Nasa si u roksped da ides...
Imam ja jednu strasnu ideju: ne pali grijac sica, ako ti se ne popravlja.
Nasa si u roksped da ides...
Nisam isa no sam Zara iz servisa zvao telefonom.
Sent from my iPad using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Jesi li probao kod onog elktricara u masline?Msm da oni i to rade?Samo jeli kutara jes skidat cijelo sjediste zbog grijaca
Rasovic,veli da mu se ne radi to nego da je bolje da se u roksped ojde...
Sent from my iPad using Tapatalk
Imas one momke u donju goricu pored centrometala dje je bar-kod?probaj tamo isto
nece se niko prihvatit toga posla jer se sic mora otvorit.. moze to da se odradi pazljivo na savove, ali opet tesko da ce kasnije to neko usit da bude fabrika. Dosta posla i kutare, a ne moze se naplatit
Istu situaciju sam ja imao kad sam u 100ku htio da ugradim instrument tablu od s4...Niko se toga nije htio prihvatit osim Bobicica u DG(nekad je ucio i radio kod sarovica)-kuta posa a ne moze se naplatit
Al je zalosno kako nasi majstori uopste nece ni malo da se pomuce pa da odrade nesto vise,vec samo ono sto mogu zavrsit za 5min ili ako mogu da naplate papreno
E to je problem sto se ne moze naplatit coce jer on je doktor nauka a ne automehanicar oce nocas u gatsby da potrosi 50e...
f6
Pukao je grijac. Sada ti ne radi jedna polovina pa ta struja ide gore i zato se grije jace.
TAKUMI
Da li bi ti radio nesto citavi dan, pedantan posao, nesto sto mozes da ostetis i sto moras platit iz svog dzepa za 30-40e ili bi uzeo 3 druga auta koja ces da zavrsis za to vrijeme i uzmes 100e? To je realnost i nema veze jeli neko doktor nauka ili automehanicar/elektricar, vec samo da svako gleda da zaradi vise para za isto vrijeme.
? Uzeo bi sigurni dosta vise od 30e al njemu je cilj da danas uzme 30e na dijagnostiku za 5min i ide kuci jer zuri mora u grad... Izgubili su malo kompas, oce da budu velika gospoda i da izigravaju parase. Isto kao sto su konobari poceli da se ljute kad mu ostavis 20centi jer mu je to mizerno...
f6
Eo ovima u porse bg nije muka da rade...pa kad naletim eto rjesenja.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Znam da je neko imao problem sa masazerom u novi audi a8 i u roksped su uzeli da rade to kao crkla elektronika sto znam ja naplatili 1000 i nesto eura a bio je samo dzek izutnut ispod sica...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Naša posla...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta treba od dokumenata za put u HR autom koje se ne vodi na mene?
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Zuti karton obavezno,a medjunarodna vozacka da te ne cimaju, za svaki slucaj. Sve ukupno je 60 eura.
Zahvaljujem
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
I BMW je imao isti problem, ali su oni barem imali opoziv...
TAKUMI
ovo nije neki tehnicki komplikovani kvar ali ajde dodji do grijaca moj druze![]()
the World's leading dance event
Sensation
Pickin dim.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks