Page 445 of 723 FirstFirst ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... LastLast
Results 11,101 to 11,125 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    I kad govorite o danskih 26 gresaka ne ustrucavajte se da kazete da je to uglavnom proizvod Adziceve fantasticne odbrane. Nisu Dankinje bacale lopte rodbini na tribinama.
    ako mi igramo 6-0 bez izuzetka,kako su greske u dodavanju njihovih bekova na 9 metera proizvod odbrane.da se ogradim odma ne pljujem njegovu odbranu samo ukazujem na to da je danska takodje igrala uzasan mec.
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Krenula je od selektora ista priča kao sa vaterpolom. Kad se osvoji olimpijsko srebro i evropsko zlato, nema tu više priče i podsjećanja kako smo mali i kako je realno da nas svi pune. Nije realno jer smo tim medaljama pokazali potencijal i koliko možemo u ovakvoj konkurenciji. Dokazano možemo. Nije kraj svijeta kad se ispadne od Danske, koja je objektivno loše odigrala i objektivno nije u prvih 5,6 timova tu nema priče, ali čemu sad taj defetizam i pravdanje kako smo mi mali i slabi. Fino brate kažeš da nisi izvukao iz ekipe potencijal koji dokazano ima, analiziraj realne razloge za to i probaj da ispraviš ako možeš na sljedećem takmičenju. Rezultatima si stekao kredit da niko ne traži tvoju smjenu. Batali ta sakrivanja sopstvene odgovornosti praznim podsjećanjima kako smo mi mali. Tako se ne stvara mentalitet neophodan za konstantne uspjehe. Ako ćemo da stremimo vrhu, tako se uvijek i ponašajmo. Što je neuspijeh tako i tretiraj,a ne kao realan domet

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by ducka View Post
    ako mi igramo 6-0 bez izuzetka,kako su greske u dodavanju njihovih bekova na 9 metera proizvod odbrane.da se ogradim odma ne pljujem njegovu odbranu samo ukazujem na to da je danska takodje igrala uzasan mec.
    ja ne znam sto ti gledas ali nerijetko nasa odbrana ne pada ni sa igracicom manje pa greske stizu probijanjem, koracima, loptom u aut zato sto se izgubi strpljene jer nase sve stizu.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oooo dje ste sad crnogorci ? Obracam se VAMA, koji ste prije goinu ipo mahali zastavama i burlikali po trgu, a sada pljujete !! Vama, stidite se !!! Nije Crna Gora "leglo" rukometasica, vec je leglo rukometnih talenata. Ovdje imamo Buducnost i (koji jos tim) ?? Kolko ima timova i igracica u Danskoj ?? Sram vas bilo !! Dje ste sad da podrzite zlatne lavice ?? Da im priredite docek ko prije godinu ipo dana, da ih PODRZITE I KAD NE IDE !!?? A ne, vi ste vec olako rezervisali hotele i kupili karte za finale.

Po meni igrale su borbeno do kraja, i to je razlog sto sam ponosan na njih ! Odbrana, bas onakva stamena, kakva nas krasi, a napad, igrali smo koliko smo mogli. Ne zaboravite, prosli ciklus ispratili smo u penziju jednu od najboljih igracica svijeta - Bojanu. Kakav nam je tada bio napad a ? Za strahopostovanje ! U 95% akcija je bio cisti gol. Bojana i Kaca, ide akcija ili na njih dvije, pa kad se bekovi udvoje ide lagano gol s krila ili pivota. Da ne pricam kad je gusto, da ide sve na Bojanu, pa je ili faul, ili gol, ili gol i iskljucenje, a u 90% slucajeva je gol. Ne zaboravite, Bojana je igrala i napad i odbranu kad je trebalo. Mi sad trenutno NEMAMO zamjenu za nju, nazalost. I dalje imamo Kacu, koja je jedna od najboljih. Ne moze Kaci uvijek da ide, moze i njoj da bude los dan. Ne zaboravite da su je prije 5 dana iznijeli s terena.

Znaci, da bi bili opet na nivou kakvim se ponosimo, mora jos jedna igracica da izraste u vrhunsku, pa da imamo alternative. Nemojte ni Djokickoj da prigovarate, u ona 2 duela pred kraj jeste usla mlako, ali po meni bolje i tako nego da je bilo i gol i iskljucenje do kraja meca. Sta bi onda radili ?? Onda bi je psovali.. Ne znam zasto Andjela nije igrala vise, dobro je igrala i dala par golova. Ona Klikovac je isto bila dobra, dosta je odradila u odbrani. Krila su bila standardno dobra, zao mi je Radmile sto se povrijedila, mogla je ona da napravi razliku.

Sve u svemu bio nam je los dan, nije islo u napadu. Al dobro sta je tu je, bice nivih takmicenja, samo da se izvuce pouka.

PS. sledeci put na 2 igracice manje obavezno tajmaut, pa da se dogovore 3 napada da se napravi razlika. Do tada malo manje pljuvanja i malo vise podrske (i kad ide i kad ne ide), pa bice prilika da se opet gledamo na trgu..
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    ja ne znam sto ti gledas ali nerijetko nasa odbrana ne pada ni sa igracicom manje pa greske stizu probijanjem, koracima, loptom u aut zato sto se izgubi strpljene jer nase sve stizu.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    ja ti pisem jedno ti odgovaras drugo,ne pricam ja o probijanju ili nekom pogresnom dodavanju na pivota nego na greske kod ukrstanja bekova dje im je lopta u reklame zavrsavala u 10-om sekundu napada.
    a eo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ana djokic je dosta losa karika u odbrani, niska je previse tako da iole visociji igrac preko nje lagano puca a sada je vec i sporij amalo sa manje snage. vidjelo se par puta da ne moze da drzi igraca do kraja pa ga pusti a ovaj poslije neometen da gol.
    u rukometu je uvijek pravilo prednosti i kad napravis faul moras to do kraja da uradis jer ce sudija pustiti sut i ako nije gol svirati faul. dosta cesto se znaju i koraci pustiti ako su pd faulom.
    jos bi je iskritikovao zbog njenih promasaja, ona se lijepo otvori , mala je brza i zna da pobjegne cuvaru ali nikad ne pogleda kada sutira. protiv Dankinja golman joj 3 4 puta skida sut sa 6 metara, to ne smij esebi da dozvoli.
    opet su nam golmani katastrofa i i nemamo nikakvu alternativu za njih. vukcevicka ima dobar refleks ali je preniska i svaki sut malo dalje od nje ona ne moze da hvata, sa krila zbog visine nista ne moze da odbrani jer i iz manjeg ugla ona ne moze da zatvori gol posebno kod krila koja su skocnij amalo.
    dok Barjaktarevicka je previse troma, i bukvalno je sada primala golove kroz usi. da sam zapamtio na je direktan krivac za 3 gola, sto je morala da odbrani dok je tu bilo jos par njih sto bi drugi golmani lagano hvatali ali to i nij enjena greska nego ne znanje.
    zao mi je sto Jovanovicku sut ni malo nije sluzio i sa nekim njenim golom bi se rasteretila Kaca na kojoj bi bio manji pritisak, kao sto ni Knezevicku nije islo. a kad ne ide onda stvarno ne ide ja ne pamtim da je Majda onako i onoliko puta falila
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se potpuno s tvojim postom. Djokicka je preniska za odbranu i samo je za napad (ne zovu je dzabe shilo ) Nije je isao sut sto jes jes. U dobrani su Suzana i ova Klikovac po meni dobro odradile posao. Al steta sto nemamo nekog visokog i snaznog pivota - tipa Cvijicka. Golmani su nam uvijek bili boljka, al po meni su ok bili, ustvari iznad prosjeka. Marina kolko je igrama nabila je prosjek odbrana vrhunski. Da mozemo kako ovu Klaru "konfiskovat" zavrsili bi posao. I meni je krivo sto Mari nije islo, rasteretila bi se Kaca, al sta je tu je.. Neki drugi put ce proraditi. Nama je boljka sto nemamo jos jednog visokog beka sutera sa druge strane. Ne moze svaki napad da ide na Kacu. Prije je bila kombinacija zaleti se Bojana, pa ako joj izadju doda Kaci, koja ima otvoren sut, pa ako i na nju izadju ide lopta na krilo. Al to je u situaciji kad imas opasna oba beka. Zao mi je sto Milena nije mogla da da veci doprinos, al bila je neka prica da je valjda kolabirala dan pred mec, pa je pitanje koliko je imala snage. Ona njena karakteristicna postavljanja za probijanje su para vrijedna, a i kad se zaleti ko kamikaza pa uglavnom bude gol. No dobro mlada je, pa ce biti jos mnogo prilika za nju. Ova sto je Adzic vratio kuci mlada (Djurdjica ili kako li se zove), sto je odigrala par utakmica u grupi ima dobar sut, samo sto je premlada, al doci ce i njeno vrijeme. Majda ocajno, ni njoj nije islo. Biljana sto je usla, dobro joj je krenulo bilo al promasi par kljucnih suteva. Al dobro mlada je i ona, ne moze sve da pogadja odma. Jovanka - vrhunska ! Steta sto nije vise igrala.
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Ne, velesila stvarno ne ide uz nekog ko je osvojio tri olimp zlata u nizu, i sve to sto kazes. Ni liga im ne valja nista, nasa je bolja. Moze li ta "podmladjena" danska u narednim godinama poosvajat vecinu medalja? Ja sam siguran da njihov podmladak nije za bacit i da znaju sto rade.

"Normalno" izgubiti od danske i francuske jeste, isto kao sto je njima normalno kad ih mi pobijedimo.
    Nije rekao da treba da izgubimo i da je to super.
    Osvajali su od 96' do 04, od tada ni jedno osvojeno prvenstvo i ti pricas o nekoj 'velesili'.
    Jesu sila i dobrostojeca reprezentacija koja uvjek moze da iznenadi, ali da covjek na onakav nacin izjavi da je sasvim u redu sto se izgubi od Danske i Francuske, ne to sto se izgubi nego nacin na koji je to rekao kao da ih je nemoguce dobit

U redu je da se izgubi i sve, nema se djevojkama sta zamjerit, ali ovakva ljiga od covjeka da ti vodi reprezentaciju CG je meni kao navijacu odvratno, bio on strucnjak ili ne, a ne mozete mi reci da neki drugi trener sa ovakvim igracicama ne bi napravio uspjeh

A pozivati se na to da je Crna Gora mala posle svakog ne uspjeha mi je nesto najgore sto se moze reci
    Last edited by maratonac88; 17-12-13 at 21:30.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by ducka View Post
    ja ti pisem jedno ti odgovaras drugo,ne pricam ja o probijanju ili nekom pogresnom dodavanju na pivota nego na greske kod ukrstanja bekova dje im je lopta u reklame zavrsavala u 10-om sekundu napada.
    to se nije desilo nikako 26 puta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je veoma smiješna i neozbiljna priča o našoj maloj zemlji, o samo jednom timu, o strašnim Dankinjama. Pa sve ovo smo znali i prije meča sa njima pa smo bili optimisti. Znači Crna Gora je bila favorit uz Norvešku po svim kladionicama svijeta, Crna Gora uz Norvešku ima najbolji tim na svijetu, Crna Gora ima najbolje bekove svijeta, najbolja krila svijeta ili bar sličnog kvaliteta kao Norveška, Brazil, Francuska... Kada evropski prvak i viceprvak Olimpijade ispadne u 1/8 finala svaki trener na svijetu daje neopozivu ostvaku. Tu nema nikakve dileme. Priče o apsolutnoj odgovornosti bez konkretnog odlaska sa pozicije trenera je čista demagogija. Ili ćutiš ili daješ momentalnu ostavku-to je jedino pošteno. Crna Gora igra sporo, bezidejno, nekreativno,bez ukrštavanja bekova, bez rotacija, bez širine za krila, naši bekovi se dodaju a ne mjenjaju mjesta već statiraju. Ponoviću još jednom-vrhunski individualni kvalitet nam je do sada sakrivao sve te mane. U Londonu smo zahvaljujući Bojani i njenim ekstra znanjem , te kaćom i njenim bombama došli do medalje...ni tada nije bilo igre u napadu već isključivo majstorstvo individualno. U Beogradu kaća je pogađala sa pola terena, a Milena je svoje ishitrene, nelogične šuteve sa parketa završavala golovima...sve to bez neke posebne igre. Sada smo igrali potpuno isto ali su nas protivnički treneri snimili i zaključili- svaki napad CG ide preko Kaće, druga opcija je Milena i njeni nerezonski šutevi i zabijanje u odbranu..nekada upali nekada je to faul u napadu... i to je bio kraj. naša reprezentacija je bar 7-8 golova jača od Danske. Morali bi da imamo 5-7 opcija u napadu. Ubjeđen sam da dovedete danski stručni štab da bi za nekoliko mjeseci ubrzao naše lavice i napad učinio ubojitim. Na cijelom prvenstvu naše su igrale slobodno kontre samo protiv Konga i Domenikanske republike, zar nije to poražavajuće. Takođe imamo izvanredne mlade igračice Malović, Klikovac, Despotović, koji su ogroman potencijala ali Adžić ih je poveo kao na izlet. Ništa one neće dobiti igrom protiv Konga, njih treba ubaciti po par minuta protiv danske, Francuske i reći im KIDAJTE, a ne da ih prepada nekom taktikom gdje one služe da dobace loptu Kaći ili Mari. Dovoljno je samo uporediti klubove u kojima igraju naše a u kojima igraju Dankinje. To je kao da uporedjuješ nebo i zemlju. Ova ekipa ima ogroman kvalitet ali se mora mijenjati trener i ta koncepcija u kojoj je odbrana sve .Kako bi gazili sve da imamo raznovrsniji i brži napad, a zašto ga nemamo kriv je isključivo trener. Volio bih da Adžić trenira neki drugi klub ili reprezentaciju, čisto da vidite njegovo pravo znanje. lako je biti trener Bojani, Maji a sada Kaći, Mari, Mileni, Majdi, Joki, Radi ,Ani...veoma lako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se u svemu osim u jednom, koje mi to "strasne" bekove imamo osim kace ? po meni mara nije strasan bek, jer njena forma, po mom skromnom misljenju, ne ide uzlaznom putanjom vec stagnira evo par godina, a ima potencijala !
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Lako je biti trener ronaldu i da ne nabrajam sada Real, City, itd pa ne osvojise bas nestm. Adzic je dobar trener voljeli ga mi ili ne. Kakav god tim imali nije lako ovo sve osvojiti

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Osvajali su od 96' do 04, od tada ni jedno osvojeno prvenstvo i ti pricas o nekoj 'velesili'.
    Jesu sila i dobrostojeca reprezentacija koja uvjek moze da iznenadi, ali da covjek na onakav nacin izjavi da je sasvim u redu sto se izgubi od Danske i Francuske, ne to sto se izgubi nego nacin na koji je to rekao kao da ih je nemoguce dobit

U redu je da se izgubi i sve, nema se djevojkama sta zamjerit, ali ovakva ljiga od covjeka da ti vodi reprezentaciju CG je meni kao navijacu odvratno, bio on strucnjak ili ne, a ne mozete mi reci da neki drugi trener sa ovakvim igracicama ne bi napravio uspjeh
    Čovjek ima kredite u reprezentaciji ali ova izjava je greška zato što su djevojke dosta afirmisane rukometašice i ovo jeste neuspjeh ako se uzme neka tradicija.
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

lako je kako nije, mi imamo kaću i joku, treba da gazimo sve 5-10 razlike na svim takmičenjima..

p.s. podržavam da je trener kriv zbog lošeg napada, neizgrađenih akcija, ali realnost je da ne možemo biti favoriti protiv norveške, danske, francuske, mađarske..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kimi, zbog cega je to realnost ajde samo mi navedi 2 razloga koji imaju veze sa rukometom i ja potpisujem da nismo favoriti protiv Danske, Francuske i Madjarske ? Sa Norveskom isto tako uvjek mozemo odigrati krajnje neizvjestan mec sto smo potvrdili u 2 prosla susreta

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Lako je biti trener ronaldu i da ne nabrajam sada Real, City, itd pa ne osvojise bas nestm. Adzic je dobar trener voljeli ga mi ili ne. Kakav god tim imali nije lako ovo sve osvojiti
    Dok je tu bila, Popovic je bukvalno vodila svaki tajm aut. Sta li je tek bilo na treninzima. I kakve je vizije ona imala s ovim timom.
    Ne vjerujem da je Adzicu bilo mnogo tesko da radi pored nje i osvoji to sto je osvojio.
    Nama treba neko da radi s ovim curama na napadu. Posebno sad kad igraju u 10 razlicitih klubova.
    Last edited by chloe; 18-12-13 at 10:18.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Da Bojana vodi napad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    lako je kako nije, mi imamo kaću i joku, treba da gazimo sve 5-10 razlike na svim takmičenjima..

p.s. podržavam da je trener kriv zbog lošeg napada, neizgrađenih akcija, ali realnost je da ne možemo biti favoriti protiv norveške, danske, francuske, mađarske..
    Dovoljno je da si pogledao sve svjetske kladionice, sve izjave trenera reprezentacija, da pogledaš gdje igraju naše igračice, u kojim klubovima i da li su tamo starteri i glavni igrači ili sporedni...kada sve to uzmeš u obzir shvatićeš da smo ispred Francuske, Danske, Brazila a u rangu sa Norveškom. Najlakše je nalaziti alibi za poraze.

Nadji mo po rejtingu bolji bekovski trio od Mare-Kaće i Milene i bolja krila od Majde-Joke( Rade). Slabiji smo na poziciji pivota i golmana ali i tu dovoljno jaki. Podsjetiću te da je Ana glavni pivot Vardara koji je ozbiljan kandidat za evrotitulu.
    Reci mi samo jednu reprezentaciju na svijetu koja ima takve igračice a tako loš i spor napad kao naš!? Zamisli da ima trenera da Kaću, Milenu i Maru nauči da se brzo ukrštaju, da stalno mijenjaju mjesta...pa nebi se znalo odlakle puca po protivniku. Zamilsi da iz te brze igre dođe lopta do krila, do pivota. Ubijali bi prijatelju sve, vjeruj mi. demagogija je i neistina da ove naše ne mogu da igraju drugačije.Ne mogu jer im trener ne dozvoljava drugačiji sistem. Kako se one uklapaju u brzu igru u svojim ekipama. Sve je do trenera a kada imaš fenomenalne igrače onda je da primjeniš sistem. Koji je naš sistem u napadu. Jurnjava Anđele da dobaci do Kaće i onda oni šutevi iz Podgorice. Tako se više ne može dobijati. Pročitani smo kao bukvar. Pazite što vam govorim. Ako se nešto brzo ne promjeni za meč sa Poljskom dobiće nas i oni iako smo kosmički daleko od njih.Vidjeli ste Holandiju. pričali smo poslije naše utakmice kako su jake i odlične a Brazil ih laganice, rutinski dobio 5 razlike. Isto će proći Danska protiv Njemačke i shvatićete da te Dankinje nijesu nikakva velesila nego 7-8 reprezentacija svijeta.

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ajmo stručnjaci objasnite sad ispadanja Francuske i Norveške, pošto ispadoše od lakših protivnika nego mi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ajmo stručnjaci objasnite sad ispadanja Francuske i Norveške, pošto ispadoše od lakših protivnika nego mi...
    Kako mozes uporediti onakvu igru Danske sa ovakvom igrom Srbije veceras ?
    Kakva utakmica, kako su igrale srpkinje veceras..Cvijicka im je nosilac igre, 3/3 sedmerci
    Ma svaka im cast milo mi je kao da smo mi prosli dalje kad ovako igraju

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Dobar je adzic trener ali smori vise sa odbranom, daj malo sad doktoriraj napad oca mi *****
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Kakav mec svaka im cast

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Srbija breeee

Poslato iz moje iKante na dodir preko Tapatalka.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Sad mi je jos krivlje imali bi smo otvoren put bukvalno do finala
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    656
    Thanked in
    306 Posts

E ovdje je pivot bukvalno dobio utakmicu, pa vi uporedite Cvijić i Đokićku, i biće jasno zašto mi ne igramo polufinale. Mada smo mi i na poziciji golmana katastrofalni.

Page 445 of 723 FirstFirst ... 345395435441442443444445446447448449455495545 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)