavili taj komentar gdje se objasnjava sta je bankina. Kurir nije htio ni da cuje ....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Drenoštica: U saobraćajnoj nesreći četvoro povrijeđenih
Dejan Marković (43) teže je povrijeđen u udesu koji se danas oko 16 časova dogodio na putu Nikšić – Podgorica, u mjestu Drenoštica, dok su tri osobe lakše povrijeđene.
„Dejan Marković ima serijski prelom rebara sa lijeve strane grudnog koša i povredu lijevog plućnog krila. On je nakon ukazane pomoći i drenaže prevezen u podgorički Klinički centar radi nastavka liječenja“, kazao je direktor nikšićke Opšte bolnice dr Ilija Ašanin.Sa lakšim povredama prošli su K.M. (17), Goran Tadić (27) i Boris Đordan (24). Marković, koji je upravljao jugom kotorskih registarskih tablica, kretao se iz Nikšića u pravcu Podgorice i sa njim je u vozilu bila maloljetna K.M. Iz, za sada neutvrđenih razloga, došlo je do kontakta juga i pežoa, nikšićkih tablica, kojim je upravljao Tadić, dok se Đordan nalazio na mjestu suvozača.
Je li vidio ko udes sinoc kod Gintasa, pa da mi pojasni kako su se "poljubili"? Ne znam je li bilo povrijedjenih, mozda u Golfu.
Sent from my 9790
Minus jedan?
Jutros jedan udes na pumpi na bulevaru Ivana Crnojeviča.
Naglašavam na pumpi, NEVJEROVATNO.
Pa dobro, ja sam gledao jednom na trajekt u Lepetane tj bio na njemu kada je mali autobus prilokom kretanja trajekta unazad tošnuo auto nekog momka koji je brzinom svjetlosti izletio da se obračunava sa vozačem. Ovome je bilo potrebno 10 minuta da izađe iz autobusa jer se prepao bio kukavac.
Ja sam sinoc vidio u krevetu, do 4 AM je trajao uvidjaj![]()
Sinoc krecem od kruznog put Malog brda i sad dje natpis perionica pokavlkuje se a8 sivi i poprcke ide i pravo u stub od rasvjete. Ne malom brzinom. Brat samo u rikverc i pun gas. Pocrkase sijalice kad je udario i cuda ali mora da je bio pod uticajem alkohola uoci pravoslavne
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Kojim je to dijelom auta udario?
Prednjim. Po sredini
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks