nije bilo ranije, samnom su se pozdravili...
naravno nije fora u pishljivih 4.5 eura, nego princip
Sa srecom su cijene karata podigli, tako da ne bi loše bilo da se malo BOJKOTUJU!
4,50e karta![]()
a ako film traje više od 2ipo sata doplacuje 0,40e valjda je to bilo i ranije![]()
nije bilo ranije, samnom su se pozdravili...
naravno nije fora u pishljivih 4.5 eura, nego princip
eto ti ces poc sa curom to je 9eura
dako popijete po sok to ti je jos 2,40e
i ako ona oce kokcie 1,90e
13,30e
dodajte jos 6,70e
iznajmite stan i djeljete se cijelu noc i dan
e zamisli 4 nova filma za pogledati u mjesecu, super![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
stan 24h je u ovo doba previse luskuzna stvar, ali racunaj da mozes hraniti sebe jedno 40tak dana hljebom iz najbolje pekare![]()
ja cu svakako smanjiti sad odlaske, ali ono sto svakako vise ne osjecam potrebu da postujem je da ne unosim svoju hranu i pice :mrgreen: Kolko ono bjese za 3d projekcije vikendom? 5 i po eura? :eek: Mora da je poskupio repromaterijal i gorivo, pa su se morale dic cijene :witless:
(nečitko)
da je srece da se to smece bojkotuje malo...
samo me zanima ko će dat 9e da gleda operu, i ko su ljudi koji idu to da gledaju u bioskop
10€ kosta card sharing za jedan mjesec sa bezbroj najboljih evropskih paketa i to u hd rezoluciji...
Sent from my iPod touch using Tapatalk
...ili koncert (MNE pab, od 2 do 5e)
(nečitko)
Ili kupit 10 filmova kod onoga kod Volija i doma ih gledat. Hah
Jes al kad je premijera npr Hobita i oces da gledas odma... svakako cu i ja smanjit drasticno, samo na filmove koje ocu bas da vidim a ostale cekam pa na TV.
rm -rf /
Je li Hobbitu 12. premijera?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Jeste, cekam na sajt da stave da rezervisem![]()
rm -rf /
BTW, za tu cijenu karte bi trebalo da imaju i nekoga ko bi disciplinovao smarache u sali. Do tad, ucite od Maddoxa
narocito ovo za porukanje :grumpy:
Last edited by verbalni_fajter; 05-12-13 at 10:52.
(nečitko)
ima li najava za avatar 2 prvi dio mi se svidio u bioskop
Bolje je svoje jaje no tuđa kokoš.
aj jos 6 komada pa fino na oglase
e pa kako volim kad naredjaju 2,3 posta zaredom...i to pita ima li trejlera/kad izlazi film, tesko je google koristit danas
e pa sprdnja! u republici srpskoj u cineplex-u karta kosta 2.5 MARKE, Pih... Ja sam zavrsio s ovim bioskopom.
mi smo stoka
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks