Originally Posted by
Director
Pa to se moglo zakonom fino urediti. Da je obavezna upotreba svijetala pri slaboj vidljivosti(magla, kiša) a ne da moramo paliti svijetla na 50 stepeni. Isto važi i za zimsku opremu. Zašto bi ljudi na primorju trebali imati zimske gume kada im padne snijeg jednom u 5 godina? Ako žele da idu na skijanje, obavezna im je zimska oprema i tačka.
Ja smatram da je u Crnoj Gori više nego neophodno imati zimske gume...doduše, ne možda baš datum precizno odrediti, je ove godine je bilo 25 stepeni kad je zakonski bilo obavezno imati zimske gume, ali svakako ih staviti zato što ako zimi ideš od PG do CT zimske gume ti trebaju, ako ideš do NK - trebaju, ako ideš u KL trebaju...evo tu do Studenoga-trebaju, do Kuča-trebaju....vala, teško da ima ijedan Crnogorac koji ama ba nikad ne ide iz primorskoga grada ka PG (mora proć ili Sozinu ili Cetinje) ili iz PG ka primorju ili ka sjeveru...ako ništa barem ka svome selu a u moje selo, tu 10 km od PG od 4 popodne je led do zore!
Naš narod je vrlo nedisciplinovan i znam da gume oćelave da im se žice provide, a oni i dalje voze...e sad ako ništa drugo, moraju barem dobru gumu imati! Dopadalo vam se ili ne, dobra guma na autu je mnogo veća sigurnost i bezbjednost pri vožnji! I ja sam za, ne zato što branim policiju, nego zato što smatram da je bezbjedno...a kad smo kod policije, ja nikad nijesam diživjela neprijatnost ili bezobrazluk od njih a nije da me nijesu zaustavljali...bilo je i opraštanja i plaćanja, ali sam bila kriva i nemam što da se žalim!

Originally Posted by
Bugi
Poznato je da određeni članovi CDM -a imaju iznadprosječne sposobnosti opažanja i vida, a refleksi su im neutrenirani a ipak blizu vrhunskih vozača formule jedan. Da oće mogli bi uspjeti, ali neće jer ne mogu da ostave forum.... Slava im.
hahahahhahaahahahhahhaha
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks