Imam Cyanogenmod 10.2...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Imam Cyanogenmod 10.2...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Stavio sam na zadnju stranicu-dvije, nacin na koji mozete skinut aplikacije i iz nase zemlje sa google play-a.
Jeli ko probao GTA SA?
Na balkan android sad rekose da je imao nekakav problem ali da je rijesen juce.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
I mene .
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Vidjoh to i ja, zato i pitam jel ko probao, da znam dal da ga i ja trazim nedje.
Clash of clans igra li ko? Mogu li se zaraziti i mogu li me izbrisati sa mape kao u travianu
Poslato sa klupe
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
ahahahhaha ja ga igramtopcina mi je... tu sam nedje oko 47,48 levela....
ne znam zasto bi te brisali?![]()
A gledam klipove uleti lik poruši mu svePa rekoh da ono ja zaspem dodje neko sve mi uzme i sravni me sa zemljom i to je to.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Instalirao sam gta sa, gameplay je skoro isti kao na vice city, grafika mozda je malo bolja, ali mislim da valja samo za zabavu, tesko je zavrsiti misije a da ne kucas bar jednom "hesoyam"
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Nema veze... Izgubis pehare, zlato, elixir... I sve ti se vrati, ne gradis opet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ona je skinula ovo, ali problem je što ona ima tu verziju 4.3 ali je loša, ne može uopšte da koristi telefon, stalno se gasi, neke stvari sam radigasi joj se čak i na 80 % baterije. Interesuje je ima li te 'ispravljene' verzije softvera jer njoj još uvijek ništa ne nudi, a meni je stiglo prije 10 dana.
![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Ko hoce GTA SA, nasao sam tutorial gdje je sve fino objasnjeno - http://www.apkuniverse.net/2013/11/g...droid-v10.html
Hvala nexus4!![]()
I can't explain and I won't even try
Pozdrav narode. Imam S4 vec pola godine, ako ne I duze. Kupio sam ga preko Telenor Crna Gora. Telefon je radio sasvim ok do prije mjesec dana kada sam updatovao novi software koji mi sam tel ponudio. Od tada ne znam kako ga uopste koristim. Najveci problem su konstantni lagovi/spikeovi koji mi se desavaju nevezano sta radim na tel. I nevezano da li sam na gprs ili lan mrezu. Update sam odradio I preko kies 3 (neki firmwire) ali I dalje isto. Evo tacno sta mi sve ne radi….molim za pomoc I hvala.
1. KOnstantni lagovi I spikeovi na telefonu na recimo svakih 1 min
2. Paljeljenje telefona , ucitavanje programa traje 5-6 min a bilo je 1-2min
3. Baterija traje 50% manje
4. Cesto kada mi zazvoni tel moram cekati 15ak sec da mi se upali ekran I da vidim ko me zove
5. Konstantno mi pise da mi je kada me neko zove volume na 0 a telefon zvoni I normalno se cuje…
6. Vireles vise ne radi auto sign-in vec moram kada pukne sam da radim sign in
Inace imam 4.3 android I tel je TD-I9505
Da ne govorim kako su mi ukinuli tastaturu 3x4 ….Nisam radio factory reset jedino, ali ako mislite da je to jedina opcija…..Eto to je ono na prvu. Znaci svi updatovi su najnoviji. Molim za pomoc ,
Hvala unaprijed,
Ivan
Ivane imas par postova unazad preko sammobile da skines firmware i preko Odina da ubacis,formatiras microsd karticu ako je imas,resetujes jednom telefon i radice sve kako treba![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks