To su avus oem felme,imam ih i ja na s4
![]()
ove su mi felunge sa avanta vazda bruka bile![]()
To su avus oem felme,imam ih i ja na s4
![]()
Za malo Cena danas
Gledao sam ovo prije nedje,zamalo...
kako se posprda audi...
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kakva auta...![]()
Kakav sex od auta...
![]()
E moj cena kakvo je selo ovaj bijeli audi.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Haha ajde ne svadjajte se kao neka djeca!
Johne pusti te stare krame sto ih je vrijeme pregazilo, pazi ovu azdaju 2.7 145kw dizlo:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/162658
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Motorni prostor istog auta![]()
Ljepse da proda svoje audije i kupi auto. Moze opet fa kupi mozda nekog audoga nije problem.
Ne kazem da su muscle car losa auta. Ali znas li ti da i taj auto u koji nije eura ulozeno predstalja smece. Ocigledno nijesi gledao koliko kostaju restauracije tih auta. I pretezno se svima stavlja novi Hemi motor... a ti mislis ako imas felme neke na USROVA4 da to prestavlja koliko je auto dobar i kakav je. Ti vozis (ako su uopste u voznom stanju) staru smlatinu kojoj treba masu ulaganja i kesa da bi bila u stanje o kojem ti mastas. A ti to sa kamiona (tj malo veceg kombija) nikad neces imati.. Da Bog da svi mi imali plate od po 5000€ i da nas boli racku za sve. Ali zelje su jedno realnost drugo. Zar nije ljepse da prodas svoja 3-4-5 auta i da kupis mozda audija A4 2006-7-8 g i imas extra auto a otarasio se otpada. Ali ipak ukusi su razliciti... prastaj sto ga tupim odje. Na brdo skupljaj te lame i uzivaj
Amfi,o5 ti kazem da pojma nemas,evo zasto
Svako auto se mora odrzavat,mentalitet naseg naroda je takav da nece centa da ulazu nego samo voze dok moze tako,nakon toga ga prodaju ili boga pitaj sta se desi sa autom.Jednako je za nova i stara auta
Ne razumijem komentar "ursonja4" pa mi ga pojasni-posto me zivo interesuje sta ti to znaci i kakve veze felme imaju i sa cim?!
Ja sam ionako krenuo u projekat sa jednim S4 zbog kojeg sam prodao ostale,odnosno za jos jednog treba momak da dodje iz bugarske al to ce bit brzo gotovo al to je nebitno za ovu pricu
Auto se komplet rastavlja lakira i sredjuje se svo sto treba sto spolja sto iznutra(sve same sitnice)+ dolaze neki tuning djelovi
E sad ti vec znas sta ja vozim i kolku ja platu imam?Da sam htio novijeg audija da uzmem imao bih ga davno,ali necu.Svako vozi ono sto voli,ja da mogu uzet S2 rado bih ga vozio ali naravno toga nema kod nas
A ti ako volis novija auta vozi slobodno,mene zabolje(trebalo bi i tebe no aj)
uhhh
![]()
Evo ovako...svaki sledeći post spama ( a ovo je SVE spam što pišete ) i ličnog prepucavanja je jedan poen infrakcije...pa vi viđite đe ste s infrakcijama, ko ima 9 ko 8 ili 6 poena! Milosti nemam i ne zanima me što će neko biti banovan zbog 10 poena! Be my guest!!!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
John USR4 bla bla audi je obicna 100tka stara... Svi ti nazivi i balavurdije. Samo Trile moze da kaze da ima audija. Kojeg svaki dan gledam makar po 5 puta i osjetim neku napetost u predjelu genitalija... Ali to tvoje je cisto skupljanje smeca da se dokaze komsiji sa Malog Brda da imas vise para od njega, jer ti je komso nabio kompleks time sto mu je ku*ac veci. Ja to samo tako vidim. nista vise. Nista licno.
edit:
I meni ne mozes reci da se ne razumijem, cio zivot sam okruzen autima iz porstog razloga jer mi je otac autoelektricar.
Last edited by AmFi; 03-01-14 at 19:23.
Ako ti je otac autoelektricar to ne znaci da ti ista znas,kao sto sam rekao,ne uzimam auta da bih nekog zadivio-vec zato sto volim ta auto
Izjavit da samo trile ima audi je glupo brate,trilev auto je bomba i ide nenormalno(uskoro i mnogo brze) ali izjavit da drugi modeli audija nisu audi...vidji sam sa sobom sto si htio reci
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks