ja vidjeh da je black predlozio spal,onda vidjeh da imaju dosta nerijesenih(dvije ekipe s najvise remija u toj ligi).bjezi djaole
lacio mi je fiks dana bio,a i fiorentina.da zna covjek te dvije 1-1 sa 20e...
I tako spal 2-2 ..... bataljujem sve
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
ja vidjeh da je black predlozio spal,onda vidjeh da imaju dosta nerijesenih(dvije ekipe s najvise remija u toj ligi).bjezi djaole
lacio mi je fiks dana bio,a i fiorentina.da zna covjek te dvije 1-1 sa 20e...
Ovi Bolivijci blokirani na meridian.. Oću singl da odigram i izlazi mi: nedozvoljen broj nešto bla bla bla..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bolivar - Blooming 2:1 (30.00)
po.s.erem se u spal i u kladjenje i u sve.nek ide sve u tri p.m.
prastajte za ovaj tip. bio sam ubjedjen u njega. spal u znatno boljoj formi. mantova u donjem dijelu tabele, plus u proslom kolu dva bitna igraca dobili crvene kartone.
ne mogu da vjerujem da dopustaju sebi da primaju dva gola u drugo poluvrijeme. ili je sve to smisljeno unaprijed. nemaju dzaba sto Ado rece toliko remija obije ekipe.
Who let the dogs out
igram utreht 1x protiv psv-a,oni promasuju penal na 0-2,sad je vec 0-4.a psv je zadnji put dobio u holandsku ligu u gostima slavio prije 5 mjeseci.sjajno...
Padoh na Genovu kec u 93 minut, razmisljam se na koliko da pocinem od ovog sranja.... Pih
Poslato iz moje iKante na dodir preko Tapatalka.
Tu je neka mutljavina bila čim je kvota na utreht 3.70 a ima skoro sve pobjede kući ove sezone
Last edited by chucknorris; 15-12-13 at 16:52.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Mora je i PSV izdusit vise na nekoga
moze li ovaj juve dati 2 komada u prvo? jes da je ****** od ekipe al vrijeme bi bilo a?
Sad bi kunem vam se strijelja ove iz PSV-a..kolko su me bacili puta ove sezone sad dobijaju kad igram protiv njih.. 1-2-5 skor u gostima u ligi ove sezone (5 poraza na strani u zadnjih 5 meceva)..I dobijaju tim koji je bez poraza kuci..I mene je zacudila tolka kvota ali opet brate POKLON je bio..Igram smradove te protiv Chernomoretsa i gube posrovi 1-0..sto im tad ne dadose 4 glibovi Ajdhovenski..0-3 gube od Vitesea kuci ali naravno kad ja igram protiv njih 0-4 na pol..Pa ne bi Real vodio tolko na poluvrijeme..Vjerovatno je i namjestaljka.. ko zna kolko je ljudi danas igralo 1 ili 1x jer su predobre kvote bile..Kladionice ga namjestile..
Moras znati da je PSV institucija fudbala i ne moze da gubi svaku, meni je bila poklon kvota 2.00 , ne moze psv izgubiti svaku moze imati crnu seriju ali ne mogu gubiti svaku, moras racunati na ovu teoriju, da svaka ekipa posle 4,5 losih rezultata mora pobjediti, izdusiti na nekoga, dns je zicer dana bio psv, a to sto si ti igrao 1x je glupo pricati nekome.
psv jeste institucija fudbala(u holandiji)ali su slabi ove sezone.prosle sezone ih je utreht dobio 1-0 kuci a bila je kvota 1.4 na psv,dok je na utreht bila 6.5.igrao sam i ja 1x i ne mislim da je bilo glupo pokusati,taj isti psv ce iduci put u goste izgubit od nekog kambura ili sl. a ne od utrehta koji je jedan od najboljih domacina ove sezone.istina,ja ga nisam igrao sto sam bio ubijedjen da ce doci ali kvota je bila primamljiva,jbg.
ono kad cekas totenhem - liverpul GG za pare a totenhem ni jedan sut na gol nema jos uvjek...
ahahahahahahahahahh jel moguce to ahhahhaahahah qq
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
mislio sam na suteve u okvir gola, naravno!
![]()
Ovaj Suarez je zvjer
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bolje je svoje jaje no tuđa kokoš.
sta mislite, to go or not to go to Lob da se pokrivam?
Sent from my Nexus 4
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks