Posto nas kocka nece, aj da probamo i ovo cudo
http://referralpaycorp.com/index.php?invite=9136
Olimpijakos 1.40
CSKA 1.60
Fenerbahče 1.35
Ukupna kvota:3.12
Pozdrav.
Posto nas kocka nece, aj da probamo i ovo cudo
http://referralpaycorp.com/index.php?invite=9136
Siena 141,5 >
Makabi daje >70,5
Partizan daje >66,5
Brose 1
Real Madrid na 1.03 kvotu.. Jedino da je uplata 1000e pa da pravi razliku.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
i bonus 5% to je 1.08![]()
She is only here to annoy herself!
Fenerbahce PH2 sa svim ! na granicu 2.5 ! kvota 1.85
Lambda
Mozda je off-topic ali ajde da probam ovo iznad sto predlozi neko cisto da vidim radi li pa cu vam reci, ako vam nije muka udjite 30sekundi i registrujte se:
http://bit.ly/1jlVlES
Odigram u premijer panatinaikos h2 i ova mutulja stavi h1 koji sam vidio nakon pola sata. Ruke joj se osusile
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Revolucija počinje naš duhovni vodja uzdigao se poput feniksa ! Kladionice ce padati!
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
Pratit ga do zadnjeg chovjeka ... !!!
...
Bravo vodjo ! Sada kao nomadi idemo kroz gradeve, zatvaramo kladionice, kraja nam nema !!!
Poslato sa klupe
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Velikom lideru se javno izvinjavam ovim putem i molim za oprost zbog nepromisljenog posta koji sam postavio prije ~mjesec dana. Ta kritika je bila dobronamjerna veliki vodjo i zivim u uvjerenju da ste se nakon nje uzdigli i da nas vodite ka istinskoj spoznaji univerzuma. Zelim Vam iskreno da na tom putu istrajete, a vrijeme ce majstorski resetati u Vasu korist i nesumnjivo pokazati kakav je genije zivio sa nama i prozivljavao razne patnje na ovom forumu. Klanjam Vam se Pato gospodare.![]()
Last edited by pistoleromp; 19-12-13 at 23:01.
PATO mi te volimo , PATO mi te volimo !!!
Patolina za predsjednika !!!!!!!!
...
Pato-Tito? Mozda ima tu nesto istorija ce se ponoviti!
Krascemo od bogatih i mi siromasni zivjeti u blagostanju
Pato volim te!
Ne Tito,to se vec ne moze ponovit za nasheg bivstvovanja,ali eto recimo Patolino kao Enver Hodza,a mi njegovi odani podanici,do zadnjega daha , PATO !!!
...
Molio bih one kojima ide sklapanje pjesama navijachkih ili himni da shto prije sastave da valja da odaberemo REVOLUCIONARNU pjesmu za nasheg novog-starog IDOLA ! PATO,PATO,PATO ...
P.S.Pato i nadjija...dobra melodija,to mi je trenutno u glavi .
...
Pato pato veliki magu
Poklonicu ti sve, cak i moju dragu.
Samo tebi dacemo bulju,
Ruku cemo drzati u vrelom ulju.
Par stihova za laku noc
Poslato sa klupe
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Nikad niko od vas dobit nece jer samo malerisete po citav dan SVAKU mogucu utakmicu na bazdeljave tikete od 0.50e..
Ovo je vec treci dobitak kako single tako double od Pata zaredom da ga pratim i dobijam... Samo tako nastavi brate
Ponosno mogu reci da sam ja prvi koji je stao uz tebe i branio te od silnih napada kada je bilo najteze dici glas, znao sam da ima ono nesto u tebi i sada mi se sve to vraca kamatom, jos malo i kako smo krenuli opet koracamo put RAJA...
E nsi itu, ja sma mu pisao SMS poruke i PM sa riječima podrške. To što se nisma vidio ne znači da ne poštujem djelo maga i lika koji je ovaj topic podigao na jedan veći level.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks