Hocete li da vidite frajera kako krade drva iza moje zgrade?
TAKUMI
lopingeri sva trojica... Ja sam jedva skupio za kit objektiv postenim radom, a oni furaju te od pola metra![]()
(nečitko)
Momcofi evo informacija iz prve ruke ... Ford PG-EV028 (crni ili tamno plava boja nisam sig) prije pola sata oce da mi strefe tocak ja izadjoh momak ufati sturu, ja zovem policiju dam im sve podatke oni kazu dobro dobro, kao poslacemo patrolu, ja cekam tamo 10 min (a ovaj ford jos tamo) ja opet zovem policiju oni mi kazu imamo mi preca posla, sve patrole su nam zauzete !!! hahhahahaa presmijao sam mu se i preklopio slusalicu ... sto da cini covjek u ovoj situaciji da mi je znat kad ni posranu patrolu nece da posalju a sve sam im info dao? ! ? i naravno sad kad sam pogledao ford otisao
Bacili su bombu na vijesti, naravno da je to prece, jbg..
pobrezje, a za model nisam siguran mada mi se cini kao 90'+ godiste,
Majka mu stara valjda razlikujes modele, jel ima gepek, jel karavan, jel kombi, polukombi... znas da je ford a ne znas sta je, nejasan si mi.
Njak Njak Njak
Bio sam ironican covjece, nemoj me istuc
znam da si bio ironican, ali je komentar mocan... nadam se da me kapiras
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
Drugu otac dosao na Karuč (posto ima tamo kucu) i vidio na parking reno megan CT tablica, on prosao oko kuce i vidio 3 momka na vrata kako pokusaju da provale, poceo da vice oni krenuli da bjeze u auto, on je uhvatio vozaca i razvalio ga od batina, ovoga drugog je pas iscijepao citavog, a treci se zakljucao u kola i nije izlazio sve dok nije dosla hitna sa CT koju je on pozvao, predivno.
But if you never try, you'll never know..
To su ti ova dvojica. Zato su oni aktivni na razna auto-moto okupljanja. Ostala im kao profesionalna deformacija od lopovluka fotografisanje auta, poslusaj me.
![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
a vidi ovogaa kvarnog, prevario osiguranje pa misli Boga za m00da ufatio :P
Od kad je udario jaguara i kupio kucu na jazz, samo optuzuje druge kako bi zataskao svoj sumnjivo steceni kapital :P
Njak Njak Njak
Ovoga sam sinoć uhvatio kako pokušava da mi skine točak sa auta, srećom je komšija vidio i zvao me, u zadnji čas je uspio da pobjegne inače bi ga odrali od batina!
A gotovo sam siguran da sam ga i prije gledao preko Morače kako snima auta i gleda koje će da "operiše", sa još par momaka sa kapama i crnim jaknama...
Samo da znate da budete obazrivi, da vam se ne desi što i meni
i moje auto je jednom htio da slika na Plavnicu, al sam ga odma prozreo i izmsikao![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks