I izmjeriti mu dubinu sara...
Bronxa ce nedje betmen presresti.
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk 2
Last edited by no-mercy; 05-01-14 at 17:33.
Tu es mon héro!
I izmjeriti mu dubinu sara...
Ovo sto Bronx prica za pojas, je istina. Nema razloga za sprdnju. Meni su iz prve ruke pricali isto sto Bronx sad prica.![]()
A dje nadjose ovu tranju za presretacaovi presrecu ali po semaforima samo
![]()
Ovo su ti ekonomicni presretaci![]()
ovi trose 5 litara u lokalu sa njima mogu da se griju citavu zimu dok su u pokretu haha
Nije to Megan nego Laguna. A sad sve snimaju(ovi sa novom opremom), više nema kad te krene zaustavljat da se vataš i namještaš pojas.
Ma kako on to sve prvi vidi i cuje?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Pa ide sve za njima...
To sa spuštanjem stakla koriste evo pola godine ako ne i jače. I samo ti kaže skrajni se tu pored puta. Nemaš što stavljat pojas kad te vidi da nije stavljen....
Briga? Bgm 40€ kad napiše kaznu njemu je to dobar bonus, a nekad i potreba da ispuni normu.
Što je najjače imaju oba i megana i lagunumislim da je neko već pisao o laguni kao presretaču?
Nemaju Megana.
Treba, uvijek treba ići na sud, pa tražiš svaku caku i rupu u zakonu. Ja bih mogao do sjutra, ali ih čuvam za sebeRecim podjes na sud i kažeš, nije imao kapu na glavi, a poliicajac mora na duznosti uvjek da nosi kapu, itd.... Onda policajci gube smjenu tj koriste slobodan dan jer moraju da se pojave na sudu.... Nekad upali nekad, ne....
Naravno najlakse je prvo pokušat da se dogovoriš snjima, ako ne može onda radiš sve moguće radnje da eskiviraš kaznu...![]()
Ili imao si (stavis odmah) pojas ispod pazuha.
Treba stavljat pojas pa preko obuć jaknu i drkat presretače :lolblue: :mrgreen:
Servisiraju vozila
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
ovo za pojas je tacno. licno 2 puta su me provjeravali iz mecke, a druga dva puta kaznili onamo obilaznicom
inace su jutros bili aktivni PG CK874 fataju kroz grad...
Nazdravlje vam Badnje jutro!
the World's leading dance event
Sensation
PGCK874 iz pravca pg prema CT stoje na prvo autobusko stajliste dje ima onaj problematicni prelaz kod one rakrsnice u D Goricu, dje je 50 ogranicenje. Tacno preko puta pekare Dusan nove...
Послато са GT-I9070 користећи Тапаталк 4
the World's leading dance event
Sensation
Na ulazu u PG kod skretanja za marezu dzip vojne policije sa radarom
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030D using Tapatalk
Jeste li čuli da su nabavili još 2 presretača?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
Ta policija izgleda da ništa drugo i ne radi, samo se presretači kupuju. Stvarno ne razumijem toliku (realnu) potrebu za njima... Zna li im se tačan broj uopšte?
juce posle sozine ga ja malo stisnuh kad bijela e klasa krece za mnom...
A onda cruise control na 80 i cesite ga malo![]()
Ja sam rekao da su presretaci buducnost policije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks