zlo.di![]()
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
zlo.di![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Bez uvrede, ali to je isto kao kada na Golf2 D, staviš pozadi amblem VR6... Ljepše je kad je sve na njoj stock...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
bez uvrede, ali ne kapirash, Alfa GT QV je dizel fabricki
ekv... ne javljash se na fon, pa shibni sto znash na p.m.![]()
Last edited by brzi_pas; 06-12-13 at 18:22.
kakva alfa i bakrachi ! mijenjam moju za golf 2
Sent from 164 super
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
.................................................. .................................................. ....
A Šofro onanija![]()
hehehe, slican![]()
:biggrin: :biggrin:.....
Shine like diamond
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ona i 159-ka...stvarno su prelijepe...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
iskreno da covjek ne zna sto da izabere![]()
pocevsi od Mito-a,brere,159,gulije,gt,siderica ma svaka je top top
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pozdrav,
Moze li da se na Alfu Romeo 146 , umjesto boxera ubaci 1.9 dizel motor od Alfe 145? Jel neko probao?
Nasao sam jednu alfu 145 za jeftine pare dizel , a imam 146 boxer, pa ne znam bi li valjalo to ubacit i bi li moglo u ovu 146?![]()
Last edited by HaRRy; 21-12-13 at 00:25.
Mozhe da se ubaci s tim shto gomila djelova nije ista tako da valja uzet cijeli auto za donora...E sad, to je veliki posao i mora da koshta, ne znam koliko je isplativo raditi to na 146ci koja ne vrijedi mnogo...
Meni je crkao ovaj boxer motor, jednom sam mjenjao bregastu al mi je druga naceta bila pa je sad i ta zaribala, a ispala mi je jedna alfa 145 Dizel za jeftino, pa sam zato mislio da uzmem tu 145ticu i prebacim sa nje dizel motor u ovu 146, uglavnom to se moze odradit ?
Ja sam ubacio 1.9JTD u 156TS u koju ima mnogo vise elektronike itd itd...samo je bitno imati donora jer vecina djelova nije ista pa se ne isplati uzimati po otpadima. Kad ubacish motor imash josh 60-100€ dadzbina da se upise novi motor u saobracajnu.
E sad, boxer je potpuno drugaciji, treba provjerit ima li uopshte na krakovima s donje strane navoje za stope motora kao shto ima na TS/dizel modelu i da li ima razlika u samoj shasiji jer bi to dodatno otezhalo ubacanje. Ubacali su i V6 u nju, dakle sve se mozhe...samo je pitanje isplativosti.
Zasto ne kupish tu dizelku i registrujesh ?
Zato sto je vise ocuvana ova moja 146tica nego ta 145.. Ja sam ovu cuvao bas i bas je ocuvana, jedino motor sto me sad zeznuo zato sam mislio da ubachim dizel umjesto ovog boxera kad ga vec mjenjam i neka je.. Na ovu 145 jedino valja motor da moze da se iskoristi tako da mi se vise isplati da odradim samo ovo sa motorom, nego ne znam moze li se ubacit dizel u nju ^^
Nema toga shto se ne mozhe ubacit ako fizichki mozhe da stane...mi smo ubacili 2.016VT iz Kappe u GTV (prije toga i u Punta1), 3.0 24V iz 164 u 75 itd itd ali to su auta koja se rade za merak i ne gleda se na isplativost...
Shto se tvog sluchaja tiche, provjerio sam, krakovi su drugaciji tako da bi morali da se modifikuju da bi se pravila mjesta za stope + ni "zid" izmedju motornog prostora i kabine nije isti....chitaj previshe muke ! Ako te interesuje popravka tog boxera javi se na PM.
moze li 1.9 dizlo u 164? tipo platforma pa iz saba fiata il stogod ?
nema ni saab ni fiat ni lancia a ni 164 sa 1.9 dizelom... ali moze sparci, ti znash sve moze :P
ima fiat croma sa platforom tom 19 dizlo) trep trep tip 4 platforma
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks