ali ne cuje se nista kad je u ler samo u brzinu, dok je veci broj obrtaja, mislim da se ne cuje ispod 1000
Zasto ne skines tocak i pogledas jeli sve kako treba?ako je nesto zapelo to moras primijetit,sad ne znam da ti nije ona zastita oko diska "prislonjena" uz disk pa cujes njega kad kaci?Moj ti je savjet da prvo sam pogledas,a ako ne vidis problem e onda kod majstora...
ali ne cuje se nista kad je u ler samo u brzinu, dok je veci broj obrtaja, mislim da se ne cuje ispod 1000
Who let the dogs out
veca brzina znaci vise okretanja tocka sto dalje implicira.....
Jutros sam cak osjetio kad sam ga upalio i onu "skripu kajiseva" sto je klasicno za zimsko doba, isto ne nesto nepodnosljivo ali se osjeca. Kad se auto zagrije, jedno par km zvuk prestane. Ali onaj zvuk sa desne strane tocka jos uvjek egzistira. Ima li to kakve veze jedno s drugim?
Who let the dogs out
cao ljudi, dje imam da kupim poklopac retrovizora za reno lagunu II 2001 godiste, poklopac vozacevog retrovizora...Mijo u tolose nema, a ni toskic nema. Neko mi ga je slomio na parking. samo poklopac mi treba, tj ona plastika. Zna li ko dje se moze nabavit? Na pm nek javne
Pogledaj u steam auto ja kupih komplet retrevizor za pezo 307 29e a na otpade su mi ga prodavali po 40-50e
Treba mi ako neko ima broj majstora makija nedje ga zagubih..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Maki majstor: 069/015-527
Da li je moguće zadržati registarsku tablicu nakon prodaje auta. Nije custom već obična.
Ovo pitam jer vidjeh u Podgorici auto za koje znam da je 2012 ili 2013 godište, a ima tablicu PG AA***(nisam zapamtio broj) za koju znamo da se izdavala sredinom 2006-te.
Ili je možda ova PG AA*** custom tablica (koja može da se prenosi sa auta na auto).
ne mogu ni custom tablice tako jednostavno da se prenesu![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dado mozda mu je nova custom tablica AA I neki njemu vazni brojevi :-) pa izgleda kao da je obicna a u stari je narucena.
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kad je bilo ono da nije bilo novih tablica jedno vrijeme onda su izdavali te sto pocinju sa a i b, bice da su ih nedje sacuvali za crne dane
Tablice inace ne mogu da se prenesu sem custom a i to je velika procedura
Sent from my iPad using Tapatalk
Ima li neki normalni elektricar koji mi moze napravit sirenu da radi,stavljen je drugi volan pa ne odgovaraju zice i cuda.Onoga umasline mi nemojte preporucivat jer me gledat vise nece(bar 10 puta sma bio s apredhodnim autom i uvijek mu je isti odgovor bio-nemam ti kad za to)
A ne bih bas isao ni kod sarovica,nakon sto sam cuo sta sve rade od auta kad im se ostave...
Zoran Marovic Donja Gorica
Kod bar koda?
Pocicu sjutra,jer vidim ova gospoda nece da se bakcu ...(msm na majstore koji su na "glasu" )
Vezano za tablice...
Znači 100% ste sigurni da ne mogu da se prebace na drugo auto, nakon što auto na kojem su bile promijeni vlasnika.
Za custom-ke znam da mogu da se prenose. Vidjeh BD*YU100 svojevremeno na Corollu verso, pa na Verso, a sad je na LC-a.
Ne znam mog li customke isto, madam ožeš da ih otkažeš i opet platiš 200€ da ih prijavipš![]()
Zbilja đe u PG mnogu da zavarim auspuh, malo mi se čuje, zgazio sma ga za vikend u šteti...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks