i ja vidjeh da jurcaju sa tojotom danas...sprdnjaa sto se cini, bolje bilo da su ih osposobili uvece da fataju ove sto tockove skidaju,nego sto narod nagrdiseee
e sto ucini danas ova tojota. idu ispred mene dva automobila mozda 100 kmh i on se ukljucuje od fabrike vode za njima ispred mene. i krece jurnjava. i sad ova dvojica ne znaju da je presretac i jos ubrzavaju, i sad kad ih je snimio prestize ih i koci obojicu da ih zaustavi, jedan staje ali drugi ne zna sto se desava i obilazi ih pa ovi sa tojotom krecu za njim prestignu ga i upale ono policija i sve to toliko naglo da i ja koji sam ih stigao jedva stadoh. i tako cetiri auta na sred magostrale stoje 10 sekundi dok ovi ne ukapirase da su zaustavljeni pa se skrajnuse. jad![]()
i ja vidjeh da jurcaju sa tojotom danas...sprdnjaa sto se cini, bolje bilo da su ih osposobili uvece da fataju ove sto tockove skidaju,nego sto narod nagrdiseee
Pi, kako je los osjecaj kad se upali ono ***** sto im stoji pozadi, sve ti u vodu padne, i jedino sto ti je u glavu je da smislis nacin na koji da se izvuces a da ti vozacku ne oduzmu. Makar ja imam taj trip
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
Narod isto tako ograničenje od 80 može ispoštovat.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nagrdise narod? Dobro je samo dok ih ima za trkace sa tranjicama starim 20 godina koje preko veze tehnicki prodju. I ja ih mrzim na jedan nacin, to stoji, ali zato sto su vecina cigani i sto se strepi od njih kad prekoracis 20-30, a za te sto sto voze 130-40+ na ove nase mrcene puteve su zakon i nema mi nista milije nego kad vidim nekog GTI-a da je zaustavljenVazda se nasmijem i kazem "Bog vam pomogao"
![]()
Vidim, ne smijes se ti tako cesto
But if you never try, you'll never know..
Gle ovo, potpuno podrzavam presretace, volio bih da ih ima 100, ali gadi mi se od ovih pandura sto zaustavljaju tamo gdje je mjesto i gdje nije, zaustavljanjem smaraju narod a uz to rizikuju da ih pokupi neki prolaznik.
Garantujem da vas presretac nece zaustavit bez razloga, pa nece te zaustavit ni ako vozis 90 tako gdje je 80.
TAKUMI
Ma jok, znam curu koja je krenula iz Svetog Stefana za PG, i vozila bas muski, i zaustavili je ovi sa Passatlijom, i naravno vozacka cao cao, znas li zasto?...zato sto nekome tamo bio telefon ugasen.
E sad pazi ovo, posle 2 sata, ponavljam, posle 2 sata lik kome je telefon bio ugasen joj je licno vratio vozacku, i to tamo gdje je ona bila, tj. kod mene kuci tako da...
Ma i da se prepoznaju, dovoljno je da se pojave pored puta i komplet raja ce kao na saucesce, cak i muziku gase kada prolaze pored njih.
TAKUMI
Fakat, zaustavio me najnabrijaniji policajac, ja bez dokumenta, bez pojasa, bez farova...Sparco CG uzeo telefon u ruke i mirna Bosna.
TAKUMI
Noćas pored KAP-a PG CK ufatio neku alfu 156 i ovaj skidaše tablice (vjerovatno nije regovan) + još neka kazna.
Danas je crni avensis ordinirao na relaciji PG-BD, tablice su PG MN 834.
danas tj jutros put danilovgrada, pezo 407 zatamnjena stakla i u branik mi vozi, onamo put bandica posle me pretece posle onoga ogranicenja 50.
kad je prolazio suvozacev prozor je bio spusten dovoljno da vidim da ima viso na sofersajbni montirano nesto. mozda je i onaj detektor za radar, a mozda su ovi cukovi ubacili jos neko vozilo... zatamnjen je bio da nisam mogao vidjeti koliko je mracno bilo kroz prednju soferku ko vozi...
the World's leading dance event
Sensation
jedan sivi pasat presretac je na DG tablice,prekjuce na Brajice vidjeh.
Ne jos, 0,1% vozaca zna da su se pojavili novi...
TAKUMI
Par ljudi je vidjelo crnu mazdu???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Alo kume eo me zaustaviše ovi tvoji, ol im reć da me pušte?
Pwned.
Malo prije su bili kod katolicke.
TAKUMI
kad uzmu dozvolu tesko je vracaju a ne uzimaju je bez ucinjenog prekrsaja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks