Originally Posted by
baron
ja ne bih da ispadne da držim nečiju stranu, ali mi smo vrlo čudan narod, ne valja kada policija radi svoj posao, ne valja kad ne radi. Evo npr, svi znamo da po zakonu izmedju ostalog moramo da imamo lance i sajlu u autu, i još ponešto zbog čega imaju svo pravo ovoga svijeta da te kazne ukoliko ih ne posjeduješ. I ljudi samo rade svoj posao, isit taj policajac mora svoju platu zaraditi kao svi mi odje. A dosad se nije desilo da nekoga kazni za lance ako ih je imao u gepeku i slično. Znači, naše je da budemo ispravni, i da učinimo sve što je do nas da se u saobraćaju prikladno ponašamo, a njihovo je da rade svoj posao. Meni lično je više puta bio oprošten prekršaj a ni tata ni mama mi nisu bitni za društvo u kom živimo, ali sam i nekoliko puta platio kaznu za prekoračenje od 10 km/h, i nisam pljuvao policajca zbog toga, zato mi ne može policajac kriv jer imam saobraćajni znak na putu i imam sat u autu, izbor je na meni kako ću voziti. Takodje, nisu nam policajci krivi što su nam putevi loši, što su nam zakoni usrani, prepisani i šta god. Naravno, ima i medju policijom raznoraznih gadova, ali ih ima i u prodavnici dje leb kupujes, i na benzinskoj pumpi, i u školama... I takve i sam prezirem. Ali nemojte ljudi kleti i generalisati jer postoji šansa da se ogriješite. A tatini i mamini sinovi imaju dobru prodju i kod policije, i u školstvu i u zdravstvu, i prilikom zapošljavanja, i na svakom šalteru dje običan smrtnik satima čeka, tako je bilo vazda, tako će i biti i u crnoj gori u i svakoj drugoj državi, na žalost.
Bookmarks