Originally Posted by Android.Montenegro
Ima li nešto jednostavnije?![]()
Meni recimo Real Racing 3 igrica zna da 'prsne' sama od sebe i to bez onoga da mi uopste kaze da je 'crash'-ovala. Znaci samo mi izadje i baci me na Home bez ikakve informacije. Na netu sam nasao da i mnogi drugi imaju problema sa istom igricom na KitKat-u.
I nisu to samo igrice. Ima mnogo drugih aplikacija koje mi rade bez ikakvog problema na starijim telefonima i starijim OS-ovima a na Nexus 7 na KitKat-u 'crash'-uju, uglavnom na istom 'mjestu'...
--------------------------
Do Not Disturb.
Originally Posted by Android.Montenegro
Ima li nešto jednostavnije?![]()
Robo5![]()
deuscroix
Video im malo shkripi, al dobro
\\OFL•GIC
^ Vidim da je Isidor radio video... Inace je gluma blago receno losa a muzika krajnje neprijatna, morao sam da 'mute'-ujem vrlo brzo...
Do Not Disturb.
Isidor je radio video, ali generalno shkripi, montaza je ufff.. I ovaj pretjerani bokeh ...zbog cega? 2:30 min je jako dugo za ovaj tip reklame.
\\OFL•GIC
Neprimjereno dugo... Kao da su nedje na pocetku "projekta" zacrtali da ce da traje 150 sekundi i onda dali sve od svoje nekreativnosti da to vrijeme ispune poshto poto... A sama aplikacija... Meni, potpuno neinteresantna, neinventivna...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
10-ak sekundi je vise sasvim dovoljno za app... Onda napravis kracu verziju i mozes da je na TV metnes... A ovo od 2ipo minuta ne moze ni drzava da plati...![]()
Last edited by Fidel Castro; 19-12-13 at 10:49.
Do Not Disturb.
Što je ova muka pa pola aplikacija i igrica sa marketa ne može da se instalira u CG?
Skini 1mobile market, blackmart ili pak aptoide.. Imaš tamo sve.
Isto pitanje je pocelo da se provlaci kroz svaku stranicu ove teme
Ja sam izbjegao sve te 'lijeve' markete... Ima svakakvih virusa i malvera tamo pa sam ih sve skinuo...
Po 10-i put... TunnelBear rjesava problem. Pogledaj prethodne stranice.
Do Not Disturb.
Ja još ne naiđoh na iole sumnjiv program. A uglavnom skidam stvari sa blackmarta.
Blackmart I slicne mu app imaju zaostale verzije programa samim tim izbagovane, moja preporuka ukoliko ne fejkujete mjesto zivljenja da samo skidate sa neta sve app
Ima istine jos oni programi sa reklamama sto se pale uzas.. mada 1 mobile market i mobogenie su dosta azurni sto se tice aplikacija i igrica.. stoo znam![]()
Last edited by Android.Montenegro; 19-12-13 at 15:49.
Treba mi shortcut od app info neke aplikacije. Zna li ko kako da se to napravi?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Meni treba za Exchange service. Ikonica ne postoji...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Probajte ovaj browser...
https://play.google.com/store/apps/d...om.ios.browser
Jes da mu je grdan naziv ali čini mi se da radi posao extra...![]()
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks