Imam neke drugare-poznanike iz Bastona, sve fini i kulturni momci.![]()
Parkiram se cesto kod Ekonomskog kod suda, češće primejtim na parking po koje auto, i unutra grupica od 3-4 momka, i redovno zastanem, i zapisem tablice u telefon :concern:
"Sreca" u nesreci je to sto mi je laptop bio u fazi raspada, pregrijava se, gasi stalno, ekran riknuo..pazite kad mi ga vrate lopovi sjutra, sa porukom: "Ne valja ti ovo nista."
Bas ga ne mogu za 50 eura prodat'.
![]()
Ali Megan, kako mi ga nagrdise strucnoa poklonila bih im glupi laptop samo da ga ne lome. Sad cekam jos kisa neka da pljusne a meni auto bez stakla na prozor, takve sam srece ovih dana
Sent from my 6030D using Tapatalk
Last edited by Mrlja; 15-12-13 at 22:28.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Lap top ostavit u kola u ovu divljinu.. Ljepota
strasno, sto se sve cini...
Ljudi pali li se ikome alarm na ta kola sto polomise i ogolise? Meni se na kola pali cim neko sjede na auto ili ga mrdne ili kad muva uleti a prozor ne zatvorim a kola su mi stara 18 godina i to je fabricki alarm u njih.
U subotu mu je auto bilo parkirano u dvoristu Gimnazije u Pg. Oko 14h sam dosla po auto i momak ladno probava da spusti lrednje staklo na Toyotu Yaris, pa probava kvake! Stala sam i gledala sta hoce, pomalo me i strah bilo ali me iznervira. Preko ruke je nosio jaknu, vjerovatno ako operise fa sakrije. Kad je vidio da ga gledam posao je ka stadionu. U sred bijela dana, eto
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
vata kriza i po danu. nokte im cupat.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pazi foru petak veče ja došao do jedne drugarice i parkiram se ispred zgrade kad nešto svicnu ka da sijevaju munje. Ja pogledam u nebo vedro i vide se zvijezde. Kad opet svicnu reko jesam li ja počeo da ludim? Kad vidim pred kraj parkinga lik sa fotoaparatom i objektivom od po metra slika redom auta na parking (a čeka ga CITY taxi). Ja krenuh pud njega on opali još par slika i uđe u taxi. Nikome sa parkinga ništa nije falilo evo 2 dana al za svaki slučaj zapisah broj tablica taxi-ja
PG*BK437 taksista je 90% povezan sa ovim krađama što se dešavaju pa da se zna koji je![]()
i sto veli zena, kako je bilo kod drugarice?
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad bi novinari se pozabavili malo vise s ovim, i apelovali na nasu narodnu miliciju, par dana za redom vrsili pritisak, direktno i indirektno, putem naslovnih strana i upozorenja/obavjestenja, a ne pisali o tome sto Kenjo Vest i Kim Kardasijan jedu, kenjaju i koje su im boje klozetska vrata, bilo bi mnogo bolje, barem se ovi lopingeri ne bi osjecali toliko bezbrizno.
Nije ljubomorna, nema razloga za to. Povjerenje je kljuc uspjesnog braka. Nego da ne offujemo to nije sad tema ove rasprave.
Jes pa je oko 21h slikao auta za prodaju? Da je za prodaju slikao bi ujuto ili po danu, al ne bi meni sumnjivo bilo da medju autima nije bilo auto ove drugarice. Pomislio sam da je neko sa cdm-a da slika za degenerike al svi bjehu po ps-u parkirani, a nemase cg/mn tablica tako da jedino po meni je ovo slikanje tockova koji ce pokusat da se skidaju...
hahahah vala kad mi je god dosadno samo procitam bronx-ve dogadjaje i odma mi je bolje ahahaha
Sreo sam ga i ja jednom tako kasno, kod volija (ckb-a) strasno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Primjetih u zadnje 2-3 dana bar 10ak auta sa slomljenim staklom. Od Sutjeske do 5 udovica jutreos 3 auta sa zalijepljenim nailonom na staklo. A sretoh i pored Venoma Mini Morris samo nije zalijepio nista.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Otvaram servis za auto stakla.
TAKUMI
Svaku noc ko god proseta oko 10-12 sati navece moze da ih vidi oko zgrada na parkinge kako snimaju..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
To bih ja sve po kratkom postupku! Nebi im napamet vise padalo!
e ako ima goreg osjećaja no ujutru u 6 ćuka prić autu...bar meni nešto u poslednje vrijeme...sva sreća pa niđe nikog rekli bi ovaj je trsio...krug oko njega ka u kapelu...bože me `prosti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks