Prve treće trake, sto su napravljene na putu CT-PG radili su Slovenci 2003. Taj asfalt ni dan danas nakon 10 godina nema nidje liniju niti je centa ulegnuo , moći će ladno još 20godina da se ne popravlja , to je ka' što kažete kad je po propisima.
a strasne su i tri trake iznad budve...
Zato za bulevar u bd treba neko krivicno da odgovara
f6
Vala i bulevar dje se nalazi voli na stari i okov, za onakvo asfaltiranje 5 godina robije minimum..
onaj asfalt na bulevaru u BD je tek posebna prica, imam utisak kao da su odstampali sivu boju na neki papir i zalijepili prekocini mi se ama zere sljunka nema...
She is only here to annoy herself!
A nije počeo, nego ima evo i godinu![]()
Neka Fabija, ono je vec "KAPITALNA investicija" I ono je zamijenilo cuvenu " Veeeeliku zaobilaznicu " oko Glavnog nam grada I dobilo par "izgradio je grad" izbora ne tako davno![]()
Jes to je fabricki tako.
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pzi taj Interstate prolazi kroz nekoliko državica u USA.
Florida, Georgia, Tennessee, Kentucky, Ohio i Michigan, sa druge strane, imaš Zabjelo, Stari Aerodrom, Konik, Masline, Zagorič u Murtovinu.
Nemoj mi reći da je lakše kroz recimo Michigen probit nego kroz ovo? Ipak Mihigen ima samo 20 puta veću površinu nego MNE...
gpospodo, otvorite temu na Politici pa tamo o Titu pišite![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
nothing comes from violence and nothing ever could
Zna li se jeli koga parkig servis d.o.o. tuzio zbog neplacenih kazni i sta je onda bilo na sud?
Ali mora je kroz tekst provuc ,, to sto je ustavni sud odlucio drugacije dovoljno govori o tome ,,... Znat vec sto ide.
f6
ja ih imam nekoliko i nisam platio nijednu ewo godinama wucem te kazne. niti me je ko tuzio. i lagano smo saobracajnu novu uzeli.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Da li kupljeni automobil iz instranstva može da se koristi u Crnoj Gori na osnovu polise, dok je isti u proceduri za dobijanje tablica?
Da li je to prekršaj ukoliko vas policija zaustavi, iskustvo...?
Ako je automobil registrovan u Srbiji onda će vlasnik dobiti potvrdu o registraciji i sa njom i sa polisom osiguranja može da vozi u CG do mjesec dana, koliko i važi potvrda. A CG državljanin ne može voziti strani automobil u CG, osim ako ima prebivalište u toj državi odakle je automobil, a to će dokazati jedino ako u pasošu ima ovjeren veliki pečat o privremenom prebivalištu ili eventualno trajni boravak, drugim riječima vizu za prebivalište.
Ako nije u pitanju Srbija, onda ne može se voziti strani automobil bez saobraćajne dozvole.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Koliko se placa mjesecno mjesto?
Last edited by N_L; 16-12-13 at 19:06.
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks