Page 33 of 42 FirstFirst ... 23293031323334353637 ... LastLast
Results 801 to 825 of 1047

Thread: Potraga za filmom...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Quote Originally Posted by RotfLmaOmGg View Post
    Imam igracke od Gobots-a jos uvijek.
    I ljubiš ih za laku noć.
    Otišao je korak dalje

"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Ee da vas vidim sad

Postavlja sam na neke forume,ali niko pojma nema koji je to film,pa rekoh da ga postavim na ovaj nas domaci,pa mozda se neko sjeti

Gledao sam ga na nas RTCG 2 puta je bio emitovan

Znaci film sam gleda' prije vise od 5 godina,film je mozda malo stariji,lupam od 1990-2000 da je snimljen,moguce.Ne sjecam se glumaca,ali se sjecam radnje dosta dobro i mnoge scene su mi ostale urezane,tako da ako ga je neko gledao morace ga prepoznati,evo ukratko

Postoji porodica (muz,zena 2 cerke) u pocetku se valjda radnja odvija lagano,prica o njihovoj porodici,nebitna desavanja,da bi jednog dana otac poveo cerku u skolu i na usput u prodavnici sretne neku djevojko (ispostavi se da je zna odavno,valjda mu je bila i neka simpatija u proslosti) on je nazove po imenu,medjutim ona onako stravljena pobjegne,on potrci za njom ali je ne stigne,onda se vrati kuci i tako pocne to da ga muci.....

Scena dalje,kasnije,kod njih kuci dolazi covjek koji se predstavi kao vodoinstalater,ustvari on u svojoj kuci zakopava djevojke ispod zemlje u sanduku i tako ih muci,on dodje kod njih da nesto popravi,medjutim onda snimi njihovu cerku i tako posle nekoliko dana,uvece,po mraku,on provali u kucu i otme je..standardno povede kod sebe kuci i stavi je u udubljenju ispod poda u kuci i zatvori je tu.

Onda otac pocne sopstvenu potragu,na kraju mislim da i spasi cerku,nisam siguran

Karakteristika je da ovaj otmicar zrvtama prica da postoji neka Mreza koja ih stalno snima,zrtve izludjene moraju da mu vjeruju i na taj nacin kada podju do prodavnice ne usudjuju se da pobjegnu jer se boje "mreze".

Uglavnom film se vrti oko te porodice i toga covjeka i te djevojka koja je bila prije oteta..ne znam da li vise ima aktera,ne sjecam se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam ja pitanje za dva filma, mislim da cete znati...

prvi, americki, radi se o liku koji se ne znam kako nadje u radio stanici i prica o svom zivotu, kako su ga roditelji ostavili u kantu za smece, kako je nasao meteor i druzio se sa njim, kako se smuvao sa sestrom... ima neku afro frizuru i znam da pred kraj filma skace sa mosta i udari glavom u most... bas davno sam ga gledao, mozda se sjeti neko..

a drugog se bas slabo sjecam, znam da je i on americki, radi se o dva starca,valjda jedan ima rak pa prave spisak stvari koje bi da odrade prije nego sto umre...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Ee da vas vidim sad

Postavlja sam na neke forume,ali niko pojma nema koji je to film,pa rekoh da ga postavim na ovaj nas domaci,pa mozda se neko sjeti

Znaci film sam gleda' prije vise od 5 godina,film je mozda malo stariji,lupam od 1990-2000 da je snimljen,moguce.Ne sjecam se glumaca,ali se sjecam radnje dosta dobro i mnoge scene su mi ostale urezane,tako da ako ga je neko gledao morace ga prepoznati,evo ukratko

Postoji porodica (muz,zena 2 cerke) u pocetku se valjda radnja odvija lagano,prica o njihovoj porodici,nebitna desavanja,da bi jednog dana otac poveo cerku u skolu i na usput u prodavnici sretne neku djevojko (ispostavi se da je zna odavno,valjda mu je bila i neka simpatija u proslosti) on je nazove po imenu,medjutim ona onako stravljena pobjegne,on potrci za njom ali je ne stigne,onda se vrati kuci i tako pocne to da ga muci.....

Scena dalje,kasnije,kod njih kuci dolazi covjek koji se predstavi kao vodoinstalater,ustvari on u svojoj kuci zakopava djevojke ispod zemlje u sanduku i tako ih muci,on dodje kod njih da nesto popravi,medjutim onda snimi njihovu cerku i tako posle nekoliko dana,uvece,po mraku,on provali u kucu i otme je..standardno povede kod sebe kuci i stavi je u udubljenju ispod poda u kuci i zatvori je tu.

Onda otac pocne sopstvenu potragu,na kraju mislim da i spasi cerku,nisam siguran

Karakteristika je da ovaj otmicar zrvtama prica da postoji neka Mreza koja ih stalno snima,zrtve izludjene moraju da mu vjeruju i na taj nacin kada podju do prodavnice ne usudjuju se da pobjegnu jer se boje "mreze".

Uglavnom film se vrti oko te porodice i toga covjeka i te djevojka koja je bila prije oteta..ne znam da li vise ima aktera,ne sjecam se
    Zainteresovao si me dobro, aj neka se javi neko ako zna.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Zainteresovao si me dobro, aj neka se javi neko ako zna.
    Brate postavio sam ovo na 5 foruma,niko zivi pojma nemaa,a film dosta dobar,ne bih se zalud sjeca mnogih scena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvuci zanimljivo, evo pokusah preko Googlea da nadjem, ali nista..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Zvuci zanimljivo, evo pokusah preko Googlea da nadjem, ali nista..
    Ja evo citavu noc pretrazujem,bez ikakvog pomaka ...a najvise nade polazem da ce mi neko dati odje odgovor jer je film bio emitovan prije oko 5 godina na RTCG,cak 2 puta,ne znam tacno u kojem razmaku,mozda i u par godina....evo poslah mail i RTCG filmskoj redakciji hahah,a nece oni odgovorit 100%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja evo citavu noc pretrazujem,bez ikakvog pomaka ...a najvise nade polazem da ce mi neko dati odje odgovor jer je film bio emitovan prije oko 5 godina na RTCG,cak 2 puta,ne znam tacno u kojem razmaku,mozda i u par godina....evo poslah mail i RTCG filmskoj redakciji hahah,a nece oni odgovorit 100%
    A dje neces dobit taj odgovor. Dako se neko smiluje i pogleda temu i ponudi nam odgovor.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A dje neces dobit taj odgovor. Dako se neko smiluje i pogleda temu i ponudi nam odgovor.
    A cega,ovaj ne bi interpol nasa'...a nevolja mozes mislit film koji je RTCG pustala,svaki je proklet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

- Pusti još koju informaciju, možda žanr po slobodnoj procjeni...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    - Pusti još koju informaciju, možda žanr po slobodnoj procjeni...
    A sigurno da je neki triler/misterija,po samoj radnji filma to se uocava,nego na RTCG pustaju sve retardirane filmove,sto niko na svijet ne zna,tako da me i ne cudi kako niko ne zna ovaj film,a meni je dobar...znaci kao sto rekoh

Sa jedne strane imamo porodicu,njihovu kucu,muz,zena i ja mislim 2 kcerke a sa druge strane covjeka u njegovoj kuci,oteo je jednu djevojku i u kuci ima neko udubljenje ispod poda dje stavlja zrtvu i onda je samo zatvori,kao u ormar,kad se polozi.....znaci onda scena poslije kao sto sam vec pisao ova prva porodica,otac vodi kcerku u skolu,na usput svrati do prodavnice tu ugleda neku djevojku koja je odavno nestala,zovne je po imenu,medjutim ona uplasena pobjegne (mislim da je nju ovaj otmicar drzao u kuci i tako zlostavljao)..scena poslije otmicar je vodoinstalater posjeduje svoj automobil i posao je kod ove porodice,valjda na njihovv poziv (kako i sto ne mogu se sjetiti) i tako udje u kucu i popravlja to sto ima,medjutim primijeti u kuci lijepu djevojku i pocne onako da je prati pomalo......scena poslije,otmicar se neke noci prisunja kuci i provali,popne se stepenicama i u sobu kidnapuje ovu djevojku,mislim da je ubaci u neku vrecu,nisam siguran,nakon toga je povede svojoj kuci i stavi onako kako sam vec rekao.....scena poslije,otac djevojke se daje u potragu,pronadje kucu otmicara,nekako valjda poveze da ovo ima veze sa vodoinstalaterom pa trazi taj automobil i nekako ga pronadje,na kraju mislim da otac vodi borbu sa otmicarem,kroz njegovu kucu.....scena jos jedna koje se sjecam otmicar stoji sa djevojkom ispred vrata i kaze joj da ide do prodavnice,medjutim da postoji Mreza koja je stalno prati i odmah ce je ubiti ako pobjegne,tako isprepadana djevojka povjeruje u tu pricu....inace uopsteno kuca u kojoj je otmicar nalazi se u nizu kuca,pored nje koliko se sjecam postoje kuce,u pitanju je gradsko naselje....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by liquid View Post
    Nije ...nema nikakve slicnosti sa ovim...jedino im je zajednicko otmica...mozda je bitno spomenuti u ovom filmu koji trazim mislim da policija nije uopste ukljucena u potragu za djevojkom,samo otac vodi potragu,mozda postoji i policija ali se ne sjecam,znam da nije to prikazivano u prvom planu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam malo o ovom filmu koji trazim, ali nadam se da ce neko moci pronaci film:

Znaci radnja je smjestena u malom gradicu ili selu ne sjecam se tacno, majka zivi sa svoja dva sina, muz joj je valjda poginuo. Jedan od sinova se zaljubio u neku bogatasicu iz kraja, iz imucne je porodice i oni non stop prave bankete, neke proslave i slicno, a ova dvojica zive siromasno i obavljaju neke poslove da bi prezivjeli. Nemam pojma o cemu se tacno radi, ali znam otprilike da je jedan od brace nekako bio sa njom, pa je zatekao nju kako ga je prevarila sa rodjenim bratom i tu moje sjecanje na ovaj film staje

Ako neko zna o kom filmu bi mogla biti rijec neka napise, iako nisam bas mnogo otkrio

Thanks Thanks Given 
    1,717
    Thanks Thanks Received 
    1,275
    Thanked in
    850 Posts

Dajte neki film o zivotu Gaj Julija Cezara?
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Dajte neki film o zivotu Gaj Julija Cezara?
    Imas "Julius Caesar" 2002

http://www.imdb.com/title/tt0284741

Jes da traje 4 sata,ali ako volis,gledaj

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    304
    Thanked in
    212 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Znam malo o ovom filmu koji trazim, ali nadam se da ce neko moci pronaci film:

Znaci radnja je smjestena u malom gradicu ili selu ne sjecam se tacno, majka zivi sa svoja dva sina, muz joj je valjda poginuo. Jedan od sinova se zaljubio u neku bogatasicu iz kraja, iz imucne je porodice i oni non stop prave bankete, neke proslave i slicno, a ova dvojica zive siromasno i obavljaju neke poslove da bi prezivjeli. Nemam pojma o cemu se tacno radi, ali znam otprilike da je jedan od brace nekako bio sa njom, pa je zatekao nju kako ga je prevarila sa rodjenim bratom i tu moje sjecanje na ovaj film staje

Ako neko zna o kom filmu bi mogla biti rijec neka napise, iako nisam bas mnogo otkrio
    http://www.imdb.com/title/tt0119381/ Je li ovaj? Kod nas su ga preveli kao Sestre Abot.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako na Imdb da nadjem fiml Dangube, film o studentima, komedija neka.
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ee da vas vidim sad

Da nije mozda http://www.imdb.com/title/tt0113957/?ref_=nv_sr_3 ?
    Great man, are not born great
    they grow great!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by stollepg View Post
    radnja tog filma dodirne tačke sa perodaktilovim opisom nema
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    radnja tog filma dodirne tačke sa perodaktilovim opisom nema
    A da, evo sad sam citao .. Mene ovo mreza samo asociralo, pa ja na brzinu
    Great man, are not born great
    they grow great!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li neko kako se zove serija sa nekim detektivima, ima ih sest (tri cure i tri momka) i sefica? Serija se davno prikazivala na in tv.

Page 33 of 42 FirstFirst ... 23293031323334353637 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)