Vi ne shvatate razliku izgleda izmedju naseg poraza i poraza Norveske, odustajem od ove teme.
Vi ne shvatate razliku izgleda izmedju naseg poraza i poraza Norveske, odustajem od ove teme.
Ako mislis na razliku u tome da je njihov poraz mnogo manje ocekivan od naseg i prvorazedno iznenadjenje onda te ja shvatam.
Vidi se koliko znas, u redu je majstore, ne moras se truditi
Kad sam rekao razlika u porazu mislio sam u samom porazu, a ne razlicitom shvatanju ili ocekivanju tog poraza hehe
Bolji smo bar duplo od Danske, trener nama nista nije bio kriv no jednostavno promasili smo previse zicera. Da smo dali bar pola dobili bi mec sa 3-4 razlike. Ne mogu da vjerujem da neko moze da kaze da nije realno da smo favoriti u mecu protiv raspale Danske kojima je lopta bar 10 puta ispadala iz ruku u aut i kojima je na kraj Jovanka krala lopte na istu foru 3-4 puta zaredom. Maktese obraza vi!!!
U pravu si Rivaldo za dosta toga, a kad mi neko kaze da je ovo iznenadjenje ja mu kazem da nije nego blamaza.
Iznenadjenje bi bilo da su Dankinje odigrale utakmicu zivota, da su nas nadigrale i da su iskoristile svaku sansu..onda bih nekako i progutao ovaj poraz
Meni je jedino iznenadjenje da mi mozemo da budemo ovako losi, a krivca ocigledno ne smijes ni pomenuti na forum od pojedinih
Znamo svi da im nije lako, pogotovo igracicama zbog kojih mi je krivo, ali vrijeme je Adzic polako da pakuje kofere umjesto sto glumi neki klinac sa ovim preuzimanjem odgovornosti
Bojanu Popovic za trenera i ima da GAZIMO
propalo se kad ce
srbija finale da igra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srbijanke zbilja razbijaju, svaka im čast, navijam svim srcem da uzmu ovo prvenstvo! Lekić i Cvija ubijaju, vode zasad 8 razlike! Bravo cure, naprijed do titule prvaka svijeta!!!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako gazi Lekicka ljudi moji, ili da gol, ili asistira, bas mozak ove ekipe.
Kako je iz "nebitnog, ko to prati, to se samo mi CG palimo na zenski rukomet....", evo sad krcata Arena, svi prate xaxaaxaxax
Srbija ima strasne golmane, Tomasevic i ova Risovic su bas dobre
E sad u finale kako god bude, jedna od medalja je u džepu, bravo djevojke uljepšale ste mi veče!
Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2
A ne sprdajte se da je ovo finale.Svaka cast srbiji, ali da vidim sledece prvenstvo dje su.I muskarci su im odlicni bili kad je bio domaci teren a posle nidje ih nema.
Podgorica Podgoricanima!
pa dobro, publika ih je ponijela, ali to ne znači da ovj put nijesu imale dovoljno motiva i kvaliteta....bogami su vrlo, vrlo ubjedjivo izbacile Norvešku koja nije nijednu utakmicu izgubila od početka, takoreći su ih pregazile....je li publika u kombinaciji sa motivom ili suvi kvalitet vrijeme će pokazati, ali sad su bile bolje dopadalo se to nekome ili ne![]()
18.236 - najveca podrska u istoriji.
Ceca Kitić koja skace poslije pobjede - neprocjenjivo.
A kad vidim ove patriote velike ka sto je 100% podgoricanin, tacno mi se smuci. Sto fali druze sto Srbija igra u finale? Ka da to nisu djevojke zasluzile. Patriotizam odje maknite po strani i ako ti se ne navija za bratsku zemlju, ne moras to odje izlagat. Opusti se
Ako Bog da ovaj Brazil da dobije, zasluzile su djevojke zlato, gaze sve redom najvise su do sad pokazale, uostalom bez poraza su nadam se da ce tako i zavrsit.
Ajmo jednu sambu u srce Srbije
Ps, svaki put se najezim kad slusam himnu Srbije, aferim.
Sent from iKant@
Last edited by Rookie; 22-12-13 at 16:14.
Svaka cast SRBIJI srebro je veliki uspjeh !
Brazil bas zasluzeno!Odlicna reprezentacija navijao sam za Srbiju ali i ovako mi je izuzetno drago samo kad nijesu Norveska i Francuska.
Konačan plasman:
1. Brazil - zlatna medalja
2. Srbija - srebrna
3. Danska - bronzana
4. Poljska
5. Norveška
6. Francuska
7. Nemačka
8. Mađarska
9. Crna Gora
10. Rumunija
11. Španija
12. Južna Koreja
13. Holandija
14. Angola
15. Češka Republika
16. Japan
17. Tunis
18. Kina
19. Argentina
20. DR Kongo
21. Paragvaj
22. Alžir
23. Dominikanska Republika
24. Australija
ahhh kako mi ove ljepotice iz Brazila uljepsase momenat,pa ih zovem sve samnom u krevet
*sa mnom
Mogu samo da ti slome mudžu
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks