imas li sto od menjaca za prodat jednom treba menjac od 100ke 2.3turbo je njemu?
imas li sto od menjaca za prodat jednom treba menjac od 100ke 2.3turbo je njemu?
i meni je zelja to. da ga sredim da bude kao kad je izasao iz fabrike i onda neki stage 3
I ovo je dobro ali mi se vise svidja prvi S
nema veze kad vrijedi svakog centa![]()
Naravno da nema veze ako imas para
Pa neces odjednom kesirati sve nego polako po malo.. a pazi ovoga kako jede gume
ufff a sto je ovo moj brate.UBICA
Znam ja sto je merak.
Auto je prevozno sredstvo (barem meni) a imao sam dosta dobrih auta i svako od njih sam gledao kao prevozno sredstvo (dobro ponekad i kao sredstvo za vatanje ''riba'' po Budvi).
Sa 16-17 sam i ja mislio da su kola najveci merak i cinjelo mi se da me svi gledaju dok vozim neka dobra kola. Onda sam polozio vozacki i potpuno mi je svejedno sta vozim. Ne patim od komplexa dobrog ili loseg auta. Vozim sto stignem bitno je samo da me povede od tocke A do tocke B.
P.S. Da ne ofujemo da ispisem nesto o Audiju A6 1998 moje iskustvo je da je vrlo neudoban. Isti dan vozio i peugeot 205 1990 i ne mogu se uporedit sto se udobnosti tice.
Eto tako.
Ne,nemas pojma sta je merak,kad gledas na auto kao prevozno sredstvo definitivno ne znas sto je merak
Znas li kolko mene boli ***** ko me gleda kad vozim i sta vozim?Ja ne uzimam auto zato sto se tebe ili nekome drugome svidja nesto,vec zato sto ja tako hocu/mogu
A voziti i POSJEDOVATI neko auto nije isto,a ti mozes pricat i da je RR MK1 neudoban-znas kolko bih ti vjerovao?Jednako kao sto ti vjerujem da je audi neudoban.
Moji S-ovi imaju fabricke kade (sto sa kozom sto bez nje) i ni jedan nije neudoban,normalno to se sve drasticno mijenja kad se stave vece felme,niza guma i kad se auto spusti
A ako ti auto sluzi samo od tacke A do tacke B onda nema potrebe da komentarises ovdje,bar ne na moje postove i posebno sa pricom "od babe se ne pravi djevojka" jer ocigledno pojma nemas sta koje auto moze cim tako pricas
John skupljas li ih ovo za staro gvozdje?
I da, zaboravih, merak ne moze da ti bude da kupis jedan audi, pa ga prodas, pa kupis isti takav audi, pa ga prodas, pa kupis dva takva audija, pa kupis i treceg, pa evo valjda sad i cetvrtog? To su klasicne budalastine. Merak ti je moj braco kad si ti spreman prvi da iskesiras odma nesto vise para za to auto, jer neces tranju ( citaj kao te tri-cetiri tvoje ), nego oces neko dobro ocuvano, a onda pocnes da taj jedan auto sredjujes.
Uglavnom, merak nije da radis sa njima, nego da sredis jednog.
Last edited by LUKA!; 24-11-13 at 21:48.
But if you never try, you'll never know..
Ovom "starom gvozdju" tesko ko ovdje moze uzet put
I to si u pravu, stvarno je masu prelazio, obrnuo je sat vec tri puta.
But if you never try, you'll never know..
Evo kako su fudbaleri reala izabrali sluzbena vozila za ovu godinuMoj izbor bi bio kao Ronaldov hehe.
Iker Casillas: Audi Q7 3.0 TDI
Cristiano Ronaldo: Audi RS6 Avant
Gareth Bale: Audi Q7 3.0 TDI
Sergio Ramos: Audi RS5
Carlo Ancelotti: Audi A8 4.2 TDI
Pepe: Audi Q7 3.0 TDI
Marcelo: Audi Q7 3.0 TDI
Xabi Alonso: Audi S7
Isco: Audi Q7 3.0 TDI
Álvaro Arbeloa: Audi SQ5
Karim Benzema: Audi SQ5
Diego López: Audi Q5 3.0 TDI
Asier Illarramendi: Audi Q7 3.0 TDI
Fabio Coentrao: Audi Q7 3.0 TDI
Sami Khedira: Audi Q7 3.0 TDI
Rafael Varane: Audi S3 Sportback
Carvajal: Audi Q5 3.0 TDI
Álvaro Morata: Audi SQ5
Ángel Di María: Audi Q7 3.0 TDI
Casemiro: Audi A7 Sportback 3.0 TDI
Jesé: Audi Q7 3.0 TDI
Nacho: Audi Q7 3.0 TDI
Luca Modric: Audi Q7 3.0 TDI
Jesús Fernández: Audi A3 Sportback 2.0 TDI
Izabrali? E pitali su se oni koliko sam se ja pitao za za vozila ;-)
masu bolja auta su dobili igraci Milana, pitam se samo zasto? O_o
![]()
uf i ja bih kao ronaldo
Vidjoh crveni rs6 kakva perverzija od auta a tek zvuk...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Jebase mu majku sa Q7
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
Seljacine.
TAKUMI
Da te casti neko takvo auto i da ti sipaju u njega ne bi ga vozio?
Bih. A bi li se stidio? Bih, vjeruj mi.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks