Treba mi neko ko se razumije u informatiku da mi odgovori na par pitanja. Dovoljno je samo da pogleda i da odgovori sa 1:b 2:c... Cas posla.
Neko?
Treba mi neko ko se razumije u informatiku da mi odgovori na par pitanja. Dovoljno je samo da pogleda i da odgovori sa 1:b 2:c... Cas posla.
Neko?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da ne zna neko kako se zove stari crtani, baš se malo čega mogu sjetit ali mislim da se neka porodica doseli u jednu kuću, i tu je neki duh (ili nije duh), zavezana mu je neka kugla (ona zatvorenička) oko noge, i nekakvi krici se čuju čitavo vrijeme .. i mislim da se u neki podrum dešava nešto, dođu neki likovi i govore mu 'ću-ti ma-lo mno-go pri-čaš, ću-ti ma-lo'' .. >.<
Pomijesao si vise crtanih, a ovo sto mu govore je iz, s tim sto nije to ova sinhronizacija. Ta koje se mi sjecamo je: "Zasto ne ucutis? Stvarno mnogo pricas! ću-ti ma-lo mno-go pri-čaš" etc
:P
Last edited by RotfLmaOmGg; 24-11-13 at 00:23.
I am so post-rock I shit sad birds.
Tačno tačno, pomiješao sam .. to je to, samo druga sinhronizacija .. ali nije to taj crtani .. Ne mogu više detalja da se sjetim .. Mršavi neki lik, kugla oko noge, čuje se škripa neka, na početak autom nekim dolaze u to veliku kuću .. možda čak i nema duhova, ne znam ..
Jes to ti je kralj Kol ili Kole..On dolazi u dvorac neki nešto ovaj otvara vrata i duh mu iza ledja stoji na tu foricu neštoSjećam se al ga nema na yt ja msm
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Pa nije to to, evo ga je RotfL gore postavio ..![]()
Kolko je stranica stampanja sa CD-a? Imam 150 stranica ,koliko ce me to kostati i gdje da odem...Hvala
---Chelsea Fc---
Kolor ili crno-bijelo?
Sent from my C6502 using Tapatalk 2
Dje na teritoriju primorja Budva-Kotor-Tivat, imaju kursevi njemackog jezika? Kursevi, casovi... bilo sto. Zna li neko?
udjem na sajt VIjesti.me, otvorim clanak,krenem da citam i onda mi prebaci na neki link ask.com... O cemu se radi, mogu li to kako maknem, podesim?
Jos ovo, kad udjem sajt autodiler, otvorim prvih par stranica lagano, a nakon toga ( ili ako ocu da udjem na konkretan oglas) ne moze da mi se ucita stranica... Kad ulazim preko telefona nemam nikakvih problema ... ???
Last edited by karamazov; 26-11-13 at 20:16.
Moguce da ti je virus usao na pretrazivac koji koristis.
Imao sam slican problem na Chrome. Ako ga koristis, pogledaj tamo u Tools>Extensions i vidji ima li kakvih programa koji ti ne trebaju i makni ih klikom na onu "kanturinu".
I ocisti PC od virusa naravno.
Koja je procedura i koliko se plaća dobijanje ove potvrde da sam sposoban za vojsku? Je li to formalnost, ili peglaju? Koliko se čeka na istu? Mora li se ići samo jednom?
Neki dom zdravlja na Stari...
Sirija?
The more things change, the more they stay the same.
Allahovu... Valjda Vojsku CG?
Zar to postoji?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Vidim ima ovih bogova humora još
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E'o i ja nmg vjerovati... Samo nikako da se nasmijem.
Ne znam koja je cijena, ali nije bas puka formalnost... Bas mi se danas jedan momak zalio da su mu nasli da slabije vidi, mora naocare da uzme, pitanje oce li to na vrijeme zavrsiti...
I mali savjet, prijavilo se vise stotina ljudi(dosad), ako nemas vezu, samo ces bacit pare...
Vrednije je naići na jednog čovjeka koji je čovjek, n'o na hiljadu ostalih. Hvala za odgovor.
Upravo to me zanimalo. Znam da bih prošao to testiranje, jer sam, što bi rekli, 100% ispravan, vidim odlično, itd... Ali me čisto zanimala procedura, i plaćanje, da ne bih bacao pare bzv...
A i tu si mi pomogao. Korisnije mi je to oko masovnog prijavljivanja. Da ne bacam bzv 60+ eura, i da se lomim do PG bez razloga. Uz to treba nekih milion potvrda, a to znači mnogo sati u opštinskim i sudskim redovima.
Last edited by El Mero; 01-12-13 at 15:52.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks