Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Belfodil je kesa. Zato mu ne pruzaju vise priliku da igra... bas truba od igraca
Ima Inter potencijala ali ne bih da trosim rijeci dzaba, jer znam da nema ljeba sa onim trenerom.
Kad mu je Kambjaso glavni igrac ne znam vise sta da kazem
Interu bi valjalo da predje na 4-2-3-1 sa ovim igracima.
strasan clanak: http://www.grantland.com/blog/the-tr...ood-its-unfair
Jedi 4-2-3-1 brateuuuuu.
Strasnu formaciju i ekipu imam u svojoj glavi samo da je ostao Kutinjo. Da sam ja trener kakav bi se fudbal igrao na Meaci...osvojili bi nesto da ebem oca.
--------------Handanovic------------------
--Jonathan---Campagnaro----Juan---Zanetti---
---------Kovacic----------Olsen----------
---Alvarez------Guarin------Botta------
-------------Palacio--------------
-Handanovic--
-------odbrana ista-------------
-Guarin-------Olsen------Kovacic---------
Belfodil--------Palacio--------Alvarez-----
Pa neka dodje Bajern!![]()
Last edited by Tripleta; 08-01-14 at 14:41.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ove fiks ideje sa Guarinom koji bi trebao da glumi Ozila/Iska/Matu/Oskara i slične igrače su mi najjače.
A momak je igrač sa najviše izguljenih lopti u Italiji.
I ne pominjite vise onu smlatinu od kuzmanovica - lik pojma o pojmu nema.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ocigledno ne pratis Inter. Da pratis, znao bi da Guarin u toj formaciji nema ulogu amfa nego neku vrstu isturenog dmfa, a kovacic obratno. U praksi, kod stramaconija, Inter je tako bolje igrao, jer kovacicu vise lezi pozicija pirla sa cescim izletima naprijed. Na amf nije bas koristan, iako bi se po nacinu na koji igra reklo da je to njegova prirodna pozicija. Interisti, ispravite ako grijesim.
Last edited by Sandor Kolar; 08-01-14 at 18:00.
Roma i Verona rade na kupovini Iturbea. Verona ce da ga otkupi za 15 miliona i da ga proslijedi Romi, koja ce u Veronu da posalje Bredlija i 7-8 miliona €. Takav je za sada plan.
Paklenu ekipu cemo da imamo iduce sezone, a vec sada je TOP!
Burdsio ide, kao i Markinjo i Borijelo, pitanje je samo da li odma sada ili na ljeto.
Oce li koga dovodit Juve sad u januar ?! spominje li se ko ?
ne pamtim da se o nekom igracu intera polemisalo (i ne samo odje) kao o gurainu.
u najmnanju ruku bi se pomislilo da je to neki osamnaestogodisnjak koji samo sto nije eksplodirao svim svojim raskosnim fudblaskim umijecem, a on laganih 27 godina u pr^^no i golemim prosjekom sto se fudblaskog umijeca tice.
svi navijaci intera zajedno sa njim zive neku bajku da je on neki igrac koji pravi razliku a ne sjecam se zadnji put kad je pogodio okvir gola sa distance vece od deset metara a ne propustam ni jednu utakmicu intera bog zna od kad (osim ove sa laciom sad u subotu zbog tehnickih razloga(citaj: bio ugasen od alkohola jos u ranim popodnevnim casovima)).
da znam da bi njegova prodaja rezultirala time da kovacic zauzme njegovo mjesto u prvom timu i naslijedi njegovu minutazu i uopste strpljenje trenera prvi bih poceo da praktikujem vecernje molitve do kraja prelaznog roka da ga neko kupi.
Kovačić treba da igra zadnjeg veznog. Prošle polusezone je tu briljirao. Da započinje akcije, a ne Kambjaso. Momak je tu imao i odličnu statistiku koja se tiče uspjelih driblinga, igrao je pun samopouzdanja. Defanzivno je tanak, ali zato mu se pridodaju dva enforcera i završena priča. Guarin i eventualno Taider, obojica trče dosta i umiju osnovno sa loptom, da je prime i dodaju bez mnogo filozofije.
Ovo sad je naopako. Guarin zbog Macarijeve bolesne taktike i balansa u ekipi igra AMF, Kovačić i Alvarez igraju RMF i LMF, dok je Kambjaso zadnji vezni. To možda u defanzivi funkcioniše OK jer ih je milion, ali u napadu se od svih njih očekuju pogrešne stvari (Kambjaso da organizuje, Kovačić i Alvarez da kao pokrivaju prostor i kombinuju sa Kambjasom, Guarin da razigrava napadače i krila..).
Ali najveći problem je sledeći - Kovačić treba da igra u kontinuitetu. Čak i ako zakašlje, nema veze. Talentovani igrači se moraju istrpjet, inače ne kapiram što su dovođeni.
Moram se složiti sa gore navedenim i sa Vladom - Guarin jeste baš dobar igrač, ali on je neki malo jači CMF, ono box-to-box, ali jasno je da mora on da ima izražene defanzivne zadatke. Momak je kidalica, može da trči koliko ti volja. A svoj razorni šut i ofanzivne sposobnosti može (i treba) da koristi iz pozadine/drugog plana, kako volite.
DICIOTTO
ovi milanski velikani su potpuno obezvrijedili velicinu dresa sa brojem 10
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Rebic gollllll, kakav igrac! Vidjecete jednog dana![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
gol sa metra u praznu mrezu ce nam dokazati da ce bit ubica
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Najveci hrvatski mladi talenat na toj poziciji. Masu para dala Fiorentina za njega, igra sad kad nema Rosija i Gomeza, gazi za hrvatsku reprezentaciju. Gledao sam ga nekoliko puta
Vec je pozivan za seniore Hrvatske.
nista ga ne odvaja od milion tih talenata .. cinjenica je da Milanu i Interu potreba reorganizacija totalna kako ne bi lutali kao Juventus 4-5 godina jer ovako prijeti da italijanski fudbal jos nize pane ako je to moguce (osim Rome i Napolija koji imaju neku pricu za sad )
Dodaj Fiorentinu uz Romu i Napoli. Ne sjekiraj se za Milan, kupise oni Hondu i Ramija lako mi je za njih, jos ako uzmu Fernanda...
Inter ce da luta jos dugo, dugo, takav osjecaj imam. Bicemo ka Del Nerijev Juve ne daj Boze.
Mi smo tih godina patili zbog losih kupovina izbora Poulsena umjesto Xabi Alonsa , kupovina Smijaurija , Diega,Mela da ne nabrajam svi su oni papreno placani a igrali znamo svi kako, al Inter koji nece eura da ulozi i Milan ... ne razumijem stvarno
Evo povrijedise Rebica ovi mesari iz Kijeva, tacno sam znao da ce nekog slomit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks