ti si novi odje a?
pogledajte profil, kosarka sa 4.25 i hokej sa 3.5 dosli ko iz sale
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007233429068
ti si novi odje a?
Who let the dogs out
Putuj igumane !
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Kako su ga obrijali Turci![]()
Who let the dogs out
danas cu probat sve iz LŠ 2-3 Ip
kvota je nedje oko 3500 + bonus nedje na 5500 izadje![]()
Eto tako, dodje meni xP ...Sad neka samo privedu kraju i to je to.![]()
Ad astra.
Teren je katastrofa,evo odgledah ovaj nastavak,bas je los.
Samo duge lopte pa kome upali,cak se i trener juvea zalio sudiji kad zavrsise prvo.
Bolji je teren ribnice trenutno :glee:
Budućnost
BENFICA B - SPORTING B 3+ (1.80), 4+ (2.95)
Susret dve ekipa na cijim mecevima prosecno pada po 3.9 gola sto se tice Benfice, odnosno 2.9 sto se tice Sporting. U pitanju je i gradski derbi. Benfica je kod kuce odigrala 9 meca i sva 9 meca su zavrsena sa barem 3 gola na mecu, dok Sporting ima 6 meca sa preko 3 gola u gostima od mogucih 10.
LITEX - CSKA SOFIA 0-2 (1.65)
Derbi mec u Bugarskoj u kojem se sastaju "veliki" CSKA i od skora veoma dobri Litex. Jednu stvar sam primetio, a to je da kad god igraju sa nekim drugim timovima, bude dosta golova, ali kada igraju izmedju sebe mreze se veoma retko tresu. Od poslednjih 14 meca izmedju ovih timova u kojima je Litex domacin, na samo jednoj je bilo vise od 2 gola ! Ove sezone su igrali vec jednom i slavio je CSKA sa 1:0 .
ATLETICO MADRID - PORTO 1X (1.35), 1 (2.10)
Madridjani su ove sezone perfektni. Iako ovaj mec njima nista ne znaci sumnjam da ce dozvoliti Porto da trijumfuje na Kalderonu cak 9 uzastopnih pobeda u svim takmicenjima. Iako je ovo mec suseda i u kojem bi se ocekivalo da Porto slavi, mislim da ce to biti izuzetno tesko. Porto je vec mesecima u losoj formi, mogu veceras pruziti i veoma dobru ali i izuzetno losu igru.
NAPOLI - ARSENAL GG (1.62)
Odlucujuci mec za obe ekipe, Napoli ako ne pobedi sa 3 razlike ispada iz svake konkurencije za osminu finala, ako Dortmund slavi u Marseile. Napoli je prethodna dva meca u ligi protiv izuzetnih timova, poput Lazio i Udinese i na tim mecevima je postignuto 12 golova! Jedan brzi gol Napoli i otvara igru u kojoj ce biti dosta golova.
CHELSEA - STEAUA 1&3+ (1.50)
Chelsea ovaj mec nista ne znaci, kao i gostima ali su plavci u ogromnim problemima zbog veoma promenljive igre u poslednjih nekoliko nedelja i mislim da ce im gosti, koji takodje nisu u nekoj formi, jer imaju cak 6 remija na poslednjih 7 meceva i to protiv mnogo slabijih ekipa od plavaca.
FRANKFURT - BRAUNSCHWEIG +148.5 (1.85)
Oba tima imaju skor 6 pobeda i 6 poraza. Ova granica je malo mala sto se mene cini, jer u Nemackom kosarskom prvenstvu pada dosta poena na mecevima. Frankfurt prosecno daje 78 poena a prima 78.25 kosa, dok gosti prosecno daju 75.5 a primaju 79.5 poena. Domacini su 7 puta igrali preko 149 poena, a gosti takodje 7 puta su igrali preko ove granice. Zadnja 6 medjusobna meca u svim takmicenja su bila ispod ove granice sto se tice poena.
FRANCUSKA - CRNA GORA 2 (1.60)
Derbi mec grupe A na prvenstvu sveta u Srbiji, sastaju se Francuska i aktuelni Evropski sampion Crna Gora. Francuzi igraju veoma dobro od starta prvenstva i primili su samo 42 gola, ali to nisu neke opasne reprezentacije izuzev Holandije. Igraju veoma dobro i snazno u odbrani i veoma se dobro ubacuju na centarsku poziciju i sa bekovske linije i krila. Crna Gora je primila 50 golova a od jedine jake reprezentacije J.Koreje 22, koja je 2012 godine na Olimpijadi bila 4. Crna Gora ima izvarendna krila, kao i bekove i uz Djokic na mestu pivota, stvaraju utisak jednog dream tima.
Svaka cast Francuskoj, ali bodove veceras osvajaju nasi susedi.
SASSARI - CEDEVITA 1 (1.50)
Mislim da svakog iz domace ekipe i dalje pece poraz iz Zagreba kada su izgubili mec sa 11 razlike a poslednju deonicu rezultatom 32:4 ! Cedevita je zaredjala 2 poraza u nizu, dok ima cak 9 pobeda u nizu i to jos od tog nesrecnog poraza iz Zagreba. Kec je sigurica po meni.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
da oce padat gol na juve.. samo jedan treba![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Galatasaray 1- 0 Juventus
nije mi milo sto ga galata dadnu al bar tiket dodje![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja se jos nadam gg3+![]()
Russia!
salke 1
zenit 2
milan 1
dortmund 2
za danas na sitnije da se proba:
napoli 28+
milan 28+
schalke 28+
kvota: blizu 12
i sve izuzev celzija i barce +21 u lutriju, kvota 22 i sitno
padoh na galatu gg
jbm je li moguce...
ne pratih sinoc sta se odje izdesavalo, jel bilo dobitaka?
Idemo ovako:
Chelsea H1 1.40
Dortmund 2 1.40
Zenit 2 1.57
Arsenal X2 1.47
Milan 1X 1.14(povecava kvotu za 0.63e)
kvota je 5.15e u Lob.Srecno svima![]()
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Bookmarks