Cekam ovaj Biel 3+ za prolaz i 0-0. A zadnjih 10 utakmica protiv Winterthura skoro svaka 4+ ..pi
Cekam ovaj Biel 3+ za prolaz i 0-0. A zadnjih 10 utakmica protiv Winterthura skoro svaka 4+ ..pi
odigram uzivo lacio drugo pol vise golova, dva min kasnije panu 2 gola..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Izvuce me Albinolefe u zadnji sekund![]()
Evo jedno pitanje za Mihu. :-)
SanAntonio - Atlanta - H2 +12 - nesto mi je prevelika granica, a Atlanta se probudila zadnje dvije utakmice, tako da bi stavio H2.
Wash - Orlando - Over 193 - mislim da ce da bude rezultatski gusta utakmica, i da ce se preci ova granica.
Indiana - Portland Over 192 - Portaland u zadnje 4 utakmice samo sipa. Poslijednje 4 utakmice imaju preko 100 postignutih poena. Sa druge strane Indiana ce morati da ih prati, ako oce da pobijedi.
E sad bi volio da cujem tvoje misljenje. Ispravi me ako grijesim. :-)
P.S. inace sinoc padoh na Miami hendikep za 105e.. Mislio sam da ce da dobiju Charlottu, granica je bila -12, ali sam se bio malo zajebo. :-) Pa bi zato volio da cujem tvoje misljenje prije nego sto odigram veceras :-)
Last edited by milanese; 02-12-13 at 21:41.
Mene ispostova Fiora i sinoc ona Nublense, a i juce sam probrao nesto na golove, ok ovaj vikend.
Tu es mon héro!
Nagovori me drugarica da odigramo tiket, i bingo...
![]()
Mene nije nagovorila drugarica nego ga sam sastavih
![]()
Spezia - Pescara
gosti bez 12 standardnih igrača---
bih ja da mi nije kladionica na 5km od kuce![]()
Online? 2,20-2,40 je kvota bila
Crystal Palace 1X 1.44
Reading 1 1.95
QPR 1 1.55
Lille X2 1.70
kvota je 7.39e u Lob.Srecno svima![]()
rendzers 7+, @.10
Who let the dogs out
Okapi Aalstar-Reggiana H2
Monaco 0-2 1,65
Lille 1 2,00
Viitorul - astra g. 3+ 1,85
Cambridge - bury 1 2,30
Kvota 14.04
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks