Moze li ko da udje na ovaj glibavi sajt Meridijana, sve im po spisku *****, svako kolo ista prica
Htio sam da odigram na uzivo da juventus i olimpijakos daju jos po go do kraja pol i dok se ucita ovo ***** od sajta pane go na oba
tuga.....
sto nam napravi lever![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ovo je najgore.
Kad vidim ovako kao Frankfurt, nisu dobili 5 utakmica za redom, a od toga su 4 izgubili.
Onda se razmisljam oce li i sad ili je red da prekinu crnu seriju. I vazda bude suprotno od onoga sto izaberem :mrgreen:
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja odigrah Leverkuzen 0-2, 2.7 kvota
Tacno sam ima neki osjecaj da nece dobit, pogotovo na ovoliku kvotu 1.5 ih ne bi nikad odigra
Kako ce ova benfica da me ukopa na kvotu 1.25 a uopste mi se nije igrala, ako ne izjednace do poluvremena mogu se pozdravit sa tiketom
Evo kao poklon decembarske veceri,ali bas poklon:
Rio Ave-Porto 2 kvota 1.50
Napoli-Inter 3+ kvota oko 1.75
Lambda
Singlajte ovo 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pusti ga, poceo je da pogadja od kad je izgubio kucu i pasnjake..![]()
sace i benfika da nas karaaaaaa do krajaaaaaa
Kuku sto radi Benfika majko mila, opet gubi od olhaensea
Ja ne vjerujem da se ovo desava
ja uplatih online toga iz Bolivije 2/1 a na drugi 2Moram Bigu ispratit
a i ako dodje 2 da ne kukam. i dodao rukometasice i Partizan
Ma doc ce Benfika sta ste se prepali2+II me mrtvi Leverkuzen baca -.-
Idemo dalje, to je samo novac.
GEPARD`S_RUN
1.05 ? predajem se bas...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Institucija fudbala ..gube od Chernomoretsa kuci,gube od 0-3 kuci..Ja igram kako je ko u formi i to,i kakav ima tim..Morali su veli izdusit na nekoga..kao su oni prejaki pa su nasli da izdusuju na Utrehta,jednog od najjacih domacih ekipa ove sezone u Holandiji..Samo ne znam kojem tom razumnom kladionicaru je mogao PSV 2 bit zicer dana..momci su imali jednu pobjedu od 20 oktobra (u svim takmicenjima) i to protiv Dinamo Zagreba..5 poraza u zadnjih 6 meceva su imali prije ovoga..Pa ne znam ko je mogao ovo da predvidi..5-1 da ce dobit ..da ce Utreht da primi 5 golova a nisu tolko ukupno primili kuci ove sezone a ne od jednog tima..
Valencia +1.5 @1.95 sbobet
Jebes to brate, igrati protiv Ajaksa, Psv i donekle Fejnorda u Holandiju je ravno samoubistvu. Mozes igrat protiv njih i mozes potrefit ali to se svaki put zove iznenadjenje.
No jebes sve to... Ceka li ko sto osim momka koji ceka napoli 3+ da ga ne izmalerisemo
Kako crna nedelja, dokle vise majku mu u drob *****...
Poslato iz moje iKante na dodir preko Tapatalka.
There are currently 43 users browsing this thread. (0 members and 43 guests)
Bookmarks