Ee da vas vidim sad
Postavlja sam na neke forume,ali niko pojma nema koji je to film,pa rekoh da ga postavim na ovaj nas domaci,pa mozda se neko sjeti
Gledao sam ga na nas RTCG 2 puta je bio emitovan
Znaci film sam gleda' prije vise od 5 godina,film je mozda malo stariji,lupam od 1990-2000 da je snimljen,moguce.Ne sjecam se glumaca,ali se sjecam radnje dosta dobro i mnoge scene su mi ostale urezane,tako da ako ga je neko gledao morace ga prepoznati,evo ukratko
Postoji porodica (muz,zena 2 cerke) u pocetku se valjda radnja odvija lagano,prica o njihovoj porodici,nebitna desavanja,da bi jednog dana otac poveo cerku u skolu i na usput u prodavnici sretne neku djevojko (ispostavi se da je zna odavno,valjda mu je bila i neka simpatija u proslosti) on je nazove po imenu,medjutim ona onako stravljena pobjegne,on potrci za njom ali je ne stigne,onda se vrati kuci i tako pocne to da ga muci.....
Scena dalje,kasnije,kod njih kuci dolazi covjek koji se predstavi kao vodoinstalater,ustvari on u svojoj kuci zakopava djevojke ispod zemlje u sanduku i tako ih muci,on dodje kod njih da nesto popravi,medjutim onda snimi njihovu cerku i tako posle nekoliko dana,uvece,po mraku,on provali u kucu i otme je..standardno povede kod sebe kuci i stavi je u udubljenju ispod poda u kuci i zatvori je tu.
Onda otac pocne sopstvenu potragu,na kraju mislim da i spasi cerku,nisam siguran
Karakteristika je da ovaj otmicar zrvtama prica da postoji neka Mreza koja ih stalno snima,zrtve izludjene moraju da mu vjeruju i na taj nacin kada podju do prodavnice ne usudjuju se da pobjegnu jer se boje "mreze".
Uglavnom film se vrti oko te porodice i toga covjeka i te djevojka koja je bila prije oteta..ne znam da li vise ima aktera,ne sjecam se

Reply With Quote

Bookmarks