ali pri manjim brzinama![]()
seta malo tocak jer je neravno nista drugo, na motor se posebno osjeti![]()
She is only here to annoy herself!
ali pri manjim brzinama![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Mi za ovo jos ne moramo da brinemo :-D
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ovo je fejk stvar. Ne pomaze nista.
Eminem ali ime pjesme ne znam, a ovo je neki remix.
TAKUMI
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Krsto, thanks![]()
A vjerovatno misle koji ce nam **** odje vozacka, onako cemo ga opet nedje klepiti 70evrica i ljepota.
Tu es mon héro!
Novi zakon, sad je brzo vracaju. Mn su je uzeli prije 10 dana i vec je kod mn. A kaznu odredjuje sudija, zavisi koliko je prekoracio i kako je raspolozen. Moze da mu odredi od 100 do 400e plus sudski troskovi 30e. Mn je bilo prekoracenje od 43km/h i odredila mi je 100e kaznu plus mi je smanjila sudske troskove na 15e.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
A pa dobro je kad je samo 10 dana,ono prije po 2 mjeseca je zlo bilo...
A kad ti sudija odredi da ti oduzmu jos mjesec dana npr a vec ti je vracena, kako ti je oduzmu?
rm -rf /
Ako umijes da trcis nikako
To ne moze da se desi jer upravo sudija izdaje resenje za vracanje vozacke. Ja kad sam posao da je podignem uputili su me u sud po resenje od sudije da mi vrate vozacku. Sudija to resenje odradi za 5 min i usput odredi kaznu i zavrsi onaj postupak. Nekima to resenje samo stigne na kucnu adresu, ali da ne bi cekao mozes sam da odes kod sudije da trazis.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ovako je bilo: uzeli smradovi vozacku ( 100m prije znaka 70 put aerodroma na pravinu, krili se iza bilborda a ja isao 90 jer je avion vec sletio..) i poslije 5 dana mi je vratili i poslije 2 mjeseca dobio poziv da dodjem u sud za koji mjesec. Tu mi je ova rekla da ne prihvata nista sto ja kazem niti ce da zove ikog i da mi daje najmanju kaznu i da mi vozacku uzmu jos mjesec dana, tako nesto o_O od tada je proslo mjesec-dva a vozacka je jos kod mene i nista ne stize.
I evo jos jedna interesantna prica: stao u NK da pojedem hamburger, parkirao se pored 5 auta drugih, nije bilo na trotoar no ono izmedju ulice dje bi kao drvece trebalo da bude i ispred trotoar, anyway stao tu i jedem hamburger, prilazi mi polijacaj i pita jel moje auto? Ja gledam sto ce kazem jes i on kaze da dodjem do auta, tu mi pise kaznu za ni ne sjecam se jer sam htio da mu ***** majku. Uglavnom tu sam naucio da kad sam u NK se parkiram dje ocu(jer nema pauka valjda) i ako je policija u blizini da ne ulazim u auto (strane tablice, mogu kaznu da mi pisu koliko oce). A iz onoga gore da ne treba stajat i da izvadim stranu vozacku kad budem isao dogodine(sjecam se onim prvih ciganima sto se kriju dok sam cekao nije stalo dosta, najsmjesnija zena sto prica na tel i vozi lagano boli je *****)
rm -rf /
Meni su je bili uzeli na putu PG - CT. Kad sam otisao kod sudije ona mi kaze ja sam ti posle 2-3 dana vratila vozacku, ali postar nije donio kUverat.. Uglavnom, tada ona rece da ovo sto sam ja 'napravio' ( pretekao 2 vozila na 2 trake ) nije prekrsaj i da je ovo cista stvar statistike.. Jedino mi je zao bilo sto mi je vozacka bila prijeko potrebna, pa se to sve nije moglo istjerati do kraja, jer bi 2-3 sluzbenika imali bas katastrofalne posledice.
Sad su zbog toga poceli da odmah vracaju vozacke, cim uzmu pare, odmah je vrate.
Last edited by LUKA!; 28-12-13 at 16:06.
But if you never try, you'll never know..
Činjenice kažu ovako: od kada je napravljena treća traka tu su česti sobraćajni udesi. Saobraćajnim znakom je umanjena brzina, ali ništa. Kada su izgrebali asvalt (jer to bolje djeluje na vozača no saobraćajni znak) vjerovatno se i sporije vozi jer se broj udesa poprilično smanjio. E, sad što to meni na motociklu izgleda stravično je neka druga priča.
Niksic, Ulica Serdara Scepana, tj kod Markove samoposluge, cesto zna policija da pise kazne osobama koje se parkiraju na pogresnoj strani. Napisu par kazni, uvate krug, da se jos neko upeca i opet. Elem, pogresno parkiran reno klio, ceka policajac pored auta, drugi pise kazne ostalim, a vlasnik jede smoki preko puta njih i gleda ih. Oni odose da uvate krug, on sjede u auto i dovidjenja.
Tako sam ja trebao, a najjace pored mene jebeni kombi pogrebnih usluga LOL no nijesam znao to tad...
rm -rf /
gledaju li drotovi zimske gume imaju li se po ovom finom vremenu? jesu nekom kontrolisali?
Jesu meni 31.12. pred ulaz u Kolasin. Gledali i gume i lance
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks