Da ne zna neko valja li da skinem windovs xp sa interneta i da podignem novi sistem?Ako valja moze li link neki?
ps, da li mi je za koriscenje skype potrebna iskljucivo philipsova kamera ili moze neka druga, posto sam prikljucio recimo drugu tastaturu da vidim radi li.
Da ne zna neko valja li da skinem windovs xp sa interneta i da podignem novi sistem?Ako valja moze li link neki?
registrovao sam se na divx vod-video na zahtjev, da li to neko koristi i koliko se to cudo placa? imam smart tv
software pitanje:skinuo sam jedan rijecnik na CD-u (iz 2000-te) koji mi je perfektno radio na XP ali sad nema trika da moze na Win7. po komentarima vidim da i drugi imaju isti problem. :/Postoji li mogucnost da nekako "proradi" i na sedmici?
svaki program u sedmici ima opciju na desni klik properties compatibility mode pa run as win xp ili nesto tako
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Hvala sparco.
Probao sam Troubleshooting compatibility >> Windows XP SP2 i onda kad kliknem Start the program... Izbacuje mi error na italijanski "file copertina non valido". Na Cd-u se nalazi fajl Cover.dcv pa sam onda napravio novi .iso ali bez tog fajla ali nista.
Nema veze. Ima drugih riječnika.
Last edited by dadic; 12-12-13 at 08:26.
Pomoc ljudi!!!
Tastatura na laptop mi je skroz zabudalila - izbzcuje pogresne karaktere
Za j ispada j,
Za z ispada y7z5
Za o ispada io
Zna li iko kako ovo da rijesim?(((
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Nesto sa cim dosta puta imam problema. a to je da nakon reinstalacije racunara,xp, ne mogu da nadjem drajvere za zvuk...nadjem neke, ono se kao instalira, ali nista, no audio device...zna li neko kako rijesit ovo?
Per aspera ad astra...
Kako nadjes neke? Idi na control panel->device manager->pronadji uredjaj->properties->details->hardware ids i reci mi VEN i DEV.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
nije to na moj komp, nije mi sad tu...skinuo sam sa neta realtekove,instalira se, ali nista...
Per aspera ad astra...
diskovi su postavljeni u raid1 mod i crkne 1 hdd......kako dodati novi isti takav hdd?da se ne izgube podaci?
Iskljuci racunar/server. Izbaci neispravan disk. Stavi novi disk (po mogucnosti da bude istog kapaciteta ali i ne mora, moze veci.Samo ne manji) na njegovo mjesto.
Upalis masinu i automatski bi trebao da ti krene rebuilding tog raid-a. Ako imas softver za raid kontroler, mozes pratiti proces rebuildinga, tj koliko je zavrsio u % .
Who let the dogs out
Koji biste mi program preporucili da napravim jedan video snimak, tacnije da ubacim pjesme i slike da se vrte?
Mnogi bi rekli da uporedjujes babe i zabe
Inace, ovo gore ti je brzina linka ka provajderu (sto je u nekom slobodnom prevodu brzina internet konekcije kako je mi nazivamo),
a ovo dolje podrzana brzina od tvoje wifi kartice tj racunara do rutera tj access pointa.
ZNaci kad mjerimo internet brzinu ovo gore nam je mjerodavno.
Ako imas adsl flat 2 onda ti je brzina ok, sto se tice mjerenja.
Gdje ti se javlja usporenje?
Last edited by BlackVelvet; 23-12-13 at 12:22.
Who let the dogs out
probaj restartuj ruter, a ako bude i dalje sporo onda prijavi telekomu standardno.
inace nije brz nesto youtube ni kod mene sa optikom, cak mi se desi da nece da mi otvori povremeno, tako da.... sta da radimo
telekom rules![]()
Who let the dogs out
Čini se da je ruter Ok. Na desktopu i mobilnom sve glatko učitava, problem se javlja jedino na laptopu.
The more things change, the more they stay the same.
Znate li koji program za pravljenje postera za zurke i slicno,al da mogu da ispisem na poster takodje sve sto treba?
Probaj s malwarebytes da skeniras laptop, mozda ti neka maliciozna aplikacija baulja po njemu
http://www.malwarebytes.org/free/
Who let the dogs out
Možda je uzrok ipak avast:
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
Da, to je problem. Ugasi u avast taj firewall i sve ce ici brze.
Evo ga leti. Stvar se riješila tek nakon kompletnog uklanjanja avasta i apdejta Atherosa.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks