jeste, i onda kao da im pukne program za rezervaciju jer je tolika navalica i da dobiješ mjesto koje nisi rezervisao. a pucanje je na globalnom nivou. pf.
nothing comes from violence and nothing ever could
tacno treba ukinuti to pravilo o 50 postova, ako moderatori i admini nece da banuju ljude koji ocigledno budze postove radi oglasa. Ja sam redovno klikao na "report post", dobro je sto sam nisam popio ban zbog reakcije odredjenih usera (ne "juzera", nego "usera")
(nečitko)
Na svaki topic trolovanje, na svaki topic prica o trolovanju....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Stavili Hobita za rezervaciju, ajte dok je sve prazno. Ja mislim da prvi rezervisah haha, u pravo vrijeme refresh opalih![]()
rm -rf /
greska mislio sam, da kazem da im je 200-250eura plata, tj upola manja od naše, te stoga su i cijene takve
nije zbog toga, al ajde... Sale u Cineplexxu su ionako vise nego poluprazne, a ovim povecanjem su probili neku psiholosku barijeru... Stigli smo USA, tamo sam placao kartu 7 dolara... Mora da su i tamo plate 150-200 maraka :mrgreen:
(nečitko)
U Ameriku vise zaradjuju prodajom kokica i ostalih stvari, tu cijene nabiju. Cekam i odje sad to da dignu, ionako su "jeftini" sad. Ako mi ne dodje da kupim kesicu kokica, isprzim pa u par kesa i svercujem nekako, iz inata cisto.
rm -rf /
Baltimor, 2004-e, 7 bucks. A i kokice im ruku na srce nisu jeftine... Jos da pocnu da nude krilca i ostale djakonije kao u ovom americkom bioskopu, da sve vonja na ustajalo ulje, koliko je nas narod pazljiv i kulturan
Da je stvarno top ugodjaj, radio bih platio i vishe, ali ja licno nisam odusevljen kvalitetom slike, na 2 od 3 zadnje projekcije su utishali ton kao da paze da nekog ne probude, a nepostojanje redara koji ce stalno biti u sali i uredjaja koji ce da blokira signal za mobilne je tesko i ocekivati
(nečitko)
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
broji li se bioskop u potrosacku korpu?
sve mi je jasno ali rezonovanje vecine "pogledacu Hobit i nikad nista vise"... Ja nisam fasciniran nesto sa tim filmom![]()
(nečitko)
e ovo bi bilo idealno za podgoričane
![]()
Prvi dio Hobita me razocarao jer veze nisam imao s knjigom pa sam ocekivao ala LOTR film a ono neka djecija bajka sa nekim efektima.
Na tu fb stranicu pise "prvo se Hobit mora pogledati, predugo se cekao" , glupost totalna, nista posebno, prije cu Hunger Games gledati
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
kakve veze ima Hunger Games sa Hobbitom?tinejdzersko americko ******, nije daleko od Twilighta...ne znam zasto Hobbit stavljati u istu recenicu sa pomenutim "ostvarenjima", volio neko tu tematiku ili ne.
Zato sto u isto vrijeme idu u bioskope, oba su blockbustera, i iako tematika nije ista bliski su mi na neki (moj) nacin.
Ne bih se slozio da je americko ******, meni prvi dio nije los uopste.
Hobit me zestoko razocarao, prvi dio tj, osim one scene sa Golumom, koja je izvukla cio film inace
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Odgledah Hobita danas, jel' ko provalio Pitera Dzeksona kako izlazi iz krcme i grize kao sargarepu :-D
Sent from my iPad using Tapatalk
Uf...Je li morala da bude toliko drasticna razlika u efektima izmedju LOTR-a i Hobbita? E moj Jacksone...a postovo sam te.
Prvi dio Hobbita je mnogo bolji od drugog. Sve je bilo prihvatljivo dok Legolas nije stao dvojici, koje nosi nabujala rijeka, na glavu i poceo da ispaljuje strijele....
Previse sam ocekivao. Toliko sam zanesen LOTR-om, da sam mislio da ovaj ne moze failovat, ali ipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Ne idite sa prevelikim ocekivanjima.
Last edited by Sandor Kolar; 14-12-13 at 01:33.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks