Danas sam gledao jednog bmw 525 tds,na slike boca,al kad dodjoh tamo...srce me imalo okinut jos nacin voznje vlasnika...Stvarno nekim ljudima treba zabranit kola
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Prednji dio (mad maska, mali znak...), sicevi i bremze su totalni horny.
TAKUMI
koliko može da košta termostat za e46?
Termostat za e46 benzinca je malo skuplji jer dodje sa komplet kucistem na kojem je dzek za strujni kabal. Kosta u voli 96e, kod pajovica 80e. Ja mogu da ti ga narucim iz njemacke da stigne za 7 dana. Marka je behr i kosta 50e.original naravno. Za dizela je nesto jeftiniji ja mislim ali dizel ima dva.
Послато са GT-I9100
Meni je dizel. Ne treba mi onaj mali kod Egr-a, nego onaj "veci"
Послато са GT-I9300 користећи Тапаталк 4
EDIT: Sad provjerih kod Pajovića, 59e je original.
Last edited by srdjancg; 12-12-13 at 11:22.
Last edited by Sparco_CG; 12-12-13 at 22:50.
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Da li neko od vas ima iskustva sa sijelicama koje dolaze u prstenove oko sociva? 530 e60.
crkla mi je jedna i kupio sam u Osram, medjutim, posle 2-3 mjeseca je i ta crkla. KOd njih kosta 3e... u Voli da se kupi ide u kompletu sa onom kapicom sto je sijel u nju. i kosta 25eura. Da nije malo preskupo za tako mali dio.
Sta da radim? Posto sumnjam da i u Voli imaju original. Jer to je nesto sto ne crkava po 5-6 godina (sto je slucaj sa mojom prvom sij.)
Ta koju kupis u osram daje puno slabiju svjetlost nego original i ne moze dugo da traje. Jedino resenje ti je da kupis u voli tu od 25 a ne znam zasto kod njih ne bi bila original
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Novi BMW plag-in hibrid "i8" je u svakom smislu vozilo budućnosti, a najnoviji dodatak na ovom automobilu koji će u prodajne salone stići 2015. godine su prvi na svetu "laserski farovi" koji su u odnosu na standardne LED farove bezbedniji, efikasniji i atraktivniji.
Dok će u standardnom paketu "i8" imati dobro poznate LED farove, BMW je kupcima dubljeg džepa ponudio mogućnost ugradnje prvih "laserskih farova" koji nude potpuno novo iskustvo vožnje. Lasersko svetlo je drugačije od regularnog jer je monohromatsko - svetlo koje nastaje iz ovih farova ima samo jednu talasnu dužinu u odnosu na regularno koje sadrži čitav spektar boja. BMW tvrdi da novi farovi imaju veći intenzitet, ali i duplo veći domet od čak 600 metara.
Sa druge strane, "laserski farovi" koriste znatno manje energije, što će svakako zanimati kupce koji će za "i8" morati da izdvoje oko 100.000 evra.
Evo i video:
zamisli kad krenu podgoricani da turaju kineski hid xenon laser beam kit na sve zivo sad lol
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A jesi vidio kakav mu je ključ? Može se na facebook uć sa njega
mene zanima koliko su ti laseri bezbjedni za ocisamo se ceka afera
She is only here to annoy herself!
Ma jesu, imaju DE.
TAKUMI
evo kljuc
Sent from my Nexus 4
baciš ovo na sto, i ribe ti same prilaze hahaha![]()
A na ekran se prikaze da su ti baterije i gorivo na 5% hahaha i iste te djevojke odleprsaju
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Hahaha a sto je ovo, jbt ne treba mi auto , moze li se kljuc uzet samo
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...-active-tourer
I za bevejce koji planiraju putovanje![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks