Ni ja se ne feniram, sestra mi je frizerka. Cetku ne znma drzati hehe. Zvoncice, pocinula si I zavidim ti. Uh da mi stoji kratka kosa, duge gledala ne bih.
a ni ja sad zima pa nabacim ovo
i mirna Bosna xD
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ni ja se ne feniram, sestra mi je frizerka. Cetku ne znma drzati hehe. Zvoncice, pocinula si I zavidim ti. Uh da mi stoji kratka kosa, duge gledala ne bih.
Slicne ovim helanke za vezbanje:
![]()
Sramota me da nabrajam što sam sve kupila hahahahahah
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
pliano ćebe u maxi :zzz:
nothing comes from violence and nothing ever could
Bez bordo kobinacija boja:
I slicnu crnu kosulju:
:star:
Prosecni muskarac baci vise na kladionicu mesecno nego mi na odecu. To sto se te bacene pare kod vas ne vide a kod nas vise vide... eto razlike.
Nije da mi treba, ali sam se odmah zaljubila u kosulju i castila se za .... neka bude Novu godinu
![]()
Last edited by zvoncica; 19-12-13 at 14:59. Reason: smanjih onu tapetu od fotke:D
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
hmmm... ja se "odavno"(godina prodje...) nisam vjencavala, pa se mislim da se castim vjencanjem opet po x put...da sam u vegasu - ocas posla...
Hvala Lepo
moje je bijelo sivo i crveno na pruge![]()
i ljubicasto je lijepo, mozda i njega uzmem :mrgreen:
nothing comes from violence and nothing ever could
Onaj sat koji sam prije nekih godinu stavila tu kao naručen nije kupljen, bio je isti kao ovaj samo skroz sivi, tako da ovaj mogu da iskoristim za sve kombinacije i stvarno sam prezadovoljna i odusevljena njime.<3
Častila sam se i ovakvom haljinom, samo sto moja ima nabore na rukavima koji su malko duzi nego na slici.
Ovakvom crnom uskom suknjom visokog struka, sa tregerima.
Crnom kosuljom sa zlatnim, mnogo ljepsa od ove ali neka stoji posto je model donekle sličan (ruska kragna i lagani, providni materijal)
Slične ovim, ali je samo vrh lakovan, i djelić pozadi
Bez ovih rupica, sa nečim gore što ih dodato uljepšava, kao dvije tufnice ili ne znam čim, kao mašnica što li
Iako sam rekla da neću nikad da ih kupim, uzeh ih za kroz kuću pošto ih svi fale da su pretople, mada sam ih nosila i malo okolo
nastaviće se...
Zavoleli smo se, poneto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Puppy kao da radi u CBCG.
Ja sam kupila jos jedne cizme, dzempere neke, suknjice, rebatinke... ali sve je to sitnica sto cu tek da se natrgujem i ponovim za par dana...
Ko da nijesi kupila ako odje ne das slike
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk 2
Tu es mon hro!
Cemu ova prica?Ovo gore je bila zezancija, vase je preceralo.
Neko radi i zaradi, **** ga. Zivot je takav.
I am so post-rock I shit sad birds.
Ja ne precerujem. Cak i nijesam nabrojala sve niti pisem ovdje kad god sto kupim.
A radim i ja, zaisto!
Hvala zvonci!
Rofi, i ti si objasnio danas.![]()
zvoncice, u nekom anonimnombutiku van CG. I nesto vezano za ovu temu. Dosla sam do zakljucka da sto su cure sredjenije, `nafrakanije`, bez obzira na doba dana to seljackija sredina.
Ja sam dosla do zakljucka da ljudi i dalje ulaze na teme koje ih iritiraju ili koje ne razumiju i ne znam zasto sebi stvaraju muku bez potrebe i ne puste nas koji volimo da uzivamo u kupovini i caskanju o tome.
Uzgred, srecan vam Badnji dan, pa da volite i budete voljeni, budete zdravi, mirne naravi i uvijek kesa punih onoga sto vas cini srecnim!))
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks