Anderleht daje 1+ gol.... doslo
Mancester J. 2... 0-2 trenutno
PSG 1-1... 1-0 trenutno
Real 2+ pp...doslo
Mancester C. 2+pp...doslo
Juventus 2+pp...1-0 poluvrijeme![]()
Charlotte - Indiana H2
Gosti jedna od najjacih ekipa pored Majamija u Istocnoj Konferenciji. Charlotte igra lose kod kuce: izgubio 5 u zadnjih 6 meceva pred svojim navijacima. Indiana je prva u NBA po dozvoljenim poenima (samo 87.4 poena po utakmici) i prva po dozvoljenom procentu suta (dozvoljavaju protivnicima samo 39.2 % sut ove sezone). Ne vidim kako bi Charlotte mogao da izbjegne veliki poraz odje posebno jer nisu toliko jaki u napadu. Indiana je dominantna u reketu + dodatne probleme za domacine ce stvoriti Paul George i George Hill u toj spoljnoj lini jer igraju odlicno u zadnjih nekoliko meceva. George je jedan od najboljih igraca ove sezone (iza Duranta i Lebrona u poenima po utakmici na strani) dok je Hill imao veliko vece sa 26 poena protiv Minnesote (9-13 sut). Indiana je dobila 12 od zadnjih 13 meceva sa Charlotte. U zadnja dva meca Charlotte je dao samo 153 poena ukupno na samo 33.1% sut i izgubili su ta dva meca sa ukupnom razlikom od 51 poen.
Houston - Atlanta H1
Atlanta razocarala sinoc kuci protiv Orlanda. Sutirali su ocajno i primili cak 36 poena u trecoj cetvrtini. Ocekujem da budu umorni i Hjuston to da iskoristi. Domacini ce biti bez Harden-a koji je glavni igrac u timu. Houston je dobio 5 u zadnjih 6 utakmica i dolazi posle pobjede na teskom gostovanju Memphisu. Houston je dobio zadnje cetri pred svojim navijacima dje su prosjecno sutirali 50% i dobili te cetri utakmice sa prosjecnom razlikom od 13 poena. Gosti imaju losu tradiciju protiv Houston-a kada gostuju jer su izgubili 19 od 21 mec od sezone 1992-93' . Takodje su izgubili zadnjih pet protiv Houston-a, dozvoljavajuci 110.6 poena u tih pet meceva. Atlanta je u losoj formi sto se vidjelo sinoc protiv Orlanda. Nocas ce tesko moci da zaustave Howard-a koji se bolje i bolje uklapa u ekipi domacina dok spoljna linija Houston-a bi trebalo da nastavi dobru formu nocas
------------------------------------------------------------------
Ostali picks:
Orlando 1
Miami H2
Detroit <
Minnesota >
Dallas 1
Phoenix H1
Anderleht daje 1+ gol.... doslo
Mancester J. 2... 0-2 trenutno
PSG 1-1... 1-0 trenutno
Real 2+ pp...doslo
Mancester C. 2+pp...doslo
Juventus 2+pp...1-0 poluvrijeme![]()
Orlando 1, Hjust h1, Lejkersi 2, Oklah 1, Memphis 2
Kako je ovaj Siti odvratna ekipa, ako mi se nije igra X2 na Plzen no aj sad
Mislim da Hjuston noćas može da se igra 1 i manje poena.Atlanta oslabljena posebno ofanzivno.Granica je po meni dosta visoka.
Noćas fudbal za sada sve očekivani rezultati, možda je Junajted bio malo veći rizik a oni najubjedljiviji.
Last edited by Markys; 27-11-13 at 21:12.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Pi Siti majku ti *****, 2 gola od Plzena primate majku vam odvratnu juebem
Koliki ofsajd kod gola Olimpijakosa, pi sudija ***** te u usta corava
Još samo jedan gol da padne na meč PSG i svi mečevi danas u LŠ bi završili sa 3+.E pa tako ti je to.
sve osim njih je doslo 4+,e to je nesto
Ovo mora da je neka skrivena kamera.
Ad astra.
Dođe i PSG 3+, axa xa xaxa xa nevjerovatno.Da nam ne bude potpuno teško pobrinuli su se Leverkuzen i Sosijedad inače bi bilo na sve gg3+
Last edited by Markys; 27-11-13 at 21:35.
Eo ga i PSZ svaka 3+
Al ja ocu vise i vise i stavim Real 4+, Juve 4+, City 4+, Benfika 4+ i naravno PSZ 4+
katastrofa...
Who let the dogs out
samo da kažem nešto s radošću:
RIP KLADIONICE
Bijo si poziw koi se neodbija
Do zadnjih 15 minuta sam imao dobitni tiket, a onda padose jos 125323 gola na sve utakmice.
[3/3]
9048 *** Real Madrid-Galatasaray
Domaćin golova[3.5] Više 2,85
9043 *** Juventus-FC Kobenhavn
Domaćin golova[3.5] Više 2,60
9038 *** Anderlecht-Benfica
Konačan Ishod 2 4,50
Ja nemogu da vjerujem da mi se ovo desava, i sve ovako u krug za jednu
Na drugi uzivo me baca smrdeljavi PSZ 1 ostatk utak kod 1-0, morali su go primit ti glibovi odvratni
Ja pauziram do februara, možda tad i prederem kakvu ciganku da mi skine ove baksuze. Stoga pozdrav od mene do februara u ovom topiku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja mislim da su nocas kladionice bankrotirale
Nisam odavno odigrao nista. No gledajuci Bruklin, nocas bi trebao dobiti.
Brooklyn 1,
J. Johnson ispod koseva.
danas je jedan ludak uplatio 2500 eura na kosarku na ove timove:
buducnost, radnicki, besiktas i hapoel, igrao je sve da bude 3 i vise razlike za bilo koga, i baci ga radnicki, zavrsio taj mec 75:73, znaci nisam mogao da vjerujem![]()
kolkosu kvote na te igre?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks