Definitivno je problem u materijalu od kog je napravljena komplet tabla.
Slicno je oko 156 i 166.
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
u zadnje vrijeme gledam da kupim 147 i bas masu njih ima ovaj "zjap"...jesu li udarane ili neka fabricka greska, ko zna...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Definitivno je problem u materijalu od kog je napravljena komplet tabla.
Slicno je oko 156 i 166.
Taj poklopac airbag-a drzhe dvije zhabice koje su prilichno slabe + nisu pri krajevima pa se isti zavrcu , i vremenom se josh razlabave i to je to...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ja imam 156 kojoj nije iskakao airbeg ali je ovaj poklopac u fazi otpadanja zadnjih par godina.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jeli Realno da Alfa 145 Boxer 1.3 trosi 15 litara Plina na 100 km. (Sekvent Plin) ?
Realno je.
Ja imam auto 1.4 koji trosi 15 litara benzina...
Vjerovatno su Dizne previse otvorene pa Srce kao LudUtice li Lambda Sonda na Potrosnju Plina ?
Istina ziva, i ove 2 zabice nzm dje coek da nadje da kupi![]()
Ja bi da pozdravim bivšeg vlasnika moje Alfeu Upravi prihoda je procjeniše na 2.800 eura (Alfa Romeo 147 2.0 T.S. 2001 god.) a ja sam je platio manje, nja nja nja nja
![]()
![]()
![]()
P.S. kada je budem prodavao obratiću se njima![]()
Meni gtv v6tb na 4000![]()
To zbog zelene
Ne isplati se Alfe prenosit![]()
zelena, zelena, mada je davno prevedena na mene, sad sam (zbog kazni) gledao koliko je prevod, I dalje isto :P
Kad vec pomenu prevod,moze li se prevest auto ako vlasnik auta ima kazne na svoje ime?A auto nije registrovano par godina vec?
moze. samo je bitno da on nije predavao za to auto da pokusa registrovati. ako je predao on onda nece moci dok se registruje dok se ne plati...ako nije pokusao onda mozes bez problema jer kazne ostaju na njemu a ti auto registrujes na sebe...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa s obzirom da nije regan jedno 3-4 godine(znaci prije ovoga zakona) onda ne bi trebalo da bude problema.Hvala puno na odgovoru
Jel moze i ova da bude medju najljepse u BR?
![]()
Ne može, jer je uništio sa ovim "QV" logom naprijed...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Lijepo mu ga recheA ta djetelina nije bez razloga tu
![]()
ako koga interesuje...prodaje se ALFA 159 2.4 2008 (mislim da je prva registracija 2009), kupljena u CG... presla oko 73000.... cijena super... ako kome treba vise informacija onda neka salje PM![]()
ona crna iz bloka 6? kako je dobra, ne bi ja to prodao![]()
jel ima jos koja u blok 6 bez moja?
nije crna, nego crvenanekad je bila parkirana u bloku 5...na onom rasrsnici izemdju bloka5 i 6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks