Ja sam upravo svario čorbu od brokolija. Domaću, ne otrov iz kesice.
danas samo pomorandže na 'iljadu načina...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja sam upravo svario čorbu od brokolija. Domaću, ne otrov iz kesice.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
ja za danas grasak...
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja crkoh od gladi.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
upravo skuvan cuveni ``vojnicki pasulj``kako cemo pocrkat od prdnjave nocas
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
palacinke...to bi mogla svaki dan za dorucak.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Koliko mozete palacinki? Meni je 8 plafon.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
sa kobajama :excitement:
![]()
Palacinke, sve zavisi s cime , ako ih napravis sa medom i orasima, takvih je tesko preko 5 pojesti koliko god da je gladan covjek. I povrh toga jedna solja domace varenike iha
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Ko bas voli dijetalno i komplikovano jelo imam savrsen recept. Kupite malo veću koljenicu i pripremite onaj rukav za pecenje. U njega prvo stavite kiseloga kupusa koliko mozete u saku uzeti, koljenicu operete poslite, papar, biber, vegetu... sta ko voli od zacina i stavite u rukav na kupus. Glavicu luka isjeckati kako volite u kolutove ili kockice i ubaciti u rukav, a u sve to usuti casu piva, zavezati rukav i staviti u tepsiju da se pece. Ako je koljenica na vagu bila kilo peći je sat i desetak minuta, ako je manja propocijalno manje. Ostatak piva je malo da se zalije poslije jela a porcija za jednu osobu koja je na dijeti. prijatno
a kako ste teški s tim palačinkama taman zaboravim a vi svi s reda o palačinkama....puštite me oćete li!
mnogo ih volim a zabranjeno mi
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Uff vidji ih....sta vecerati?![]()
Kokice sa rendanim sirom...
danas spremamo kolace,sjutra je Slava Sveti Nikola.
Odlicno spremam, pohvaljena:
![]()
7kg :victorious:
![]()
nake protein bars i shejkove mmmmmm zdravina
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Slatkiš za doček nove godine:
500,600gr rendane bundeve, po 4 kašike od: mljevenih oraha (običnih ili nepečenih indijskih), mljevenog keksa i prezle, 2 kašike smeđeg šećera, 1 vanilin šećer, cimeta, malo suvog grožđa, suvih kajsija sitno sjeckanih i brusnice. Sve pomiješati i peći 30 minuta na 220C. Služiti toplo sa sladoledom od vanile. Piacevole e felice anno nuovo![]()
Zanimljivo.. cini mi se da bi moglo umjesto bundeve dunja ili nesto slicno (probacu)...
Felice Anno Nuovo
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 30-12-13 at 21:02.
Upravo zbućkah slane galete
slomih 4 jaja (krvnički razdvojiti braću, pa umutiti prvo bjelanca, dodati žumanca (u međuvremenu opet slomih jajce, jer mi je žumance natopilo papuču, kako je ispalo, meni vještoj, ja ne znam), dodah pola margarina, kašiku soli, 200ml tople varenike, 600gr brašna sa praškom za pecivo, 200 gr izrendane šunke , sira u mrve isto oko 200grama, malo susama, sve fino izmiješati (ono može kao maska za kosu isto, al nemojte prećerivat sa jačinom mućenja), upaliti aparat, i peći na šesticu (na mom aparatu je to maximum) dok se lampica ne ugasi...Služiti uz pivo ili jogurt...
Ukusne i mekane!
Probah i uspjeh da napravim ruski boršt. Probah ga u Beč neđe, znači, fenomenalan. Naravno, moj nije baš tako ispao, ali sam bio prezadovoljan. Uglavnom, opučio sam se praveći ga, i ne znam kad ću sljedeći put. Ovim sam se receptom rukovodio, koga interesuje da proba:
http://masterrussian.com/russianrecipes/borsch.htm
DICIOTTO
Blago zeni![]()
Tu es mon héro!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks