Igra sam Juve, al odlozen, sve ostalo doslo, mogu li podic bez njega?
Odigro sam na juventus prije 4 dana u meridian i vidim na sajt nijesu mi pare vratili
Kad igra ovaj juventus ponovo
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Ima li neko parove iz Casablanke, ili ako zna bez njih, kakva su im pravila za ove odložene mečeve... Imam par utakmica i śutra, pa ako se odigra ponovo utakmica priznaje li se... Vjerovatno je glupo pitanje al znam da ovi naši znaju da zajebu i da nekad priznaju rezultat u trenutku prekida...
#fakenews
Svuda prevaranti
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Ovo je sa sajta Meridiana... Valjda je tako i kod ostalih...
"U slučaju prekida meča u toku prvog poluvremena i neodigravanja do isteka sledećeg kalendarskog dana za sve igre koje nisu zaključene u momentu prekida računa se kvota 1. Pod zaključenom igrom (dobitnom ili nedobitnom) smatra se ona igra čiji se rezultat ne bi promenio ukoliko bi utakmica bila odigrana do kraja.
U slučaju prekida nakon završetka prvog poluvremena i neodigravanja do isteka sledećeg kalendarskog dana za igre Konačan Ishod i Dupla Šansa kao zvaničan rezultat uzima se trenutni rezultat u momentu prekida, za igre koje nisu zaključene računa se kvota 1 a za sve zaključene igre važi postignuti rezultat u njima."
Valjda je tako i kod ostalih...
#fakenews
A ja cekm x na poluvrijeme za pare.Kako cu da crnjacim tih 13 minuta sjutra..
Ad astra.
Ukoliko se događaj odloži ili prekine Organizator i Učesnik su dužni sačekati kraj kola i u slučaju da se događaj odigra ili nastavi do kraja kola Organizator je obavezan prihvatiti rezultat događaja kao važeći. Ukoliko se događaj odloži a novi termin odigravanja bude nakon završetka kola, opklada na taj događaj se proglašava nevažećom i obračunava se kvota 1. Ovo važi za sve sportske događaje osim za tenis. Za tenis je opklada važeća bez obzira kada se odigra meč.
Ukoliko dođe do prekida meča prije službenog kraja, to da li se opklada smatra važećom ili ne, zavisi od događaja i to Sportovi koji se mogu podijeliti u dva poluvremena ( Fudbal, Košarka, Rukomet, Vatrpolo, Ragbi i slično):
Ako se događaj prekine u prvom poluvremenu opklada je nevažeća za sve vrste igara i računa se kvota 1. Ako se meč prekine po završetku prvog poluvremena a prije početka drugog poluvremena, kao i bilo kada u toku drugog poluvremena rezultat u trenutku prekida je važeći za sve vrste igara.
Sa sajta sporting bookmakersa..
kad sam se ja raspitao jednom u sporting su mi rekli da ako je odigrano manje od 2/3 meca (znaci 60') racuna se kvota 1 , ako se posle toga prekine mec, rezultat se uzima kao regularan
Sent from my Nexus 4
Po ovom pravilu Meridiana, imam kvotu 1 na Juve. Sjutra idem da podignem vala, pa ćemo viđet.
I da, evo čuh da se sjutra igra u 1 sat.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nemaš kvotu 1 ako se odigra śutra utakmica... Nego se važi rezultat sa te utakmice...
@mok4 ja sam mislio da se cijela utakmica ponavlja ako je prekinuta prije 60og minuta...
#fakenews
****.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Hrvatska smrdjiva izgubi od Grka, mada sam i sam kriv, da sam znao ko im igra ne bih stavio ni u ludilo...jedno pitanje, ima li na bet365 da se igra 1&3+, 1&4+, ne mogu to nikako nac ?
meni onda samo treba da pane bar jedan gol![]()
igrah 28+, a kolko vidim utakmica je nedje tuda i prekinuta ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
pogledajte kako to rade pravi majstori kvota 4.25 ko iz sale postavjena pola sata pre pocetka meca https://www.facebook.com/profile.php?id=100007233429068
Je li samo meni cudno sto je na Atletiko Madrid - Porto, kvota na 3+ okruglo 2.00 ?
Najavili su i sutra snijeg u Istanbul, opet ce odlozit. :mrgreen:
Znaci ne racuna se kvota 1 na juventus, vec se ceka sjutra kraj meca ?
Jeste, ceka se da se kolo zavrsi..A to je pretpostavljam jos sjutra i preksjutra.Ako do tada ne odigraju onda je kv 1.
Ja cekam juve za fine pare, ali tesko da ce gg3+ doci po onakvom (ne)vremenu![]()
AC Milan Ajax 1 1.7 Austria Vienna Zenit Petersburg 2 1.7 Marseille Dortmund 2 1.5 Napoli Arsenal 3+ 1.6 Schalke Basel 3+ 1.6
Bolje je svoje jaje no tuđa kokoš.
Milan gg1p
Atletiko gg2p
Zenit X-2
Arsenal 2
Salke 1+prvo 2+ drugo
Pa neka dodju..
There are currently 43 users browsing this thread. (0 members and 43 guests)
Bookmarks