Page 339 of 877 FirstFirst ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... LastLast
Results 8,451 to 8,475 of 21904

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,638
    Thanked in
    2,738 Posts

Kakav smo mi narod, ako nas policija kazni zbog naše krivice onda su marva...

Ekrivalentno bi bilo da ti treba karta za bioskop, i ti se ušunjaš da te ne vide i onda kontrolom otkriju da si se švercovao i onda kontrolori postaju marva nesposoba jer si ti u stvari kriv...

Neđe na trulom zapadu bi prilikom kupovine auta kupio sve što ti treba po zakonu jer je to normalno, zato nije ni čudo đe smo kao nacija sa ovakvim moćnim stavom (podmititi policajca, voziti neregistrovan, nemati opremu..)

Poslato sa pisaće mašine
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Bugi, ti nisi dao adekvatnu usporedbu. Kao prvo, mi plaćamo paprene registracije za auta. Putevi su nam smeće, puni rupa, neravnina i čuda od kojih stradaju djelovi po kolima(koga boli uvo za to?). Zakoni koji su donešeni su čisto maltletiranje i upotrebljavaju se selektivno, dakle ne pišu se kazne tatinim i majkinim sinovima, službenicima državnih institucija i slično. Zakon o upotrebi dnevnih svijetala je gadluk i smijurija u zbog kojeg na + 50 stepeni i vrhunskoj vidljivosti moramo imati upaljena svijetla jer je zakon prepisan iz skandinavskih zemalja. Zakon o upotrebi zimskih guma i opreme je smijurija i zastiđe jer je donešen da bi se pojedini likovi bliski vlasti a i vlast sa njima malo omastila od uvoza guma koje su nametnuli građanima da ih moraju kupovati a i nije baš mali vozni park onih koji arče službena vozila. Sva saobraćajna ograničenja na našim putevima su naknadno postavljana i apsolutno nisu postavljena zbog bezbjednosti učesnika u saobraćaju već zbog čiste računice kako bi što više ubirali kajmak za njihove rupe u budžetu, posebno zbog činjenice da imamo najveći broj policajaca po glavi stanovnika u regionu i šire. Teško je objasniti činjenicu da jedno 70% dionica ima ograničenje do 60 km na sat. Zastiđe je kada ti saobraćajac piše kaznu zbog prekoračenja od 10 km na sat. Zastiđe je što pišu kazne ljudima za neposjedovanje sajli za vuču i takvima želim sve najgore u životu. Jasno mi je da ti često imaš potrebu da staješ u odbranu tih nepomena ali ja im lično želim svaku muku u života a već imaju muku to što ih je zapalo da ih kune 30 ljudi dnevno i da su najomraženije pojave u društvu zajedno sa ološima tipa lupeži, narkomani i ostali.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Meni juce na zlaticu uvece kasno zaustavise i krenuse u pregled opreme... ja ono aj dobro.
    otvorih gepek i svu opremu pokazem i on me pita posto mi je sve drugo u redu bilo ukljucujuci i gume, dje mi je atest za plin koji ja nemam naravno niti mogu da ga izvadim jer sam plin ugradio prije 8 godina
    i jedino sto mogu da uradim jeste da kupim potpuno novi sistem sa papirima.... poce coek da mi prosipa muda te za to cu da ti pisem nekoliko stotina kazu ovo ono..
    sobzirom da se vodi auto na moju majku, ja mu ladno kazem pozajmio sam auto i nisam imao pojma da ona nema papire za to, uzeo sam auto da podjem da joj neke namirnice uzmem posto je ona prehladila... on kaze ne zanima me ovo ono, ja reko nista onda napisacu ja ovo u primjedbu i pisi tamo da se odma na sud ide za prekrsaje....
    on gleda one papire, vidim muka mu da zivi a ne na sud da ide, dade mi dokumenta i kaze aj polako ti i sledeci put pazi u kakvo auto sijedas...
    tako da se moze ponekad i izvuc od kazne iako vezu nemas
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Pa ti si sto kaze direktor tatin I majkin sin :-D. Salim se, sigurno je ispunio normu inace da nije pitao bi te :-)

Sent from my LT22i using Tapatalk
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Meni juce na zlaticu uvece kasno zaustavise i krenuse u pregled opreme... ja ono aj dobro.
    otvorih gepek i svu opremu pokazem i on me pita posto mi je sve drugo u redu bilo ukljucujuci i gume, dje mi je atest za plin koji ja nemam naravno niti mogu da ga izvadim jer sam plin ugradio prije 8 godina
    i jedino sto mogu da uradim jeste da kupim potpuno novi sistem sa papirima.... poce coek da mi prosipa muda te za to cu da ti pisem nekoliko stotina kazu ovo ono..
    sobzirom da se vodi auto na moju majku, ja mu ladno kazem pozajmio sam auto i nisam imao pojma da ona nema papire za to, uzeo sam auto da podjem da joj neke namirnice uzmem posto je ona prehladila... on kaze ne zanima me ovo ono, ja reko nista onda napisacu ja ovo u primjedbu i pisi tamo da se odma na sud ide za prekrsaje....
    on gleda one papire, vidim muka mu da zivi a ne na sud da ide, dade mi dokumenta i kaze aj polako ti i sledeci put pazi u kakvo auto sijedas...
    tako da se moze ponekad i izvuc od kazne iako vezu nemas
    Jel vadio ko ovaj atest poslednjih dana da nam iskustvo prenese....Sorry za off

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne bih da ispadne da držim nečiju stranu, ali mi smo vrlo čudan narod, ne valja kada policija radi svoj posao, ne valja kad ne radi. Evo npr, svi znamo da po zakonu izmedju ostalog moramo da imamo lance i sajlu u autu, i još ponešto zbog čega imaju svo pravo ovoga svijeta da te kazne ukoliko ih ne posjeduješ. I ljudi samo rade svoj posao, isit taj policajac mora svoju platu zaraditi kao svi mi odje. A dosad se nije desilo da nekoga kazni za lance ako ih je imao u gepeku i slično. Znači, naše je da budemo ispravni, i da učinimo sve što je do nas da se u saobraćaju prikladno ponašamo, a njihovo je da rade svoj posao. Meni lično je više puta bio oprošten prekršaj a ni tata ni mama mi nisu bitni za društvo u kom živimo, ali sam i nekoliko puta platio kaznu za prekoračenje od 10 km/h, i nisam pljuvao policajca zbog toga, zato mi ne može policajac kriv jer imam saobraćajni znak na putu i imam sat u autu, izbor je na meni kako ću voziti. Takodje, nisu nam policajci krivi što su nam putevi loši, što su nam zakoni usrani, prepisani i šta god. Naravno, ima i medju policijom raznoraznih gadova, ali ih ima i u prodavnici dje leb kupujes, i na benzinskoj pumpi, i u školama... I takve i sam prezirem. Ali nemojte ljudi kleti i generalisati jer postoji šansa da se ogriješite. A tatini i mamini sinovi imaju dobru prodju i kod policije, i u školstvu i u zdravstvu, i prilikom zapošljavanja, i na svakom šalteru dje običan smrtnik satima čeka, tako je bilo vazda, tako će i biti i u crnoj gori u i svakoj drugoj državi, na žalost.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ma neka. Donesu se zakoni poput taksi "euro" i šta da se radi mora da pognemo glave i ćutimo dok nas legitimno klepaju po ušima. Nikad Crna Gora nije imala više kukavica od svog naroda kao zadnjih 30 godina. Meni se čini da donesu zakon da saobraćajac može da te naguzi da bi većina rekla "moramo poštovat zakon". ONI donose zakone da bi narodu koji jedva sastavlja kraj sa krajem, mogli da muzu za punjenje budžeta. Ne bojim se ja za mnoge koje zaustave koji imaju vazda nekoga koji će im "završit" prijavu. Nizašto ih Bog nije dao osim da nas maltletiraju i to je suva istina. Neka naplate od poreskih dužnika te silne milione i neka nas pušte na mir ako već nisu u stanju da vode državu sa 600.000 ljudi osim što po nama udaraju sa raznim nametima i maltletiranjem oko sajli, guma i čuda.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by baron View Post
    ja ne bih da ispadne da držim nečiju stranu, ali mi smo vrlo čudan narod, ne valja kada policija radi svoj posao, ne valja kad ne radi. Evo npr, svi znamo da po zakonu izmedju ostalog moramo da imamo lance i sajlu u autu, i još ponešto zbog čega imaju svo pravo ovoga svijeta da te kazne ukoliko ih ne posjeduješ. I ljudi samo rade svoj posao, isit taj policajac mora svoju platu zaraditi kao svi mi odje. A dosad se nije desilo da nekoga kazni za lance ako ih je imao u gepeku i slično. Znači, naše je da budemo ispravni, i da učinimo sve što je do nas da se u saobraćaju prikladno ponašamo, a njihovo je da rade svoj posao. Meni lično je više puta bio oprošten prekršaj a ni tata ni mama mi nisu bitni za društvo u kom živimo, ali sam i nekoliko puta platio kaznu za prekoračenje od 10 km/h, i nisam pljuvao policajca zbog toga, zato mi ne može policajac kriv jer imam saobraćajni znak na putu i imam sat u autu, izbor je na meni kako ću voziti. Takodje, nisu nam policajci krivi što su nam putevi loši, što su nam zakoni usrani, prepisani i šta god. Naravno, ima i medju policijom raznoraznih gadova, ali ih ima i u prodavnici dje leb kupujes, i na benzinskoj pumpi, i u školama... I takve i sam prezirem. Ali nemojte ljudi kleti i generalisati jer postoji šansa da se ogriješite. A tatini i mamini sinovi imaju dobru prodju i kod policije, i u školstvu i u zdravstvu, i prilikom zapošljavanja, i na svakom šalteru dje običan smrtnik satima čeka, tako je bilo vazda, tako će i biti i u crnoj gori u i svakoj drugoj državi, na žalost.
    složio bih se pomalo u svemu...jes malo klinački da se iskače iza žbunja i međa sa radarom to sve stoji...Ovim putem oću da pomenem nas vozače...Ja ne znam šta je nejasno narodu i đe vi kupujete ta auta koja sa sobom nemaju sajlu i troku? pa "95. kad smo uvezli pasata imao je 4 zimske gume, točak, ključ, dizalicu, trokut, sijalice sajlu i prvu pomoć. Kad se prodao sve to je prebačeno u citorena...audi je opet stigao sa svim tim iz njemačke...e sad u megana sam uzeo iz audija sve a tata u audija iz citroena... al mi nerealno da evo kolko nas je ođe razglabamo priču moramo li imat sajlu? okle ta auta stižu nije mi jasno, dobro da imaju volan eto...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Ma imam neke od prosle godine (cak i neodgovaraju mojim gumama) no zaboravih da ih ubacim. Uzeh u Okov posle za 14e, da mi ne pišu opet kroz PG ili u povratku. Smećari obični.

Kazna je 60e.
    U zakonu pise da si obavezan da ih imas. Policija te zaustavi, vidi da ih nemas, i pise ti kaznu. Ti se bunis sto si kaznjen po slovu zakona, i nazivas ih pogrdnim imenima. Ko je tu smecar.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    U zakonu pise da si obavezan da ih imas. Policija te zaustavi, vidi da ih nemas, i pise ti kaznu. Ti se bunis sto si kaznjen po slovu zakona, i nazivas ih pogrdnim imenima. Ko je tu smecar.
    Djurova prica ima logike jbg
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ma neka. Donesu se zakoni poput taksi "euro" i šta da se radi mora da pognemo glave i ćutimo dok nas legitimno klepaju po ušima. Nikad Crna Gora nije imala više kukavica od svog naroda kao zadnjih 30 godina. Meni se čini da donesu zakon da saobraćajac može da te naguzi da bi većina rekla "moramo poštovat zakon". ONI donose zakone da bi narodu koji jedva sastavlja kraj sa krajem, mogli da muzu za punjenje budžeta. Ne bojim se ja za mnoge koje zaustave koji imaju vazda nekoga koji će im "završit" prijavu. Nizašto ih Bog nije dao osim da nas maltletiraju i to je suva istina. Neka naplate od poreskih dužnika te silne milione i neka nas pušte na mir ako već nisu u stanju da vode državu sa 600.000 ljudi osim što po nama udaraju sa raznim nametima i maltletiranjem oko sajli, guma i čuda.
    koliko pratim forum, više puta sam pomislio kako ja i ti imamo slična razmišljanja, naročito na temu sveopšteg užasnog stanja u društvu, naše vlasti i slično, ali kako sam opominjan da ne petljam politiku u teme koje za to nisu predvidjene, ispoštovaću to ovaj put. Malo karikiraš sa "guženjem" ali se slažem sa tobom, i to je na žalost naša stvarnost. Medjutim, mediji trube mjesecima o zimskoj opremi i ja ili ti u decembru nemamo lance u gepek i kriv nam je saobraćajac što piše prijavu?! vezivanje pojasa je obavezno i kriv mi je saobraćajac što se ne vežem? za sve mi je neko drugi kriv. izvini, ali ja taj rezon ne mogu prihvatit kao logičan - ne uvijek. Zakoni kakvi god da su, moramo ih poštovat, a biti policajac, saobraćajni ili komunalni, po meni je to uz neke druge , najgori i najnezahvalnijij posao koji čovjek može radit, jer dosta puta ne radiš onako kako želiš nego onako kako moraš, po direktivi, a u cilju da sačuvaš svoj posao, jer se drugačije preživjet ne može.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Djurova prica ima logike jbg
    apsoutno...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Nazivaću ih dok sam živ. Takođe i ove što donose takve zakone u paketu.

Zakonom je zabranjena prodaja i distribucija narkotika pa se ti mangupi u uniformama mnogim dilerima ne smiju pomolit pred prozor.

Zakonom je zabranjena pljačka pa se naveliko kraducka bez odgovornosti.

Dakle bunim se jer zakon nije za sve jednak a zakon o saobraćaju je donešen da bi se punio budžet a ne zbog takozvane bezbjednosti u saobraćaju.

Nego što bi trebalo da znači ovo "ko je tu smećar?"

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

nije pljačka zabranjena nego će se kaznit ko to uradit. a ne brani ti niko
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    nije pljačka zabranjena nego će se kaznit ko to uradit. a ne brani ti niko
    Što se mene tiče ja neću potezat te rabote. Pogrešno si shvatio moj komentar. Popljačkano je sve vrijedno u CG pored zakona pa nisu tako kuražni iz policije da zakon sprovode kao u slučaju malteltiranja građana u saobraćaju.

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,096
    Thanked in
    2,322 Posts

U svakom slučaju mučeni saobraćajac nije kriv ni za šta što ti pominješ...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Jeste kriv je. Kriv je kada zaustave nekog ko vozi 120 na sat đe je ograničenje 60 i pušte ga a onda im naleti neko ko vozi 80 i nije bijesno auto pa izduše na takvog jer nisu smjeli onome što je vozio džipa... Krivi su što svako ko ima CG/MN tablicu može proć kroz crveno nekažnjen a zato kažnjavaju druge zbog sajli, triuglova i slično.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,638
    Thanked in
    2,738 Posts

Bugi, ti nisi dao adekvatnu usporedbu. Kao prvo, mi plaćamo paprene registracije za auta. Putevi su nam smeće, puni rupa, neravnina i čuda od kojih stradaju djelovi po kolima(koga boli uvo za to?).
    Kakve veze to ima jedno sa drugim, putevi su takvi kakvi su, registracija je takva kakva je. Ukoliko je auto oštećeno nepažnjom putara imaš opet zakon koji ti može vratiti odštetu. To što je naš narod lijen i oće sve na tacnu....

Zakon o upotrebi dnevnih svijetala je gadluk i smijurija u zbog kojeg na + 50 stepeni i vrhunskoj vidljivosti moramo imati upaljena svijetla jer je zakon prepisan iz skandinavskih zemalja.
    Poljska, Italija, Češka, Ruminija, Portugal, Mađarska, Slovenija su tebi Skandinavija...
    Boće Bože...

Zakon o upotrebi zimskih guma i opreme je smijurija i zastiđe jer je donešen da bi se pojedini likovi bliski vlasti a i vlast sa njima malo omastila od uvoza guma koje su nametnuli građanima da ih moraju kupovati a i nije baš mali vozni park onih koji arče službena vozila.
    Uzeću primjer Njemačke
    Tako je po novom zakonu od 6. Novembra zimska oprema obavezna u slučaju snega, utabanog snega, bljuzgavice, poledice, mraza i uopšte u slučaju svih padavina snega ili leda. Za odgovarajuću zimsku opremu se smatraju 4 gume koje su namenjene za vožnju po snegu, što znači da one moraju biti označene oznakom M+S ili simbolom snežne pahuljice. To uključuje zimske gume kao i gume za sve sezone. Upotreba letnjih guma i lanaca za sneg po zakonu nije dozvoljena.
    Mora da i kod njih pojedini likove oće da se obogate, a uz to su bliski vlasti.

Zanimljivo je kada napišeš ovo zajedno
    Sva saobraćajna ograničenja na našim putevima su naknadno postavljana i apsolutno nisu postavljena zbog bezbjednosti učesnika u saobraćaju već zbog čiste računice kako bi što više ubirali kajmak za njihove rupe u budžetu, posebno zbog činjenice da imamo najveći broj policajaca po glavi stanovnika u regionu i šire. Teško je objasniti činjenicu da jedno 70% dionica ima ograničenje do 60 km na sat. ]Putevi su nam smeće, puni rupa, neravnina i čuda od kojih stradaju djelovi po kolima(koga boli uvo za to?).
    Meni se čini da si sebi dao odgovore na dva pitanja, prvo kažeš putevi su nam smeće, a onda odakle zaboga ograničenje od 60km/h.
    Last edited by Bugi; 05-12-13 at 12:24.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

1. Kakve veze ima što dajemo pare, koje umjesto da idu na rješavanje navedenih problema na drumovima, završavaju tako što idu na krpljenje rupa u budžetu, kupovinu auta službenicima iz državne administracije itd???

2. Navedene zemlje svakako nisu isto što i CG. Zakon koji se pravio ne odgovara uslovima za vožnju u CG jer ovdje ne postoje klimatski uslovi kao što su u mnogim zemljama koje si naveo đe je magla uobičajena pojava sa kišom pa se u uslovima slabije vidljivosti moraju paliti svijetla što je i logično. Nelogično je da se od vozača u CG traži da upotrebljavaju svijetal na + 50 stepeni.

3. Upoređivati Njemačku kao najuređeniju i najbogatiju zemlje Evrope sa Crnom Gorom koja je siromašna je zaista vrhunski izbačaj.

4. Ponavljam da su nam putevi smeće, nemamo autoput u 21 vijeku, ograničenja su 60 km na sat što je za većinu stranaca neprihvatljivo na djelovima puteva na kojima se može ladno voziti 80. Ja ne smatram da treba da se leti našim putevima ali su ograničenja uglavnom redukovana samo zbog namjere da bi se budžet što više punio naplatama od kazni.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,638
    Thanked in
    2,738 Posts

1. Kakve veze ima što dajemo pare, koje umjesto da idu na rješavanje navedenih problema na drumovima, završavaju tako što idu na krpljenje rupa u budžetu, kupovinu auta službenicima iz državne administracije itd???

2. Navedene zemlje svakako nisu isto što i CG. Zakon koji se pravio ne odgovara uslovima za vožnju u CG jer ovdje ne postoje klimatski uslovi kao što su u mnogim zemljama koje si naveo đe je magla uobičajena pojava sa kišom pa se u uslovima slabije vidljivosti moraju paliti svijetla što je i logično. Nelogično je da se od vozača u CG traži da upotrebljavaju svijetal na + 50 stepeni.

3. Upoređivati Njemačku kao najuređeniju i najbogatiju zemlje Evrope sa Crnom Gorom koja je siromašna je zaista vrhunski izbačaj.

4. Ponavljam da su nam putevi smeće, nemamo autoput u 21 vijeku, ograničenja su 60 km na sat što je za većinu stranaca neprihvatljivo na djelovima puteva na kojima se može ladno voziti 80. Ja ne smatram da treba da se leti našim putevima ali su ograničenja uglavnom redukovana samo zbog namjere da bi se budžet što više punio naplatama od kazni.
    1. Mora da radiš kao savjetnik u vladi pa znaš odakle idu pare na regisraciju.

2. Napisao si da je zakon prepisan iz Skandinavije i ja ti naveo Portugal i Italiju kao dvije nabogatije članice Skandinavije.Možda misliš da sada napolje ima 50 stepeni? Ili možda misliš da ima više od pola godine 50 stepeni?

Pod 3 i pod 4. nemam namjeru da objašnjvam jer već jesam.
    Samo bih htio da konstatujem da sa lošim putevima idu i manja ogrnaičenja, dok bi ti recimo postavio tamo đe je 60km/h recimo 80km/h jer recimo tvoje auto to može podnese. To je tako sebično kada čujem od ljudi...

Inače ne miješaš strance u ovo, ne brini ti, većinu kazni i punjenja budžeta idu od usijanih glavica iz Crne Gore sličnih tebi.

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,096
    Thanked in
    2,322 Posts

Pušti čoeka, vidiš da je on "većina stranaca" pa zna iz prve ruke...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugi, ti nisi dao adekvatnu usporedbu.
    Evo ti onda jedna adekvatnija usporedba. Te zakone na koje si se obrušio (i u čemu se potpuno slažem s tobom, sve što si napisao o tome je ispravno) su donijeli isti paraziti koji su donijeli i zakone o haračima na plate, na brojila za struju, telefone, itd.

I ti pođeš u banku da podigneš platu, i izvrijeđaš onu radnicu tamo za šalterom što ti je dala 20 ili 30 eura manje? Ili kažeš onoj radnici u Telekomu da je smećarka jer ti je na računu naplatila taj dodatni euro?

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,638
    Thanked in
    2,738 Posts

Ma on je mudat samo na policiju, ne i na ženski pol... (što opet treba poštovati).

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Portugal i Italija skandinavske zemlje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Priznajem da sam reagovao neprimjereno ali jes smećar jer glumi mangupa, nervozu, mršti se, gleda na drugu stranu kad prica sa mnom... (ps. Uglavnom su normalni/ljubazni ali ovaj to nije bio.)

15min posle toga, trka 2 džipa, prestizu se, koče - nikome nista. Posle u PG na semafore jedan s Mečkom, pretiče sve koji cekaju u desnoj traci i prolazi kroz crveno.

A ja sam smećar jer ugrozavam ostale ucesnike u saobracaju, nemanjem govnjivih lanaca?
    Last edited by clapton; 05-12-13 at 14:14.

Page 339 of 877 FirstFirst ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)