ana djokic je dosta losa karika u odbrani, niska je previse tako da iole visociji igrac preko nje lagano puca a sada je vec i sporij amalo sa manje snage. vidjelo se par puta da ne moze da drzi igraca do kraja pa ga pusti a ovaj poslije neometen da gol.
u rukometu je uvijek pravilo prednosti i kad napravis faul moras to do kraja da uradis jer ce sudija pustiti sut i ako nije gol svirati faul. dosta cesto se znaju i koraci pustiti ako su pd faulom.
jos bi je iskritikovao zbog njenih promasaja, ona se lijepo otvori , mala je brza i zna da pobjegne cuvaru ali nikad ne pogleda kada sutira. protiv Dankinja golman joj 3 4 puta skida sut sa 6 metara, to ne smij esebi da dozvoli.
opet su nam golmani katastrofa i i nemamo nikakvu alternativu za njih. vukcevicka ima dobar refleks ali je preniska i svaki sut malo dalje od nje ona ne moze da hvata, sa krila zbog visine nista ne moze da odbrani jer i iz manjeg ugla ona ne moze da zatvori gol posebno kod krila koja su skocnij amalo.
dok Barjaktarevicka je previse troma, i bukvalno je sada primala golove kroz usi. da sam zapamtio na je direktan krivac za 3 gola, sto je morala da odbrani dok je tu bilo jos par njih sto bi drugi golmani lagano hvatali ali to i nij enjena greska nego ne znanje.
zao mi je sto Jovanovicku sut ni malo nije sluzio i sa nekim njenim golom bi se rasteretila Kaca na kojoj bi bio manji pritisak, kao sto ni Knezevicku nije islo. a kad ne ide onda stvarno ne ide ja ne pamtim da je Majda onako i onoliko puta falila
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks